madeinzlotow 05.08.06, 18:11 Byłem tam dzisiaj. Może się podobać, ceny znośne. Podoba mi się, że są ładne ekspedientki. Mam nadzieję, że stale będą miłe, uprzejme i uśmiechnięte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adasieniek Re: Piotr i Paweł 05.08.06, 18:15 miłe i uśmiechnięte będą do pierwszej wypłaty;) Potem będzie taki zapał jak w biedronce, czyli mamrotanie pod nosem "zapraszamy ponownie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pablopzl Re: Piotr i Paweł 08.08.06, 23:01 Byłem w Piotrze i Pawle, jest to sklep mniejszy z mniejszym wyborem towaru i podobnymi cenami do "Stogrosza" wiec myslę że ta marka nie podbije Złotowa. A co do "Media Expert" to ceny sa dość wysokie tylko promocje są niezłe no i darmowe "Play Station" dla dzieci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: Piotr i Paweł 09.08.06, 17:13 Ceny w Media Expert są rzeczywiście wysokie. Ale na tym polega dobry marketing. Wystawia się jakąś tanią staroć na pierwszą stronę gazetki żeby przyciągnąć ludzi do sklepów. W sklepie okazuje się, że towaru z pierwszej strony "chwilowo" nie ma i proponuje się podobny towar, tylko droższy:) Stary numer:) Ludzie i tak będą tam kupować, bo po prostu ME nie ma w Złotowie konkurencji. Ja osobiście wolę kupić sprzęt w dobrym sklepie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
flatower Re: Piotr i Paweł 10.08.06, 19:43 Telewizor LCD 32 cale można kupić w internecie ponad 200 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: Piotr i Paweł 11.08.06, 09:16 aparat cyfrowy Sony H5 w internecie jest ponad 500zł tańszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowianin Re: Piotr i Paweł 15.08.06, 15:09 Wybór towarów u Stokłosy jest większy niz w Piotre i Pawle. Szkoda, ze przyjdzie tam dyskont. Odpowiedz Link Zgłoś
rf_eng Re: Piotr i Paweł 22.08.06, 20:45 Widziałem wczoraj w Wyborczej ogłoszenie, że szukają pracowników do TESCO do Złotowa. Ciekawe ile będą płacić? Znając życie zgodnie z tym co się dzieje na rynku czyli niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: Piotr i Paweł 24.08.06, 11:45 Pracowałem w Tesco 3 miesiące (tzn dorabiałem na studiach). Moja dziewczyna spędziła w tesco prawie rok (w biurze obsługi klienta). Z tego co wiem to na pewno w Tesco płacą lepiej niż np. w netto czy biedronce. Ja tam się cieszę, że zamiast stogrosza będzie Tesco, bo jest większy wybór towarów. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Piotr i Paweł 26.08.06, 20:52 adasieniek napisał: > Ja tam się cieszę, że zamiast stogrosza będzie Tesco, bo jest większy > wybór towarów. Ja się natomiast nie cieszę, ponieważ: - po pierwsze primo - na tej powierzchni sklepu raczej nie da się więcej towaru "upchnąć" - po drugie primo ;-) - akurat Tesco należy do najgorzej zaopatrzonych marketów, dużo tzw. tanich marek, wybór raczej niewielki, no ale zobaczymy jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Piotr i Paweł 26.08.06, 20:58 W Tesco mają akcję pomocy szkołom. Za każdą złotówkę wydaną w sklepie wskazana szkoła może dostać punkt. Punkty po zsumowaniu można wymienić na nagrody. Jeśli ktoś robi zakupy w Tesco to zachęcam do wspierania złotowskich szkół. www.tesco.pl/tds/ Jeżeli w Złotowie istotnie otworzą Tesco to szkoły będą miały szansę zyskać ciekawe nagrody, m.in. sprzęt komputerowy. Odpowiedz Link Zgłoś