gkjustyna 23.08.05, 08:21 Czy w Złotowie lub okolicy jest jakiś malarz -"artysta"?Taki co mógłby namalować coś na ścianie w pokoju? Proszę o namiary i określenie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Potrzebny malarz! 25.08.05, 14:26 Popytaj w Muzeum i w "Dekoratorni" (w Domu Kultury), tam są jakieś uzdolnione plastycznie istoty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Potrzebny malarz! 25.08.05, 17:41 Małżeństwo malarzy po akademii sztuk pięknych mieszka w Augustowie, ale na ścianach to pewnie nie malują. Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Potrzebny malarz! 25.08.05, 20:56 Gkjustyna, ty jesteś chyba tą małolatką, co ma już dziecko... Jesteś bardziej infantylna, niz twoje bejbi... Ale bardzo serdecznie cię pozdrawiam, bo wprowadzasz na to forum troszkę ciepła! Odpowiedz Link Zgłoś
gkjustyna Re: Potrzebny malarz! 26.08.05, 08:49 małolata to ty jestes ja mam juz swoje lata a swoje dziecko kocham nade wszytsko jedni stawiaja na kariere a drudzy na rodzine :) Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Potrzebny malarz! 26.08.05, 22:25 Jak już to małolat- eh, kiedy to było??? Milutkie i maleńkie to twoje maleństwo, winszuję! Nie obrażaj się na mnie, bardzo lubię twoje posty. Są o niebo lepsze od zadętych na przykład zakrzewiaków!!! Niestety, nie pokażę ci moich pociech, bo są już zbyt duże... Ale wciąż milutkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś