Gość: Inga IP: 195.94.201.* 17.06.03, 10:44 Czy któraś z was słyszała o tym zabiegu i może podzielic się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: Hydradermie Guinota IP: 62.233.242.* 17.06.03, 14:55 Ja chodzę do kosmetyczki do salonu Guinot w Chorzowie. Mam 24 lata, cerę mieszaną, płytko unaczynioną, skłonną do podrażnień, z wypryskami. Moja skóra nie nadaje się do tradycyjnego czyszczenia. No i miałam robioną hydradermie. Dla mnie rewelacja, chociaż mogłoby być taniej;) Skóra naprawdę lepiej wyglądała, nawet takie małe zmarszczki na szyi co mam, to mi się rozprasowały:) Podczas zabiegu kosmetyczka dodatkowo oczyściła kilka krostek, i jak nigdy nie miałam po tym czerwonych plan na twarzy. Super, jeden z przyjemniejszych i efektownych zabiegów, jakie miałam robione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Hydradermie Guinota IP: 195.94.201.* 18.06.03, 09:14 dzięki za odpowiedź, rzeczywiście do tanich ten zabieg nie należy ale z twojego opisu będzie chyba odpowiedni dla mojej cery... Odpowiedz Link Zgłoś