Dodaj do ulubionych

Zakrzewo...

29.11.05, 19:31
Już kiedyś ktoś pisał, żeby zakrzewiacy załatwiali swoje problmey na własnym forum. Co to kogo obchodzi co w tej pipidówce się dzieje?
Obserwuj wątek
    • madziaraplotkara Re: Zakrzewo... 29.11.05, 20:07
      Przecioez to nie jest forum tylko dla mieszkancow Zlotowa ale rownie dobrze dla
      calego powiatu i zawsze tak bylo a juz na bank glosu nie powinien podnosic taki
      zoltodziob jak ty janku :)))
      • elmek Re: Zakrzewo... 30.11.05, 10:44
        Madziara mnie wyręczyła tym razem ;-) Zakrzewiacy od zawsze współtworzyli to
        Forum i mają takie same prawo pisać na nim jak każdy inny. Jeżeli nie interesują
        kogoś tematy zakrzewskie to niech te wątki omija, lub zakłada inne, jego zdaniem
        bardziej interesujące. I tyle tylko chciałem dodać ;-)
        PS.
        A Omarowi należy się reprymenda za te "?" ;-P
    • madziaraplotkara Re: Zakrzewo... 29.11.05, 20:11
      Chociaz przyznaje ze omar przesadzil z bodbijaniem watkow :( Nie mozna sie raz
      zapytac co slychac w Zakrzewie tylko wygrzebywac te trupy z szafy? :)
      • omar5 Re: Zakrzewo... 30.11.05, 17:21
        Uuuups, przepraszam ale tak sie rozczytalem w archiwum, ze nie bylem w stanie
        sie z niego wydostac.
        Wszystko zrobilem o innych, zakrzewiakach i tych ktorzy dopiero raczkuja w
        internecie.
        Nagany chyba mi nie dacie przeciez nabijalem przez pol dnia licznik.
    • andzia311 Re: Zakrzewo... 01.12.05, 10:01
      johnscott napisał:

Co to kogo obchodzi co w tej pipidówce się dzieje?

Szkoda tylko ze nie ma wiecej takich miejscowosci jak Zakrzewo a szczegolnie ze
      ich mieszkancy nie pisza tutaj na forum.
      Dla mnie to forum pelni role neutralnego informatora.
      Nikt tutaj nie upieksza wypowiedzi ani nie wybiera z nich tego co mu pasuje.
      Dlatego wole je czytac niz np. AL, bo nie przypominaja mi listow Do Redakcji!
      • johnscott Re: Zakrzewo... 01.12.05, 23:06
        Autorzy nawet najgorszych wypocin w AL podpisują się pod nimi - podpisz się ty tutaj pod swoimi mniej lub bardziej celnymi aluzjami???!!! Odważysz się? Zobacz ja się podpisuję: John Scott.

Hi, hi, ha, ha...
        Zwykle nie dokuczam nikomu personalnie, nawet na forum - to postawa tchórza - dlatego wystarczy mój nick. Czekam na twój podpis..
        • elmek Re: Zakrzewo... 02.12.05, 08:51
          Wyjaśnij czym się różni Twój podpis od podpisu Andzi? Na mój gust oba są równie
          anonimowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka