Dodaj do ulubionych

Pytanie do pan - najlepszy fryzjer

20.10.05, 22:31
Hej drogie panie, poleccie najlepszy zaklad fryzjerski w Zlotowie. Fryzury
balowo-weselne :)
Obserwuj wątek
    • zlotowianka26 Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 14:00
      Akurat balowo - weselne to nie wiem. Ale ja jestem fanka dziewczyn z Dziupli,
      potrafia zrobic coś z niczego na głowie:)) Ale wiadomo, każdy ma swój punkt
      widzenia:)
      • galicjanka1 Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 18:52
        Ja proponuję Lipkę. Fryzjer znany w całej okolicy i nie tylko. Doradzi i zrobi
        Cię na bóstwo!
        • scapular Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 21.10.05, 19:04
          Polecam fryzjerki tam w byłej przetwórni..
        • madziaraplotkara Re: Pytanie do pan - najlepszy fryzjer 24.10.05, 20:40
          Dziekuje za wszystkie rady. Lipka jest znana w calej okolicy ale nie zawsze jest
          czas sie umowic i dojechac :)
          Nowa - nie zawsze jest czas na dojazdy, a jak chcesz naprawde dobrego fryzjera
          to polecam salon Davida Gabriela na Avenue du Docteur Arnold Netter w Paryzu,
          albo Aldo Coppole na Corso Garibaldi w Mediolanie ale to pewnie dla ciebie za
          daleko.
    • nowa12 NAJlepszy fryzjer 22.10.05, 21:57
      nie wyobrażam sobie pójść do jakiegokolwek fryzjera w Złotwie (jesli chodzi o
      obcięcie włosów i stworzenie niekonwencjonalnej fryzury??) - ewentualnie -
      modelowanie! żaden złotowski fryzjer nie uczestniczy w profesjonalnych kursach
      fryzjerskich - (mój tak - i jest NAPRAWDĘ najlepszy w Polsce;)) szukajcie a
      znajdziecie - niestety 100 km to trochę za daleko... dla większości
      mieszkanców naszego miasta a napradę warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka