pytajacakinga 22.10.24, 15:36 Wybieram się w lutym , co warto zobaczyć? I nie chodzi mi o jakieś nudne muzeum a coś bardziej dla nastolatki typu happy muzeum czy coś w tym stylu. Dziekuje❤️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przepio Re: Amsterdam zima 22.10.24, 19:12 Bylam przez 48 h w zeszłym marcu, chodziło o konkretną wystawę. Niestety, przez jeden dzień była taka zadymka, że dosłownie nie dało się nigdzie wyjść. Nastolatka? A zna Annę Frank? Mnie by zachwycilo , gdy mialam naście lat. Tylko bilet trzeba kupić on-line, od razu jak na konkretny dzień się pojawiają, bo potem już nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Amsterdam zima 23.10.24, 13:36 Jakoś z opisu w pierwszym poście mam wrażenie , że to nie jest muzeum dla Tej nastolatki. Swoją drogą muzeum polecam i bilety są obecnie dostępne z wyłączeniem kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Amsterdam zima 22.10.24, 22:57 A od jakiego wieku człowiek interesuje się tzw. nudnymi muzeami? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Amsterdam zima 23.10.24, 13:04 Morze i sztormy lutowe, wydmy, ale to nie w Amsterdamie Odpowiedz Link Zgłoś