jozeef 04.03.03, 20:49 zajrzyj na strone www.radiomaryja.de a nastepnie napisz co o tym myslisz:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtus12 Re: na kolanach 05.03.03, 07:58 O Matko! Jozef ja ciebie przed chwila zyczylem wszystkiego najgorszego, zeby ci nie stanal przez nastepny miesiac. Takie rzeczy bez uprzedzenia kazesz ogladac! Kurde ze sluzbowego kompa to otworzylem a tu pyk, pyk obrazek za obrazkiem nie wiedzialem czy kompa pod sutanne schowac czy najpierw okna zaslaniac czy prad wylaczyc:-) Jak ja to teraz wszystko wygasze? Odpowiedz Link Zgłoś
alexiej Re: na kolanach 05.03.03, 09:39 Ale NUMER! Szkoda tylko, ze te obrazki sa tylko jednostronne. Ciekawe co powie terza na to ojciec Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
blablab_la Re: na kolanach 06.03.03, 11:41 Na Zlotowskiem STANELLO! Czyzby wszycy siedzieli teraz w Radiu Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
indi_a Re: na kolanach 07.03.03, 09:21 Jesli "stanello" - to nie znaczy ze sie nie "posuwa":-) Wlasnie jestem po lekturze postow na forum WPROST szalenie mi sie podobalo szczegolnie u Megan na: WIECEJ SEXU Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: na kolanach 07.03.03, 10:20 nie rozumiem tytulu "na kolanach" - przeciez tam robia to nie tylko na kolanach ale i w innych pozycjach ;-))) pozdr. kk Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef Re: na kolanach 10.03.03, 07:59 kkeicam, kurdeblaszka nie przyznawaj sie publicznie, ze tak dokladnie studiowales te strone;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Gdzie i kiedy na kolanach 07.03.03, 10:37 A juz myslalam ,ze to prezent na Dzien Kobiet...hm.. Dostalam to na wszystkich mozliwych adresach...dobrze ,ze nikt nie stal za plecami. Na kolanach to sie pada ewentualnie w kosciele(jak za bardzo sie zgrzeszylo),no jeszcze przed krolem(ale to nieaktualne). Mozna tez padac na kolana ze smiechu... Pzdr.nk Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef na kolanach tylko gdzie? 09.03.03, 08:42 radiommaryja.org U W A G A ! Tylko dla protestantow. Gejow i katolikow uprasza sie o nie wchodzenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
reto Re: na kolanach 10.03.03, 10:11 Pani Ileana i Pani tyz to oglondali i nawet nie powiedzo FUJ? No to jo z urzyndu godam fujjjjjj:-) Ale jo tu chciol powiedzic pani co to za jeden je tyn arycbiskup Peac ( bo to w tym drugim RADIU wiersze o nim piszom a pani nie so stad - to tez nie wszetko wiedzom) bo on blisko o tu z Poznania. Jak ja to Radio zobaczyl to so pomyslol, ze ten arcybiskup to nawet je porzadniejszy od Rydzyka. Bo on to ksiendzom pomogal i nawet posady w Watykanie obiecywal albo chociaz majtki rozdawal. Na tych majtkach tak dla niepoznaki bylo napisane AMOR ale trza czytac bylo od tylu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: na kolanach 10.03.03, 10:50 Reto,niby fuj )))))) mowisz,ale tez ogladales i zamiast mi odpisywac jak porzadny Wojt na Zakrz.Gradle , to piszesz w tym temacie. Choc zgadzam sie ,ze z urzedu moze i powinienes tu.... O arcybiskupie rzeczywiscie nic nie wiem. Wiecej nie otwieram na wszelki wypadek zadnych linkow podejrzanych,bo obrzydzenie mnie wzielo . Ciekawe ,co na to mezczyzni ogladajacy siebie na zdjeciach hm..( o lie siebie ogladaja) Ale o arcybiskupie (bez zdjec)prosze o wiecej informacji,ciekawe. Co to sie dzieje w kosciele polskim?? Pozdr.Nk Odpowiedz Link Zgłoś
reto Re: na kolanach 10.03.03, 16:25 Pani Ileana, przecie w tym drugim radiu dla protestantow sa kobiyty to po co chlopy maja siebie ogladac? Zdjecia arcybiskupa ni mom ale wszetko opowim. U nos belo glosno o tym, w gazetych pisoli i TV robila transmisje prosto z zakrystii. Sprawe badal sam JPII ale stolica apostolska nic nie wykryla. Wszystko wykryly zakonnice, ktore zostaly wczesniej wyrzucone z palacu arcybiskupa. Nawet znalazly 42-och ksiezy co zeznawali, ze spali z arcybiskupem w jednym lozku. Tacy byli niewinni! Ponoc arycb. ich gwalcil niektorych nawet kilka razy. Jak TV zapytala dlaczego poszli do lozka po z arcybiskupem to mowili, ze nie wiedzieli ze on pedal. No to dziennikarz zapytal to czemu szli z nim za drugim razem do poscieli. No to dorosle chlopy nie wiedzieli dlaczego. W zakrystii zamontowali nawet kamere video zeby swiatu udowodnic jak ich arcybiskup molestuje. Potem pisany byly listy protestacyjne no i sprawa ucichla z braku dowodow. Arcybiskup ma juz prawie siedemdziesiat lat i dopiero pod koniec zycia my sie dowiedzieli, ze on jest pedal. Ale wszetko ucichlo tylko z tego powodu bo w Krakowie zaczal sie szum, ze nasz papiez jak byl mlody to tez mial byc pedal. No i ze wladze Koscielne potem tego ksiedza z Krakowa zamordowaly - takie byly domysly. Ale koscielne godaja ze to komuna go zamordowala wiec sie pani prowdy nie dowiedzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef Re: na kolanach 12.03.03, 07:57 Ileana! Pytasz co sie dzieje w kosciele i o co chodzi. Oficjalnie nikt nie wie o co chodzi. Jednym slowem nalezy rozumiec ze chodzi o pieniadze;-) Odpowiedz Link Zgłoś