Gość: anka IP: *.ptf.com.pl 18.07.01, 08:09 Przepraszam za wczoraj. Porozmawiamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rara Re: Rara, odezwij się... IP: *.pekao.com.pl 18.07.01, 08:17 Kocham internet..... Witam Cię Aniu Za co przepraszasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Rara, odezwij się... IP: *.ptf.com.pl 18.07.01, 08:22 powinnam Ci chyba coś odpowiedziec wczoraj,ale nie mogłam, jak tam samopoczucie przed urlopem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Rara, odezwij się... IP: *.pekao.com.pl 18.07.01, 08:39 Wczoraj znów obejrzałem "Masz wiadomoć" "Wczuwałem się" To cudowne, że się pierwsza disiaj do mnie odezwałaś To, że podałaś mi swój adres zrobiło na mnie ogromne wrażenie Poczułem się jakbyś mnie zaprosiła do siebie...czy coś takiego Nie boisz się, że możesz mieć sporo niechcianej poczty? Co miałaś na myśli mówiąc, że to gorsze od BB (podglądanie?) Chciałbym wypróbować później ten adres, mogę ? Nie odpowiedziałaś mi na temat "ryb" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Rara, odezwij się... IP: *.ptf.com.pl 18.07.01, 09:23 Rara, nie mogę teraz rozmawiać, mam nadzieję,że sie wyrobię do 13:00, Aha, też nie wierzę w horoskopy,ale ryby ponoć są ok, (tak powiedział ktoś kto sie na tym zna) Co do adresu, to założyłam to konto tylko po to,żeby móc się z Tobą skontaktować poza forum, w każdej chwili mogę przecież je zamknąć i otworzyć nowe. Pa, miłej pracy Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Rara, odezwij się... IP: *.pekao.com.pl 18.07.01, 09:33 Ja też muszę popracować Wyślę Ci tylko na próbę parę słów na Twój adres Nie jestem za dobry w "sprawach internetowych" więc odpowiedz mi na mój adres (chyba go będziesz widziała", żebym wiedział że mamy połączenie A najlepiej daj znać tutaj, że mi wysłałaś odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Rara, odezwij się... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 10:42 Cze ,rara opuścił gardę po pierwszej rundzie ,transmisja z drugiej rundy kodowana.Koniec i bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Rara, odezwij się... IP: *.*.*.* 18.07.01, 09:58 hej, hej, przyzwyczailam sie do was. nie odchodzcie, tez chce wiedziec co u was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Rara, odezwij się... IP: *.ptf.com.pl 18.07.01, 10:14 Rara, dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Rara, odezwij się... IP: *.*.*.* 18.07.01, 10:18 No, ladnie, zaczely sie tajemnice.... Chyba zmienie ulubinych bohaterow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Rara, odezwij się... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 10:47 A aktorzy drugoplanowi? Może jakieś inne emocje rozgrzeją złaknione kontaktów międzyludzkich duszyczki forumowiczów-np:zawiść lub ocena bliźnich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: Rara, odezwij się... IP: *.pekao.com.pl 18.07.01, 10:50 Pozdrawiam wszystkich Stone - jak zwykle dowcipny Hela - przecież nikt nie umarł Czuję się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Rara, odezwij się... IP: *.*.*.* 18.07.01, 11:01 rara -ty juz jestes stracony dla potomnosci. A moze wlasnie zaczniesz niedlugo pracowc dla przyszlosci ? /potomki - "te sprawy"/ Stone - lubie cie ale nic o tobie nie wiem. Moze szcypta informacji... Jestes on czy ona ? Zaznaczam, ze wole "onych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Rara, odezwij się... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 11:04 Jestem z onych , odsyłam do pamiętnych pogaduszek z rarą i innymi nt:co robić Też Cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Rara, odezwij się... IP: *.*.*.* 18.07.01, 11:19 Stone ty chyba zwariowales. Ja jestem w pracy a nie w czytelni. Przeszlosc sie nie liczy. Wazne jest teraz. No to co z ta twoja zona. Masz ja czy nie, bo ja z zonatymi to sie boje zadawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Rara, odezwij się... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 11:54 żonę mam,ale to nie zarażliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lastname Re: Rara, odezwij się... IP: *.unisoft.com.pl 18.07.01, 11:55 1. zbierzcie jeszcze 10 par (f+m), 2. utworzcie wątek: nominacje, 3. utworzcie wątek: głosowanie widzów, 4. znajdźcie sponsora nagrody głownej, dalej nie pamiętam... ale podobno można na tym nieźle zarobić i zyskać tzw. "popularność" czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Rara, odezwij się... IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 11:26 sorry hela że przerywam rodzący się romans ale sprawdż w tematach hello hela Odpowiedz Link Zgłoś