kicior99 01.03.04, 11:34 Kolejne buty trafia szlag. Mieszkalem w kilku miastach, ale w zadnym nie slili tak obficie jak tu. Czy Kosmaty i jego swita zwroca mi pieniadze za zniszczone buty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam1 Re: Sol na ulicach 02.03.04, 20:51 A jakbyś się poślizngnoł to pewnie byś strasznie narzekał że kosmaty nie soli i jest ślizgo i zrobiłeś sobie krzywdę i wogóle jest CI źle bo Piła jest beee ale siedzisz tu i rozpiepszasz to forum. Już ci kiedyś napisałem że ludzie tu nie bywają bo to nie jest forum pilskie tylko kiciorskie...do każdego postu musisz wtrącić swoje pięć groszy. Jesteś upierdliwy Kicior... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Sol na ulicach 03.03.04, 10:56 nie, ja chce po prostu ruszyc to forum. Inaczej niz przez prowokacje sie nie da, to prawda udowodniona po tysiackroc. Jestem czlonkiem 25 forow, zalozycielem trzech, mam 10 000 postow doswiadczenia. Naprawde inaczej nie da sie rozwuszac forum. Takie ewenementy jak Dziupla czy (w poczatkach) salon Sloggiego zdarzaja sie raz na kilka lat =) Odpowiedz Link Zgłoś