k_g_b 24.10.05, 14:43 Czy ktoś wie jaka jest przeciętba płaca bruttp specjalisty w Phillipsie po 3 latach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paacynka Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 24.10.05, 19:19 nie i jakie specjalisty? bo philips ma wielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 26.10.05, 22:04 Najniższa krajowa . Odpowiedz Link Zgłoś
szklarson80 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 27.10.05, 08:38 Chyba na linii produkcyjnej, ale wtedy nie jesteś specjalistą. W biurze zarabiam kilka najniższych krajowych..... Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 28.10.05, 08:25 szklarson80 napisał: > Chyba na linii produkcyjnej, ale wtedy nie jesteś specjalistą. W biurze > zarabiam kilka najniższych krajowych..... Nie określono o jakiego specjaliste chodzi, na linii produkcyjnej też pracują specjalisci - w swojej dziedzinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 31.12.05, 18:54 tiaaa...właśnie ze względu na te "philipsowskie kokosy" oferowane inżynierom zmieniłem region zamieszkania i oczywiście zarabiam wreszcie prawdziwe pieniądze. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szklarson80 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 21.03.06, 15:08 Gdybyś nie popracował kilku lat w philipsie to mógłbyś pomarzyć o większych pieniądzach u innego pracodawcy, więc nie zrzymaj się że mało płacili (przecież wiedziałeś ile będziesz zarabiał jak podpisałeś umowę) tylko pomyśl o tym, że praca tutaj pozwiliła Ci zdobyć doświadczenie, jak widać cenione przez innego pracodawcę. A swoją drogą philips ma niezłą markę, ponieważ kolejni ludzie odchodzą i zapewne nie robią tego charytatywnie :) Szkoda, że ma kiepską politykę kadrową i nie potrafi zatrzymać wartościowych pracowników. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 23.03.06, 13:46 Nie zrzymam się (heh) bo przyrost dochodów w kolejnych latach stażu pracy nie jest imponujący. Dla ludzi zaraz po studiach praca w Philipsie jest w sam raz...jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie a przyzwoite zarobki nie są dla niego priorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
agamiks1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 07.02.06, 20:36 Kurcze a ja chciałam po studiach pracować w philipsie - z mgr inż. to myślałam że dostaje sie jakieś ludzkie pieniądze, ale skoro tak... A tak nawiasem mówiąc najgorszy telefon komórkowy jaki kiedykolwiek miałam był właśnie firmy philips :/ Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 15.02.06, 22:37 do nas to w sprawie zarowek, jesli juz;) Odpowiedz Link Zgłoś