Dodaj do ulubionych

Piotr i Paweł

05.08.06, 18:11
Byłem tam dzisiaj. Może się podobać, ceny znośne. Podoba mi się, że są ładne
ekspedientki. Mam nadzieję, że stale będą miłe, uprzejme i uśmiechnięte.
Obserwuj wątek
    • adasieniek Re: Piotr i Paweł 05.08.06, 18:15
      miłe i uśmiechnięte będą do pierwszej wypłaty;) Potem będzie taki zapał jak w
      biedronce, czyli mamrotanie pod nosem "zapraszamy ponownie" ;)
      • pablopzl Re: Piotr i Paweł 08.08.06, 23:01
        Byłem w Piotrze i Pawle, jest to sklep mniejszy z mniejszym wyborem towaru i
        podobnymi cenami do "Stogrosza" wiec myslę że ta marka nie podbije Złotowa. A co
        do "Media Expert" to ceny sa dość wysokie tylko promocje są niezłe no i darmowe
        "Play Station" dla dzieci. ;)
        • adasieniek Re: Piotr i Paweł 09.08.06, 17:13
          Ceny w Media Expert są rzeczywiście wysokie. Ale na tym polega dobry marketing.
          Wystawia się jakąś tanią staroć na pierwszą stronę gazetki żeby przyciągnąć
          ludzi do sklepów. W sklepie okazuje się, że towaru z pierwszej strony "chwilowo"
          nie ma i proponuje się podobny towar, tylko droższy:) Stary numer:)
          Ludzie i tak będą tam kupować, bo po prostu ME nie ma w Złotowie konkurencji. Ja
          osobiście wolę kupić sprzęt w dobrym sklepie internetowym.
          • pablopzl Re: Piotr i Paweł 09.08.06, 17:27
            Podzielam zdanie adasieniaek ;)
            • flatower Re: Piotr i Paweł 10.08.06, 19:43
              Telewizor LCD 32 cale można kupić w internecie ponad 200 zł taniej.
              • adasieniek Re: Piotr i Paweł 11.08.06, 09:16
                aparat cyfrowy Sony H5 w internecie jest ponad 500zł tańszy!!
              • zlotowianin Re: Piotr i Paweł 15.08.06, 15:09
                Wybór towarów u Stokłosy jest większy niz w Piotre i Pawle. Szkoda, ze
                przyjdzie tam dyskont.
                • rf_eng Re: Piotr i Paweł 22.08.06, 20:45
                  Widziałem wczoraj w Wyborczej ogłoszenie, że szukają pracowników do TESCO do
                  Złotowa. Ciekawe ile będą płacić? Znając życie zgodnie z tym co się dzieje na
                  rynku czyli niewiele...
                  • adasieniek Re: Piotr i Paweł 24.08.06, 11:45
                    Pracowałem w Tesco 3 miesiące (tzn dorabiałem na studiach). Moja dziewczyna
                    spędziła w tesco prawie rok (w biurze obsługi klienta). Z tego co wiem to na
                    pewno w Tesco płacą lepiej niż np. w netto czy biedronce. Ja tam się cieszę, że
                    zamiast stogrosza będzie Tesco, bo jest większy wybór towarów.
                    • madeinzlotow Re: Piotr i Paweł 25.08.06, 23:23
                      Tam ma być Lidl... nie Tesco
                    • elmek Re: Piotr i Paweł 26.08.06, 20:52
                      adasieniek napisał:

> Ja tam się cieszę, że zamiast stogrosza będzie Tesco, bo jest większy
                      > wybór towarów.

Ja się natomiast nie cieszę, ponieważ:
                      - po pierwsze primo - na tej powierzchni sklepu raczej nie da się więcej towaru
                      "upchnąć"
                      - po drugie primo ;-) - akurat Tesco należy do najgorzej zaopatrzonych marketów,
                      dużo tzw. tanich marek, wybór raczej niewielki, no ale zobaczymy jak będzie...
                      • elmek Re: Piotr i Paweł 26.08.06, 20:58
                        W Tesco mają akcję pomocy szkołom. Za każdą złotówkę wydaną w sklepie wskazana
                        szkoła może dostać punkt. Punkty po zsumowaniu można wymienić na nagrody. Jeśli
                        ktoś robi zakupy w Tesco to zachęcam do wspierania złotowskich szkół.
                        www.tesco.pl/tds/
                        Jeżeli w Złotowie istotnie otworzą Tesco to szkoły będą miały szansę zyskać
                        ciekawe nagrody, m.in. sprzęt komputerowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka