Dodaj do ulubionych

Dobra siłownia

09.08.12, 12:56
Jaką siłownie polecacie w Pile? Zależy mi przede wszytskim, aby mieli równiez sprzęt cardio, a nie tylko siłowy! I dobrego trenera, aby czuwał nad tym co robię :)
Obserwuj wątek
    • 5lilka Re: Dobra siłownia 09.08.12, 16:04
      www.arnoldgym.pl/pl/ POLECAM!!!!
      Super siłownia! Dużo sprzętu cario, dodatkowo z funcją ogladania telewizji, dzięki czemu można o wiele więcej spalić kalorii niż się zakładało :).

• pawelmusz Re: Dobra siłownia 28.08.12, 10:25
        Zgadzam się z przedmówcą. Też zapisałem się do tej siłowni.
        Jest tam fajny trener,który naucza innowacyjnego treningu. Zrobił on na mnie ogromne wrażenie, ponieważ cały trening (który normalnie trwa 1,5h x 3 razy w tygodniu) skrócił się do 0,5h x 2razy w tygodniu, a efekty są lepsze, przy wykorzystaniu mniejszych obciążeń. Dzięki temu mam więcej czasu na inne przyjemności.
        Pełen profesjonalizm
    • szyba0 Re: Dobra siłownia 04.10.12, 22:09
      Doszły mnie słuchy, że od nowego roku rusza w Pile duży klub fitness - podobno będzie wypas- może jakaś sieciówka. Na pewno będzie duża siłownia, rowery itp. Zobaczymy
    • hana69 Re: Dobra siłownia 25.06.13, 23:04
      Niedaleko Praktikera jest chyba najlepsza siłka jaką spotkałam, super sprzęt taki jak właśnie chcesz a poza tym możesz zapisać się tak jak ja na pasy i jeśli chodzi o spalanie kalorii to one są niesamowicie niezawodne. PS: bardzo fajny trener, czuwa i nie daje ,,leniuchować''(-bardzo motywuje a przy tym pogada) bo przecież nie po to się chodzi na siłownie. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM TĘ SIŁOWNIĘ!!! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka