andzia31 19.11.04, 08:29 Otwieram nowy temat na ktorym zapraszam do pisania wszystkiego co komu slina na jezyk naniesie. Mozna krytycznie, mozna ironicznie, zlosliwie czy zyczeniowo byle tylko OSTRO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkeicam Re: Babski Magiel;-) 19.11.04, 09:23 No to bedzie ostro! Chilli, papryka jalapenos, zyletka, noz finski mojego taty ;-P kk ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bren.ton jakie mamy szajby;-) 19.11.04, 14:41 Ostanio wysluchalem kilka audycji radiowych RM i za kazdym nowym sluchaczem czy sluchaczka bylem oniemialy z wrazenia. Sluchacz nr.1 Facet zmienia osobowosc co 5 minut.Byl archiwista, ochrona Pilsudskiego, chinskim szpiegiem. Podobno na prawde jest misjonarzem. Opowiadal ciagle o glosach ktore doprowadzily go do zycia w ubostwie i oddaniu dla Pana w koncowym efekcie zapenoiaja wieczne zbawienie. Sluchacz nr. 2 mowi, ze nawet kiedys bral udzial w wyborach prezydenckich i w szczecinie dostal nawet 200 000 glosow. Jednak duch swiety powiedzial mu zeby nie kroczyl dalej w tym kierunku bo to bardzo nieczysta droga. Poza tym ten sam duch swiety powiedzial mu ze Jan Pawe II bedzie zyl jeszcze 6 lat. Sluchaczka nr.3 Najpierw kazala odmawiac wszystkim rozaniec a pozniej ze jest za Ukladem Warszawskim a nie Unia Europejska bo to sztuczny twor. Kazala glosowac na Lige Polskich Rodzin bo ona rozwali Unie! Sluchacz nr. 4 zanim stal sie gleboko wierzacym byl zatwardzialym komunista a prace magisterska napisal za Edwarda Gierka. Zapytany co sadzi o Aleksandrze Kwasniewskim odpowiedzial ze to doktor KGB. Sluchaczka5 Twierdzi, ze kiedys leczyla ludzi wzrokiem teraz zmienila metode i leczy tylko dotykiem. Zapytana ilu ludzi uzdrowiala odpowiedziala ze moze ze dwa miliony. Sluchaczka nr6. twierdzila ze kiedys porwaly ja jakies sily nieczyste zrozumialem ze UFO bo ciagle jeszcze widzi jakies latajace obiekty. Tylko dzieki modlitwie dochodzi do normy. Sluchaczka nr.7 twierdzi ze przy pomocy RM moze laczyc sie z corka mieszkajaca w Australii. Malo tego RM na biezaco przekazuje jej wszystkie informacje o swiecie. Oraz ze trzeba glosowac na Lige Polskich Rodzin. Inna sluchaczka, twierdzi ze kiedys nalezala do swiadkow jechowych i teraz boi sie ze moga ja otruc gazem albo zgwalcic. Jeszcze inna sluchaczka, mloda dziewczyna ktora obciaga kazdemu facetowi i nie moze wyzwolic sie od tego demona. Na koniec wysluchalem kilku wielce patriotycznych przemowien udoktorowanych i uprofesorowanych znanych osobistosci i trwam nadal w oslupieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
don-romano Re: jakie mamy szajby;-) 30.11.04, 20:22 Patrzcie Panowie, bren.ton słucha naszego Radia Moskwa (RM). A mówią, że Polacy odkąd wyszli z Układu zapomnieli swojewo narodnowo jazyka w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
monsinior-rico Re: jakie mamy szajby;-) 30.11.04, 20:25 Drogi Don-Romano. Przecież mówiłem, że bren.ton to nasz człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Babski Magiel;-) 19.11.04, 16:40 Zobaczymy co kierowniczka magla odpowie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa13 Re: Babski Magiel;-) 19.11.04, 17:45 Coś ciekawego bym tu napisała, ale przecież: "pandor 25.10.2004 16:49 + odpowiedz ... Nowa mimo,ze uwielbiasz to forum uprzejmie ciebie informuje,ze nie jest to BABSKI MAGIEL:-) Bardzo serdecznie pozdrawiam" Andzia, zajmij stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1-1 Re: Babski Magiel;-) 20.11.04, 13:40 Kolezanka starego, ale ty zlosliwa jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: Babski Magiel;-) 22.11.04, 08:50 Nova, ten magiel posiada licencje miedzynarodowa mozesz smialo pisac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbytulek Re: Babski Magiel;-) 30.11.04, 09:37 Czuje sie dyskryminowany! Dlaczego wszystko jest tylko dla bab? Odpowiedz Link Zgłoś
scapular katechetka - postrach 30.11.04, 20:40 Wkurza mnie gdy widzę, jak mój młodszy brat wkuwa... religię! To przecież absurd, zamiast matmy czy fizyki, on ma portki pełne przed katechetką?! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Babski Magiel;-) 01.12.04, 00:17 No to jestem nowa baba i bede wam dopiekac jeszcze nie raz! Odpowiedz Link Zgłoś
bren.ton Re: Babski Magiel;-) 02.12.04, 10:59 bigmajser! Skaczesz zbytnio po tematach trzymaj sie jednego TUTAJ mozesz mi dolozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa Re: Babski Magiel;-) 10.12.04, 15:56 Skoro o wszystkim to moze i o sukcesie, zeby panowie nie pomysleli ze tutaj tylko o nich:-) Sukcesem jest...:-) w wieku 4 lat: nie sikac w majtki w wieku 12 : lat miec przyjaciol w wieku 16 : lat posiadac prawo jazdy w wieku 19 : lat uprawiac seks w wieku 35 : lat zarabiac duzo pieniedzy w wieku 60 : lat uprawiac seks w wieku 70 : lat miec przyjacol w wieku 75 : lat posiadac prawo jazdy w wieku 80 : lat nie sikac w majtki Odpowiedz Link Zgłoś
bren.ton Re: Babski Magiel;-) 11.12.04, 22:36 hahaha, moj dziadek ma dziewiecdziesiat i jeszcze jezdzi Malym Fiatem, bez okularow ma sie rozumiec (bo okulary postarzaja) i zawsze trawia do garazu - to jest dopiero sukces:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: Babski Magiel;-) 13.12.04, 10:57 Cos dla panow:-) Jesli kazesz kobiecie wydepilowac nogi, jestes seksistowski. Jesli tego nie robisz, nie warto sie dla ciebie starac! Jesli dbasz o siebie i swoj wyglad, jestes prozny. Jesli nie dbasz, jestes prostakiem. Jesli kupujesz jej kwiaty, pewnie piles:-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Fenomen skoków narciarskich :) 10.01.05, 15:15 Nieznany dotad nikomu zawodnik w sokach narciarskich Marcin Wajda z klubu Tornado PGR Czarnorzeki prezentuje swiatu nowa sylwetke opracowana w Zakladzie Aerodynamiki Panstwowego Gospodarstwa Rolnego w Czarnorzekach. Sylwetka jest przeznacona do lotów narciarskich na wielkiej krokwi, a charakteryzuje sie niezwyklym katem natarcia, zwiekszeniem powierzchni nosnej poprzez usytuowanie rak z przodu ciala oraz (co wydaje sie nam dziwne) skrzyzowaniem nóg. Na zdjeciu: Marcin Wajda w momencie wyjscia z progu: mobile.org.pl/fun/wyjscie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
don-romano Re: Fenomen skoków narciarskich :) 10.01.05, 20:29 Madziaro, ten skoczek to mój człowiek z Okonka. Chyba się ucieszy, gdy mu powiem, że jest o nim na forum i w internecie. Zapewne otrzymasz od niego pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
klean Re: rodzina krolewska w rozterce :) 14.01.05, 15:14 Ksiaze WILLIAM przyszedl na impreze ubrany w mundurze niemieckim ze sfastyka na ramieniu. Ogolna konsternacja i oburzenie a biedny chlopak penie sie nie zastanowil co robi. Gdyby Diana zyla to pewnie by cos sie takiego rodzinie krolewskiej nie przytrafilo. Odpowiedz Link Zgłoś