maksiczek 27.10.05, 22:03 www.themeatrix.com/polish/ Dlatego właśnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koks77 Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 00:06 Jeśli podglądasz forum suwalskie to ksywka `maksiczek` powinna już wszystko tłumaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 09:34 Nie mam ochoty wczytywać się we wszystko. Zaglądam sporadycznie. Znaczy maksiczek robi tam za wioskowego idiotę, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 09:39 Coś tak jakby :) Nie karmić trolla, to sam sobie pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 13:21 To bardzo miłe z wasze strony panowie, ze suwałki nazywacie wioską, mitriks rzeczywiście łączy się niezbt wyraźnie z pisem, bo bardziej z po, która popiera wolny przepływ kapitału i chce dać jeszcze wiekszą swobodę działania wielkim korporacjom przemysłowym Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 13:35 Nikt Suwałk wioską nie nazywał. Wioskowy głupek to instytucja. Za wioskowego idiotę można robić w każdej społeczności - nie należy tego wiązać akurat z Suwałkami. Za niezręczność mieszkańców Suwałk przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: Głosowałem na PIS 28.10.05, 23:45 nie bierz tego tak do siebie, nikt ci nie podziękuje Odpowiedz Link Zgłoś