pimpek06 19.12.03, 02:06 co sądzicie o naszych gliniarzach i o tym jak się sprawują?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yomarin Re: nnasza policja... 21.12.03, 17:06 > co sądzicie o naszych gliniarzach i o tym jak się sprawują?! A Ty? Co o tym sadzisz? - Czy to jakies przesluchanie? Najpierw napisz co sam/a o tym sadzisz, wyraz opinie, niech wszyscy poznaja twoje zdanie a dopiero pozniej oczekuj komentarzy od innych. (bez zlosliwosci ;), takie sa zasady). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: nnasza policja... 26.12.03, 17:30 Na innym poście znalazłam coś o pijących mężach , którzy są policjantami i to mnie zainteresowało, bo ... wiem ,że i u naszych taki problem istnieje. Nawet napisano, że to choroba zawodowa policji. Co Wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: nnasza policja... 26.12.03, 17:35 Na innym forum poruszono problem... nazwano to chorobą zawodową policji - mianowicie, że piją . Wiem , że to nic nowego, ale uważam , że skoro wybrali taki zawód to powinni dać przykład . I co o tym myślicie ....? Ponoć przemoc nie jest im obca i wykorzystują swoją pozycję .... Odpowiedz Link Zgłoś
yomarin Re: nnasza policja... 30.12.03, 15:39 Znam kilku policjantow i widzialem to i owo. Alkohol? To jest wszechobecny problem nie tylko w Policji. Wiem, ze pija - na sluzbie tez - ale dopoki nas chronia (takie ich zadanie) jest OK. Policja to nie zakon a policjanci to nie zakonnicy, ze musza swiecic przykladem. Wazne jest aby wywiazywali sie ze swoich obowiazow jak nalezy a jak pokazuja ostatnie sondaze CBOS - zaufanie do policji jest spore. Wiem, ze niektorych moje slowa moga zbulwersowac ;), tym bardziej licze na ciekawa dyskusje :). Pozdrawiam yomarin Odpowiedz Link Zgłoś