lusia_janusia 24.03.13, 10:24 dla nas WSZYSTKICH przesylam z ta smpatyczna piosenka, bo to nie dlugo bedziemy miec jajkowe swieta, i zajadac sie jajkami www.youtube.com/watch?v=un55WSvMGbU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetika Re: SPECJALNE ZYCZENIA 24.03.13, 11:01 to ja dolacze w zartobliwym stylu Wielkanoc -Życzenia dla Przyjaciół Odpowiedz Link
kendo Re: SPECJALNE ZYCZENIA 24.03.13, 11:04 www.youtube.com/watch?v=cNT7haqYeqw *Lusia, no super watek, pasuje na kazdy dzien pomysl sliczny z mysla o wszystkich i wszystkim - dziekuje Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SPECJALNE ZYCZENIA 24.03.13, 11:15 Tetiko, Kendo i ze tez tak mozna sobie posluchac troche na wesolo, rozweselic czas w oczekiwaniu na wiosne. Odpowiedz Link
greis52 Re: SPECJALNE ZYCZENIA 24.03.13, 18:58 uśmiałam się, tekst mnie tak rozbawił a bardzo lubię Hannę Śleszyńską tej kobiecie na scenie i ekranie wszystko wychodzi Odpowiedz Link
kendo Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA 28.03.13, 10:03 dla Zalogi Vistulowej udanego jadla na stole brzuszka zdrowego, sonca na glowa.... w szwedzkim wydaniu zyczenia Odpowiedz Link
kendo Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA 28.03.13, 10:49 slicznie dziekuje Irena, piekna rozspiewana niespodziana Wielkanocna, Tobie tez zycze duz radosci wsrod bliskich Cie osob.... smacznego jadla.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA 28.03.13, 13:09 ale Wy dziewczyny macie zdolnosci artystyczne. nie umiem tak "tworzyc" obrazkow z podpisem. wczoraj moja panienka oswiecila mnie jak mozna zapisac zdjecie z filmu. ale na wszytsko potzreba chwile wolnego czasu zeby nauczyc sie tego i owego w tcyh drobiazdzkach,ktore sie zalacza. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 13:23 w zwiazkuz brakiem kreatywnosci graficznej zalaczam nie mniej cieple zyczenia swiateczne oraz zalaczniki w postaci grafiki. Odpowiedz Link
greis52 Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 14:25 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznych jaj, słodkiej baby, mokrego Dyngusa i wesołego Prima aprilis. Odpowiedz Link
tetika Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 14:33 Dolaczam do zyczen Swiatecznych www.kartki.pl/showEcard/NPc5hWSX11Evmg3ncrdlTna3EHHdpNoI Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 16:44 Spokojnych i pogodnych Swiat Wielkanocnych dla nas Wszystkich Nie biore odpowiedzialnosci za tekst na kartce. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 19:43 I ja też wam zyczę samych smakowitości,humoru i ciepełka rodzinnego.Dyngusa nie życzę - za zimno. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SPECJALNE ZYCZENIA 28.03.13, 20:47 Dziekuje za zyczenia, i wlasnie zapomnialam o dyngusie. Wybilam sie z tradycji. Kurczak idzie szukac wiosny Drugiego spotkal po drodze i ten mu mowi, cos Ty nie wyglupiaj sie przeciez sama przyjdzie i wybil mu z glowy Papa obserwuje i zaczyna sie wkurzac Mama tez wtracila swoje slowo Na to wszystko indor sie nasrozyl Ale wiosna przyjdzie naprawde. Milych Swiat. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SPECJALNE ZYCZENIA 29.03.13, 10:47 I "Maluszek" przerwal mi wczorajsza mysl, a dzisiaj juz nie mam fantazji zaokonczyc opowiadanie. Trezeba wszystkie kurczaki i zajace ubrac na zimowo, bo snieguje. Odpowiedz Link
irene_jg Re: SPECJALNE ZYCZENIA 29.03.13, 11:36 Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, serdecznej atmosfery podczas rodzinnych spotkań i wiosny w sercu, a dyngusa bardzo delikatnego No nareszcie udało się, nie miałam podglądu i linki się nie otwierały. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: **WIELKANICNE ZYCZENIA** 16.04.14, 21:53 KENDO sklada dla nas Wszystkich zyczenia na Vistu za moim posrednictwem. Gdy nadejdzie Wielkanocny poranek niech spełnią się życzenia tęczowych pisanek. Mazurków kajmakowych, bazi srebrzystych, bogatego zająca i kurczaczków puszystych. Świątecznego nastroju, biesiady obfitej, lukrowego baranka, a w dyngusa - głowy wodą zmytej! Taka wlasnie dzisiaj w parku na rzece Helga spotkalam laurke, jak spacerowalam z "Maluszkiem" mile zaskoczona.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: **WIELKANOCNE ZYCZENIA** 17.04.14, 09:14 Wesolej i spokojnej Wielkanocy duzo slonca i spedzenia milego czasu z rodzina, zycze dla Wszystkich na VISTULI. Odpowiedz Link
greis52 Re: **WIELKANICNE ZYCZENIA** 18.04.14, 10:10 i wzajemnie życzę Kendo: mile spędzonych Świąt Wielkanocnych z mamą pełnych spokoju, ciepła i radości. Dziękuje za karteczkę świąteczną. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SPECJALNE ZYCZENIA 17.04.14, 10:05 pozdrawiamy Kendo i zyczymy również wspaniałych swiat, dużo zdrowka i słoneczka, radości i wspanialosci.wlasnie wczoraj dostałam od Kendos w.karte,musze zadzwonić przed swietami. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: SPECJALNE ZYCZENIA 17.04.14, 15:59 Spokojnych i Szczęśliwych Świąt Wielkanocnych Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: SPECJALNE ZYCZENIA 17.04.14, 18:22 SLO, Jago, dziekuje za zyczenia. Kendo siedzi sobie w cieple i patrzy na osniezona Sniezke, gdzie dosypalo sniegu, a niedaleko o 3 km od niej musieli wczoraj plogiem odsniezac tyle napadalo sniegu. Tez Nas Wszystkich cieplo i serdecznie pozdrawia. Odpowiedz Link