ktoselk 11.04.08, 21:43 Witam. Poszukuję pracy od czerwca do października! Może być to każdy rodzaj pracy. Chciałbym zarobić na studia. Proszę o kontakt kamil119@wp.pl bądź kamil432@poczta.onet.pl. Serdecznie pozdrawiam, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheri-bibi Re: Praca??? 14.04.08, 12:17 z tego co wiem to w co drugiej knajpie/barze/restauracji/hotelu kogoś potrzebują. Trzeba ruszyć kapsko i trochę pochodzić i popytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoselk Re: Praca??? 14.04.08, 19:53 tylko zawsze jest problem, bo "zbyt małe doświadczenie" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Praca??? 15.04.08, 15:14 bzdura, przy tak malej ilości mlodej siły roboczej zatrudniają i uczą. A na kelnera, barmana itp wcale nie trzeba wielkiej filozofii, jak nie masz dwóch lewych rąk to do końca sezonu popracujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ktoselk Re: Praca??? 16.04.08, 19:42 podaj mi jakis pub ktory poszukuje kelnera badz barmana. z tego co ja slyszalem, praca na wakacja jest obstawiona kilka miesiecy wczesniej i wszystko idzie po znajomosci, wiem bo kiedys sam tego doswiadczylem Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Praca??? 17.04.08, 11:03 Ktosiu, postaw sie w sytuacji ze jestes wlascicielem pubu lub innej knajpy. Barman lub kelner jest to ktos w bezposrednim kontakcie z klientem, i na pewno nie kazdy prosto z ulicy nadaje sie do takiej pracy. Wymaga to zapewne drobnej wprawy, ktorej jedni nabiora szybciej, inni wolniej a jeszcze inni bardzo wolno. Jesli nie masz doswiadeczen w tej dziedzinie, to radze Ci nie idz po knajpach pytajac o prace dla barmana, czy kelnera, tylko pytaj o prace na wakacje. Na pewno gdzies ja trafisz, tylko nastawiaj sie raczej ze na pocztaku ktos wystawi Cie do pracy jako pomagiera. a jesli zobaczy ze sensownie sie zachowujesz, to pewnie zostaniesz kelnerem czy barmanem czy kim tam sobie planujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Praca??? 18.04.08, 14:16 ktoselk napisał: > podaj mi jakis pub ktory poszukuje kelnera badz barmana. z tego co ja slyszalem > , praca na wakacja jest obstawiona kilka miesiecy wczesniej i wszystko idzie po > znajomosci, wiem bo kiedys sam tego doswiadczylem nie zamierzam za Ciebie szukać ogłoszeń. Wystarczy, że wejdziesz na stronę kanału planszowego i tam od razu będziesz miał jakieś. Szukając pracy trzeba troszkę się ruszyć a nie licyć na rozwiązanie podane na tacy, to nie świadczy za dobrze o potencjalnym pracowniku Odpowiedz Link Zgłoś