Dodaj do ulubionych

Phillips - pensja specjalisty po 3 latach

24.10.05, 14:43
Czy ktoś wie jaka jest przeciętba płaca bruttp specjalisty w Phillipsie po 3
latach?
Obserwuj wątek
    • paacynka Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 24.10.05, 19:19
      nie i jakie specjalisty? bo philips ma wielu :)
    • taaka1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 26.10.05, 22:04
      Najniższa krajowa .
      • szklarson80 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 27.10.05, 08:38
        Chyba na linii produkcyjnej, ale wtedy nie jesteś specjalistą. W biurze
        zarabiam kilka najniższych krajowych.....
        • taaka1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 28.10.05, 08:25
          szklarson80 napisał:

> Chyba na linii produkcyjnej, ale wtedy nie jesteś specjalistą. W biurze
          > zarabiam kilka najniższych krajowych.....

Nie określono o jakiego specjaliste chodzi, na linii produkcyjnej też pracują
          specjalisci - w swojej dziedzinie ;)
        • astr72 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 31.12.05, 18:54
          tiaaa...właśnie ze względu na te "philipsowskie kokosy" oferowane inżynierom
          zmieniłem region zamieszkania i oczywiście zarabiam wreszcie prawdziwe pieniądze. :)
          pozdrawiam.
          • szklarson80 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 21.03.06, 15:08
            Gdybyś nie popracował kilku lat w philipsie to mógłbyś pomarzyć o większych
            pieniądzach u innego pracodawcy, więc nie zrzymaj się że mało płacili (przecież
            wiedziałeś ile będziesz zarabiał jak podpisałeś umowę) tylko pomyśl o tym, że
            praca tutaj pozwiliła Ci zdobyć doświadczenie, jak widać cenione przez innego
            pracodawcę.
            A swoją drogą philips ma niezłą markę, ponieważ kolejni ludzie odchodzą i
            zapewne nie robią tego charytatywnie :) Szkoda, że ma kiepską politykę kadrową
            i nie potrafi zatrzymać wartościowych pracowników.
            Pozdrawiam
            • astr72 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 23.03.06, 13:46
              Nie zrzymam się (heh) bo przyrost dochodów w kolejnych latach stażu pracy nie
              jest imponujący. Dla ludzi zaraz po studiach praca w Philipsie jest w sam
              raz...jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie a przyzwoite zarobki nie są dla
              niego priorytetem.

• agamiks1 Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 07.02.06, 20:36
      Kurcze a ja chciałam po studiach pracować w philipsie - z mgr inż. to myślałam
      że dostaje sie jakieś ludzkie pieniądze, ale skoro tak... A tak nawiasem mówiąc
      najgorszy telefon komórkowy jaki kiedykolwiek miałam był właśnie firmy
      philips :/
      • oooo Re: Phillips - pensja specjalisty po 3 latach 15.02.06, 22:37
        do nas to w sprawie zarowek, jesli juz;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka