Gość: NOWAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 07:48 JA JADE Z : Cracovia Kraków - Wisła Kraków 2 3,1 Polonia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec 2 4,4 Newcastle - Watford 1 2,4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:01 mysle ze polonia nie da sie pokonac u siebie co myslicie o meczu MU - West Ham 02 ( kurs 2,04) ?? MU juz dzis bedzie fetowac zdobycie mistrza pewnie sa juz niezle przepici po imprezach i oblewaniu zdobycia tytulu.West Ham natomiast walczy o utrzymanie, a z racji tego ze jest to ostatnia kolejka to powalcza bardzo, bo to mecz o zycie dla nich. pewnie ciezko im bedzie wygrac z MU (chociaz nie wykluczamtego)ale bardziej prawdopodobne jest ze nie przegraja. dopuszczam wygrana west ham wiec postawie ze nie przegraja ale dla bardziej ryzykujacych polecam remis ( kurs 3,5 ) i jeszcze mysle czy nie zagrac na mecz siena - empoli 2 (kurs 4,7) lub ze messina nie przegra z parma (kurs 3,61) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:09 po pierwszej polowie West ham wygrywa z MU 1:0 :) jejuuuu!ale strasznie jestem zly na siebie, bo od 2 dni kusil mnie mecz ascoli - palermo 1 (kurs 7 !!!!!) i wkoncu wypekalem!!!!!a ascoli wygralo!kurde ale miekki jestem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha77 Re: niedziela 13.05.07, 19:48 > po pierwszej polowie West ham wygrywa z MU 1:0 :) jejuuuu!ale strasznie jestem > zly na siebie, bo od 2 dni kusil mnie mecz ascoli - palermo 1 (kurs 7 !!!!!) i > wkoncu wypekalem!!!!!a ascoli wygralo!kurde ale miekki jestem:/ no mieczak, mieczak;). jak mam takie przeczucie to obstawiam singielka, nawet za nieduza kwote. ostatnio mi tak wszedl jakis livebet z duuuzym kursem (siatkowka - gospodarze przegrywali seta 14:18 - dalem ze wygraja i...wstapil w nich nowy duch walki. wygrali;)). a dzis mi znowu wszedl singielek, choc z niskim kursem (panionios-aek. postawilem po cynku od znajomego jeszcze w piatek, nawet nie wiedzac ze mecz dopiero w niedziele;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:04 no i west ham wygral - czyz nie jestem genialny?:P nie moge odzalowac meczu ascoli bo naprawde mialem na niego chetke ale wkoncu postawilem inne mecze i szkoda mi bylo kasy na ten, ale bym zarobil:) ja wiem ze czesto warto stawiac na duze kursy ale jak je wybrac zeby trafic :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:13 no NOWAK zaden mecz ci nie wszedl:/ a mi barca w 89 min stracila brame:/ Odpowiedz Link Zgłoś