26.04.06, 11:07
poziom forum ci siadl =(
Pozdrawiam z bridgwater
Obserwuj wątek
    • elmek Re: elmek... 26.04.06, 13:28
      Jeśli w istocie siadł, to nie mnie, tylko NAM, bo Forum tworzone jest przez
      użytkowników...
      Pozdrawiam z Poznania ;-)
      • flatower Re: elmek... 29.04.06, 19:13
        I nie siadł! A tak mało potrzeba! Trochę prawdy!
      • flatower Re: elmek... 20.05.06, 15:17
        Słyszałem że gdyby elmek ujawnił to co wie to przyszłe CBA miałoby roboty na 5
        lat?
    • flatower Re: elmek... 26.04.06, 19:48
      Tyka odezwij sie bo elmekowi poziom siada!
      • tyka5 lewitacja a obniżanie poziomu 26.04.06, 20:05
        Przypuszczam, że zdaniem Kiciora poziom zaniżam właśnie ja, lepiej mnie więc
        nie przywołuj.
        • antykomunista11 Re: lewitacja a obniżanie poziomu 27.04.06, 10:23
          myślę że Tyka się zastanawia czy nie złożyć legitymacji partyjnej skoro nowy
          koalicjant PiSu ma w swoich szeregach tylu samo członków PZPR co SLD :))
          • tyka5 kto zeżarł czerwoną książeczkę? 27.04.06, 11:36
            1. Pogadaj ze swoimi starymi, może powiedzą, do czego należeli za peerelu.
            2. Myślisz, że złodziejami są tylko ci, którzy byli w PZPR?
            3. Nie znoszę komuchów, a nie wszystkich byłych członków PZPR. Mam kilku
            dobrych znajomych, którzy należeli do tej "jedynej słusznej" partii i zapewniam
            ciebie, że nie byli i nie są łajdakami. Nie raz odszczekali przy mnie swą
            przynależność do czerwonych. Jeden [sekretarz partii] nie tylko, że odmówił za
            komuny wyrzucenia mnie z pracy z powodów politycznych, ale i o wszystkim mnie
            poinformował. Znam też wielu meneli, którzy formalnie nie mieli nigdy nic
            wspólnego z komunistami, a zachowywali się i często nadal zachowują się jak
            czystej krwi arabskiej bolszewicy.
            4. Może napiszemy, kto z twojego otoczenia należał do PZPR lub czerpał korzyści
            ze współpracy i wysługiwania się czerwonym? Na przykład awansował za peerelu
            [czyli był w tzw. nomenklaturze], albo dostaje dziś zlecenia ew. posadki
            dzięki znajomościom z towarzyszami, czy z TW.
            5. Nie marnuj czasu na pisanie w necie, tylko szykuj się do przyszłej koalicji
            z SLD.
            • kicior99 Re: kto zeżarł czerwoną książeczkę? 03.05.06, 11:05
              na szczescie to juz wszystko poza mna... zostaje w Anglii na stale a jutro w
              wyborach bede glosowal na liberalow (choc powinienem na konserwatystow)
              • tyka5 schizofrenia 03.05.06, 14:10
                Siedzi podobno w Anglii, podobno to szczęście, a oderwać się nie może od
                polskiego, lokalnego forum.
                Będzie głosował na liberałów, a "powinien" na konserwatystów.

Chłopie wracaj do naszego grajdołka, będziesz miał to co w necie, tyle że na
                żywo. I głosować będziesz mógł jednocześnie na "liberałów" i "konserwatystów",
                jako że wszystko już się wymieszało tak w Anglii jak i u nas.

Jak chorować, to tylko wśród swoich. Nie będziesz nawet wiedział, żeś chory.
                • kicior99 Re: schizofrenia 05.05.06, 11:27
                  A jak bede glosowal na HS to na kogo? Pytanie oczywiscie wyjatkowo teoretyczne
                  =))) Wiesz co? Moze bym i wrocil... Tyle ze w Polsce kilka lat bylem bez pracy,
                  a tu po roku starania sie mam prace - marzenie...
                  • tyka5 Re: schizofrenia 05.05.06, 15:41
                    Sądzę, że przy takiej opcji, o której napomykasz, głos zostanie oddany na
                    rezydenta wschodnich służb.
                    Co do pracy. Zerknij na strony z ofertami pracy. W Polsce szuka się dziś
                    bezskutecznie tysięcy fachowców w bardzo wielu zawodach. Naprawdę. Gdybyś był
                    doświadczonym operatorem koparki, miałbym dla Ciebie od dziś w naszej okolicy
                    robotę za 3-4 tysiące na rączkę miesięcznie.
                    Oczywiście popieram też takie rozwiązanie, które Ty wybrałeś. Mam nadzieję, że
                    za parę lat wrócisz do Polski z zarobionymi w Anglii pieniędzmi i zrobisz u nas
                    jakiś dobry deal. Powodzenia.
                    • kicior99 Re: schizofrenia 09.05.06, 12:50
                      Nie wiem - tak daleko planowac nie moge. Na pewno wiem, ze nie wroce dopoki
                      bedzie rzadzil obecny uklad polityczny. Na pewno chcialbym pomieszkac troche na
                      poludniu Francji i udoskonalic francuski. Na razie jestem tlumaczem w duzej
                      firmie (rosyjski/polski/angielski/niemiecki) i wiem, ze takiej pracy u nas nie
                      dostane. Poza tym mam o wiele lepsze warunki do ksztalcenia i - w porownaniu z
                      dotychczasowymi pracodawcami - zupelnie inny stosunek do pracownika niz w
                      Polsce. Tu nikt Ci nie powie ze na twoje miejsce czeka 10 - choc nieraz to
                      prawda. Tu np. zdaja sobie sprawe, ze zmiana pracownika jest bardzo kosztowna i
                      robia wszystko aby najpierw zatrzymac starego, nawet jesli ma sie to odbyc
                      kosztem ustepstw. Moze dlatego do czegos doszli.
                      • reto Re: schizofrenia 09.05.06, 17:36
                        Kicior,
                        na poludniu Francji to sie raczej doskonali podniebienie:-)
                        • kicior99 Re: schizofrenia 09.05.06, 17:41
                          jezyk o to podniebienie sie ociera =)))))))
            • antykomunista11 Re: kto zeżarł czerwoną książeczkę? 10.05.06, 15:49
              ups ........ dopiero zauważyłem brednie jakie wypisujesz......

miałem i mam to szczęście że w najbliższym kręgu rodziny nikt nie miał
              czerwonej książeczki, natomiast w dalszym jeden z wujków niestety się znalazł
              tylko co z tego????
              mimo że nie mam w zwyczaju tłumaczenia się zwykłym palantom którzy wtedy kiedy
              brakuje im argumentów (klasyka PiSu - vide dziadek Tuska) to czepiają się
              rodziny to w tym przypadku zrobię to z przyjemnością ...... ojciec nigdy
              nigdzie nie należał, natomiast mama od '79 lub od '80 należy do Solidarności...

gdym chciał zniżać się do twojego poziomu dyskusji musiałbym zadać pytanie czy
              płacenie alimentów na dziecko pozamałżeńskie mieści się jeszcze w katolickiej
              retoryce PiSu czy już nie ????? na twoje szczęście nie będę o to pytał......
              • prawdziwyantykomunista Zenada! 10.05.06, 18:15
                Antykomunista robi wiochę na całego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka