19.06.06, 16:39
Witam zamierzam rozpocząć generalny remont mieszkania (łazienka, kuchnia,
przebudowa pokoi itp). Poszukuje sprawdzonej ekipy (najlepiej nie firmę- za
bardzo sie cenia). Jeżeli znacie kogoś godnego polecenia bardzo proszę o
namiary.
Obserwuj wątek
    • karusia28 Re: remont 21.06.06, 23:58
      witam.znam kogos kogo moge polecic z czystym sumieniem.jest to dwoch panow
      ktorzy pracuja ze soba od lat.sa tak dobrzy ze niestety trzeba czekac w kolejce
      na wolny termin ale wierz mi ze naprawde warto!!!nie spotkalam takich
      sumiennych,pracowitych fachowcow.jak gipsuja sciany to juz "do smierci"jak oni
      to mowia:)posprzataja po sobie ,ustawia mebla,zrobia wszystko o co
      poprosisz.kazdy z moich znajomych kto ich mial u siebie nie chce juz potem
      nikogo innego i wola poczekac w kolejce niz miec robote spiepszona.mi robili
      remont rok temu.niestety nie robia lazienki,gipsuja maluja klada panele,mi
      np.oprocz remontu pozakladali nowe karnisze i lampy,powywiercali dziury na
      obrazy,naprawili w lazience kran,wymienili umywalke z bateria,jeden z nich
      wyobraz sobie przyjechal specjalnie z jakis imienin zeby wyniesc mi do piwnicy
      drzwi stare pokojowe(bo dla mnie za ciezkie a ukochanego nie bylo wtedy bo
      wyjechal)glupio mi bylo jak nie wiem co ze sie pofatygowal ale jak obiecal tak
      zrobi.dodam ze oprocz tego jezdzilam z nimi samochodem po sklepach po niektore
      rzeczy i tez kasy nie wzieli,za to co wczesniej wymienilam tez nie wzieli
      pieniedzy)na koniec moge dodac jeszcze ze nie wzieli pieniedzy za pomalowanie
      kafelek w kuchni i za zamocowanie nowych blatow.mozna sie z nimi dogadac i
      umowic na konkretna kwote.jesli nadal jestes zainteresowana to przesle telefon
      do jednego z nich na mejla gazetowego.pozdrawiam.kari
      • jowa3 Re: remont 08.02.07, 11:26
        czy mogę prosić o namiary na tych fachowców, a może ktoś ma jeszcze innych do
        polecenia?
        Z góry dziękuję
        JOWA
        • 4618596m Re: remont 20.02.07, 16:42
          Witam zajmoje sie z kolega remontami oraz wykonczeniami czy jest pani
          zainteresowana jak tak prosze dzownic 886307308
    • karusia28 do jowa3 09.02.07, 21:40
      namiary napisze ci jutro na priva,bo nie mam przy sobie notesu z adresami.
      • jowa3 Re: do jowa3 13.02.07, 11:03
        Ponawiam prośbę.
        Jowa
        • jowa3 Re: do jowa3 13.02.07, 11:05
          Słodka79, a Ty kogoś znalazłaś? Zadowolona jesteś? Może podasz jakieś namiary?
          Jowa
    • karusia28 do jowa3 13.02.07, 23:16
      wyslalam ci mejla na gazetowego:)pozdrawiam.
    • 4618596m Re: remont wykoczenia... 20.02.07, 16:07
      Witam jaki remont pani chciala by wykonac w swoim mieszkaniu ? zajmujemy sie
      remontami i wykonczeniami prosze zadzwonic na nr 886307308
    • 4618596m Re: remont 20.02.07, 16:07
      Witam jaki remont pani chciala by wykonac w swoim mieszkaniu ? zajmujemy sie
      remontami i wykonczeniami prosze zadzwonic na nr 886307308
    • jakob32 Re: remont 01.02.19, 00:39
      Ja ze swojej strony mogę dać namiary na najlepszych fachowców w tym zakresie, z którymi kiedykolwiek współpracowałem. Mowa o www.mababud.com.pl
    • axelbach Re: remont 25.08.20, 10:49
      Dobry dzień. Skończyłem remont w domu tydzień temu, mogę odnotować i polecić serwis dobresufity.pl/sufity-napinane-w-pilie/ na sufitach napinanych. Jestem zadowolony z ich pracy. Mam nadzieję, że ci to pomogło. :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka