madziaraplotkara 20.10.05, 22:31 Hej drogie panie, poleccie najlepszy zaklad fryzjerski w Zlotowie. Fryzury balowo-weselne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotowianka26 Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 14:00 Akurat balowo - weselne to nie wiem. Ale ja jestem fanka dziewczyn z Dziupli, potrafia zrobic coś z niczego na głowie:)) Ale wiadomo, każdy ma swój punkt widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 18:52 Ja proponuję Lipkę. Fryzjer znany w całej okolicy i nie tylko. Doradzi i zrobi Cię na bóstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 19:04 Polecam fryzjerki tam w byłej przetwórni.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 24.10.05, 20:40 Dziekuje za wszystkie rady. Lipka jest znana w calej okolicy ale nie zawsze jest czas sie umowic i dojechac :) Nowa - nie zawsze jest czas na dojazdy, a jak chcesz naprawde dobrego fryzjera to polecam salon Davida Gabriela na Avenue du Docteur Arnold Netter w Paryzu, albo Aldo Coppole na Corso Garibaldi w Mediolanie ale to pewnie dla ciebie za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa12 NAJlepszy fryzjer 22.10.05, 21:57 nie wyobrażam sobie pójść do jakiegokolwek fryzjera w Złotwie (jesli chodzi o obcięcie włosów i stworzenie niekonwencjonalnej fryzury??) - ewentualnie - modelowanie! żaden złotowski fryzjer nie uczestniczy w profesjonalnych kursach fryzjerskich - (mój tak - i jest NAPRAWDĘ najlepszy w Polsce;)) szukajcie a znajdziecie - niestety 100 km to trochę za daleko... dla większości mieszkanców naszego miasta a napradę warto! Odpowiedz Link Zgłoś