sister89 02.10.08, 11:37 witam! chciałabym nosić aprat na zęby , zeby zlikwidowac nieładny zgryz dlatego poszukuje informacji o ortodoncie, na ktorego profesjonalizm moglabym liczyc. z gory dziekuje za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missposh Re: ortodonta! 24.11.08, 08:51 W ostrzeszowie jest Chybalska ortodontą i jeszcze jakaś z Sycowa przyjmuje ja chodze do tej pierwszej ale za późno zby zmienić odradzam szczerze 1 kolejki czasem trzeba czekać 3h a jak się spytałam czy nie może rejestrować to opowiedz była nie 2 Ma dwa gabinety i lata z tymi łapskami od jednej gęby do drugiej opłukując lub i nie tylko wodą 3 Zeoro informacji kiedy bedzie ściągnienty apartat i itp wogóle oni niczym nie informuje. Terqz jescze stawke podniosła przy dwóch aparatach 100,00zł za wizyte. Słyszałąm ze jest jakiś gościu w kępnie i mam większy pożądek ale u niego nie byłam osobiście MAm wrażenie ze chodząć i płacąc Chybalskiej robiejej łaske :? Odpowiedz Link Zgłoś
missposh Re: ortodonta! 24.11.08, 08:53 missposh napisała: > W ostrzeszowie jest Chybalska ortodontą i jeszcze jakaś z Sycowa > przyjmuje ja chodze do tej pierwszej ale za późno zby zmienić > odradzam szczerze > 1 kolejki czasem trzeba czekać 3h a jak się spytałam czy nie może > rejestrować to opowiedz była nie > 2 Ma dwa gabinety i lata z tymi łapskami od jednej gęby do drugiej > opłukując lub i nie tylko wodą > 3 Zeoro informacji kiedy bedzie ściągnienty apartat i itp wogóle oni > niczym nie informuje. Terqz jescze stawke podniosła przy dwóch > aparatach 100,00zł za wizyte. Słyszałąm ze jest jakiś gościu w > kępnie i mam większy pożądek ale u niego nie byłam osobiście > MAm wrażenie ze chodząć i płacąc Chybalskiej robiejej łaske :? TZn Ona mi robi łaskę :) Odpowiedz Link Zgłoś