Dodaj do ulubionych

Spotkanie u burmistrza

18.01.05, 16:47
Dzis ma sie odbyc jakieś spotkanie z burmistrzem i radnymi, podsumowujace ich
kadencje. Ktos sie wybiera? Jak tak, to czekam na relacje!
Obserwuj wątek
    • artekb1 Re: Spotkanie u burmistrza 18.01.05, 16:58
      Hehehe Madzia!
      Ci co sie wybieraja to chyba tutaj nie pisza:-)
      • elmek Re: Spotkanie u burmistrza 18.01.05, 19:32
        A szkoda, że nie piszą. Po wizycie na naszym Forum mieszkanki Wrześni, zerkam
        od czasu do czasu do nich. Na forum Wrześni wypowiadają się burmistrz oraz
        radni i to pod swoimi nazwiskami. W ten sposób udzielają odpowiedzi na pytania
        nurtujące innych mieszkańców tego miasta. Moim zdaniem to dobry przykład na
        wprowadzenie w życie zasady "włada bliżej ludu". U nas póki co zauważyłem
        jednego radnego ;-) Może by tak zachęcić innych?
        • trix-trax Re: Spotkanie u burmistrza 18.01.05, 20:10
          Ja nie wierzę, żeby ktokolwiek z radnych wiedział jak tu wejść i udzielić sensownej odpowiedzi. Napisz Elmek kto, bo chyba pęknę z ciekawości.
          • artekb1 Re: Spotkanie u burmistrza 19.01.05, 07:51
            Masz chyba racje bo wiekszosc z nich nie wie jak zastartowac komputer:-)
            • kkeicam Re: Spotkanie u burmistrza 19.01.05, 09:19
              TO może tak by wybrać w następnej kadencji takich co trochę się znają? Bo potem
              zostaje Wam (nam) tylko pojeczec jak to zle na swiecie

pozdrawiam noworocznie
              kk
              • artekb1 Re: Spotkanie u burmistrza 19.01.05, 09:37
                Hahahah, no Ty to jestes marzyciel:-)
                Od trzydziestu lat nic sie nie zmienilo.
                Te same twarze, ta sama klika, tylko zmienia sie kolor kanapy:-)
          • januszj1 Re: Spotkanie u burmistrza 19.01.05, 22:30
            Witam! Podnoszę rękawicę,mimo wielu obowiązków służbowych,prywatnych i
            społecznych, lubię poczytać Wasze posty. Pozdrawiam!
            • wkarol Re: Spotkanie u burmistrza 20.01.05, 01:00
              Witam radnego:)
            • elmek Re: Spotkanie u burmistrza 20.01.05, 11:56
              Witam na Forum i zachęcam do aktywnego uczestnictwa w naszych dyskusjach.
              Proponuję też rozreklamować forum złotowskie wśród kolegów radnych, aby zadać
              kłam stwierdzeniu, iż nie potrafią oni korzystać z nowoczesnych form
              komunikacji ;-)
              PS.
              Myślę, że Złotów nie różni się znacznie od Wrześni. Nie widzę więc powodu, dla
              którego nasi radni mieliby być gorsi od radnych wrześnieńskich. A może się mylę?
              • andzia31 Re: Spotkanie u burmistrza 20.01.05, 15:40
                Chyba sie mylisz.
                Nasi radni dowiaduja sie o tym co tutaj piszemy na podstawie materialow
                kopiowanych. Kopiarki rogrzane sa czasami do czerwonosci wie dlatego ich
                reakcje sa spoznione:-)
                Problemem nie jest to jak sie wchodzi do internetu tylko..."kto to do diabla
                wszystko pisze".
                A domysly sa baaaaardzo rozne:-9
                • galicjanka1 Re: Spotkanie u burmistrza 20.01.05, 20:30
                  Nie sądzę żeby ktoś kserował prędzej sami czytają. Jeden już się ujawnił. Myślę
                  że jest takich osób więcej. Dwie widziałem z laptopem, chyba noszą nie od
                  parady, a może się mylę?
                  • trix-trax Miriam? 22.01.05, 09:35
                    Galicjanka, ty jesteś chłop czy baba.... A może taka złotowska Miriam? Piszesz jako rodzaj męski, a nick masz kobiecy...
                    • galicjanka1 Re: Miriam? 22.01.05, 20:25
                      Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Dużo osób pisze posty nie ujawniając
                      się i chyba tak jest dobrze, pozwól że ja też tak zrobię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka