Dodaj do ulubionych

klein amsterdam

22.10.05, 19:39
Jakie jest wasze zdanie w kwestii legalizacji tzw. narkotyków. Czy marihuana
powoduje większe skutki negatywne niż alkohol?. Osobiście nie używałem
żadnego środka z w/w(alkohol wyłączam) ale kiedyś sprawdzę.Widzę problem i
nieporozumienia. Brak wiedzy na ten temat jest porażający!
Obserwuj wątek
    • madziaraplotkara Re: klein amsterdam 24.10.05, 20:49
      To moze na poczatek podzielisz sie swoja wiedza z nami? W koncu upierasz sie ze
      wiesz lepiej :)
      • elmek Re: klein amsterdam 25.10.05, 08:16
        Trochę wiedzy przyda się każdemu:
        hyperreal.info/kanaba/go.to/sec/13
        • madziaraplotkara Re: klein amsterdam 26.10.05, 23:55
          Zauwazylam na tej stronie cos do poczytania dla flatowera o bezpiecznym uzywaniu
          konopii - zestaw rad dla chcacych sprobowac konopi. Tylko lepiej w tym celu
          wyjedz do Holi bo przy obecnym ukladzie polityczno swiatopogladowym w Polsce po
          pierwszym maszku zostaniesz obwolany NARKOMANEM i skierowany na leczenie :)
          • madziaraplotkara Re: klein amsterdam 30.10.05, 23:05
            No flatower temat niestety nie okazal sie zbyt nosny a mogla to byc ciekawa
            dyskusja. Wyciagam stad wniosek ze:
            1. czesc ludzi na tym forum nie ma pojecia o temacie z racji swego wieku - to
            pokolenie wodki zytniej
            2. nastepna grupa nie jest zainteresowna myslac ze ten problem nie dotyczy ich
            bliskich
            3. z pewnoscia jest tez grupa osob mlodych ale one chyba nie chca wywolywac
            niepotrzebnego szumu i wzmozonej czujnosci policji i odciecia kolejnych zrodel
            zaopatrzenia
            Tak wiec nie ma chyba sensu rozmawiac na ten temat, przynajmniej na tym forum.
            • flatower Re: klein amsterdam 31.10.05, 19:51
              Myślę, że więcej ludzi jest z tematem tak za Pan brat, że już nie reagują. To
              jest fakt! Na imprezie się "bierze" więc o czym dyskutować. Zgadzam się też z
              pkt.3 że to forum jest pod stałą obserwacją Policji. To chyba wszyscy wiedzą.
              Ad pkt.1 to uważam tylko wiek mentalny i fizyczny, nie ten z dowodu. I tu nie
              muszę się wsydzić.
              • trix-trax AMSTERDAM 01.11.05, 21:29
                Jak jeżdzę rowerem, to gdzieś widuję ten napis klein amsterdam... Chyba tam koło amfiteatru..., a może tylko amsterdam, hm. Już nie wiem... Jutro wracam po Święcie Zmarłych do Złotowa, to sprawdzę.
                • madziaraplotkara Re: AMSTERDAM 11.11.05, 23:39
                  Dlugo ci zajmuje to sprawdzanie, mam nadzieje ze cie policja prewencyjnie nie
                  zwinela :)
    • elmek Re: klein amsterdam 03.11.05, 14:37
      Prawda jest taka, że to określenie nieco na wyrost. Przynajmniej ostatnimi czasy
      złotowski półświatek cierpi na zapaść. Trudno mi powiedzieć jaka w tym zasługa
      policji a jaka koniunktury. Boom zaczyna się dopiero w okolicach większych świąt
      kiedy gromadnie zjeżdżają gastarbeierzy. Nie dramatyzowałbym więc nadmiernie,
      sytuacja przypomina "średnią krajową". Złotów nie różni się od miast podobnej
      wielkości a w porównaniu z takim np. Wałczem to u nas jest nadzwyczaj spokojnie.
      • galicjanka1 Re: klein amsterdam 03.11.05, 16:41
        Nie wiem czy na wyrost. W ostatnich AL jest "spowiedź dealera". Wynika z niej,
        że rynek w Złotowie jest i to niezły.
        • madziaraplotkara Re: klein amsterdam 03.11.05, 21:20
          A czy nie bylabys laskawa skopiowac tego artykulu na forum bo mnie nie ma
          ostatnimi czasy w zlotowie. Prosze prosze prosze, moze przyczynisz sie do
          podgrzania dyskusji bo na razie dziwnie niemrawo to wyglada :)
          • lobencjusz Re: klein amsterdam 14.11.05, 12:20
            ehhh... nie macie innych słoneczka zmartwień ?
            • elmek Re: klein amsterdam 14.11.05, 18:12
              Madzia podejrzanie drąży temat. Czyżby rozpracowywała złotowski półświatek? ;-)
              A może ona jakiegoś źródełka szuka bo jej się dojścia pokończyły i liczy, że
              ktoś jakieś namiary poda hehehe. Jak to z Tobą jest? ;-)
              • madziaraplotkara Re: klein amsterdam 14.11.05, 22:55
                Tere fere kuku! To wy jakos dziwnie chcecie temat wyciszyc :) i co bedziemy tak
                dalej pileczke odbijac?
                • elmek Re: klein amsterdam 16.11.05, 09:55
                  W Twoim wydaniu to bardziej bicie piany, niż odbijanie piłeczki ;-P Może zamiast
                  tego przejdziesz się po mieście, popytasz, porozmawiasz, może jakiś reportaż z
                  tego wyjdzie? Hehehe.
          • galicjanka1 Re: klein amsterdam 16.11.05, 22:10
            Przykro, ale nic z tego, niestety nie mam skanera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka