Dodaj do ulubionych

Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa.

21.06.07, 13:06
Na Słowacji Pan A.J i Pani J.P popełnili samobójstwo.Śledztwo prowadzone
przez CBA zostało skierowane na inny tor, kontrola nasili się w Złotowie.
Osoby znające cały mechanizm i klucz przyznawania zwolnień od podatków nie
żyją.
Co kolwiek to znaczy bardzo to smutne kiedy ludzie muszą targać sie na własne
życie.
Współczuję rodzinie obojga ofiar.
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 13:18
      Nawet do Poznania dotarły swego czasu wieści o tym tajemniczym "zniknięciu".
      Koniec jest tragiczny... Współczuję...
      PS.
      A "złotowskie" na razie milczy.
      • tanges1 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 15:00
        Milczy. Dlatego jak pisałem w wątku ,,Portal AL,,problem polega na tym, że nie
        mozna tam redagować samemu niczego.Wątki są narzucone, procedura rejestracji
        trwa dłużej niż procedura wydania pozwolenia na broń.
        Jeśli coś przeczytam na stronie PAP istotne dla naszego regionu to tutaj mogę
        niezwłocznie utworzyć wątek i to przekazać.To jest cały sukces forum i dla tego
        ono się kula i tu sie zagląda.
        Na Złotowskie tego zrobić nie mogę nawet gdybym chciał coś napisać.Moze jedynie
        komentujac np: reaktywację mizernie działajacego ponownie otwieranego punktu CIT
        nawiazałbym o tym o czym napisałem wcześniej.
        Tam widzę, że za komentarze zabrał sie ,,zakrzak,, który niczym kroplówka
        podtrzymuje życie strony www.zlotoskie.pl
        Jeśli dziennikarz komentuje własne treści lub zdobyte ze starostwa przez siebie
        to strona jest raczej błazenadą, a nie żródłem informacji.

• chemik37 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 15:35
      Tanges bo z zawiści zaraz pękniesz. Widać boli cię ten nowy portal. I dobrze,
      leniuszku.
      • tanges1 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 16:15
        To nie prawda. Boli mnie to, że nie jest dostępny do publikacji.
        Chemiku37 nie jestem leniwy, bo nie mam nawet czasu w soboty, niedziele i
        świeta na wolne dla siebie.
        Portal mnie nie boli, przeciwnie bardzo mi zależy żeby był dobry.
        Moja krytyka, tak mam zamiar jest konstruktywna, ja nie pluję a wtrącam swoje
        oczekiwania wobec autorów i wskazuję co mi się nie podoba.
        Mam rację czy nie?
        Lubie sobie do kawy rano poczytać co się dzieje i mieć wszystko na tacy a
        wieczorem do piwa zobaczyć co wiera na to powiedziała.
        Szukanie wszystkiego na róznych serwisach jest dla mnie niewygodne, bo jak
        powiedziałeś jestem leniuszkiem.
        www.zlotowskia.pl -potrzebuje dopingu, nie plujców -Je dopinguje nie pluję.
        Jestem nieraz uszczypliwy, ale to w pozytywnym sensie proszę odbierać.
    • radiomariana1 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 16:43
      Co Wy robicie z tego wątku. Dyskusja nie na temat. Zobaczcie jaki jest tytuł a
      poczytajcie o czym piszecie.
      Tanges z jakiego źródła masz te informacje?
      PAP przeleciałem i nic tam nie znalazłem, może było w zwiastunach i już to
      sprzedali.
      Szkoda ludzkiego, życia to wielki dramat.
      PS: Pamiętajcie jednak, że to nie jest wina PISu.
      • legalna-blondynka Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 17:02
        Radiomarian mnie uprzedził, też chiałam zapytać Tangesa o źródło informacji.
        W PAP nic nie znalazłam. Informacja jest tak wstrząsająca,że ograniczę się
        jedynie do wyrazów współczucia dla rodzin.
      • legalny-blondyn100 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 17:09
        Nie macie wstydu oczekując, że gazety lokalne będą robić sensację i żerować na
        smierci dwojga ludzi- jeśli to miało miejsce. Może lepiej w zadumie pochylić
        się nad ich tragedią i tragedią ich rodzin a zwałszcza dzieci. Wiem, że dobrze
        by się to czytalo, bo lubimy kawałki o innych żeby siebie dowartosciować. Tak
        się złożyło, ze zetknałem się z nimi. To byli przemili ludzie a zwłaszcza A.
        Czy spodziewacie się artylulu o kazdym kto targnał się na własne życie. Lepiej
        zeby gazety okazały im choc troche szacunku i to przemilczały.
        • tanges1 Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 17:56
          Niczego nie szukajcie, moje informacje są pewne, przekonacie się niebawem co
          potwierdzi moją informację.
          Nie jestem na tyle głupi, żeby takiej wagi informację podawać bez pewności, że
          jest prawdziwa.
          Więcej na ten temat powiedziec już nie mogę.
          Informacja z PAP trafiła do TVP3 Poznań, nie jest jeszcze publiczna.
          Ja ją otrzymałem ,,z przecieku,, tak to nazwijmy. Za prawdziwość jej ręcze i
          proszę jedynie współczuć rodzinom a nie sprawdzać skąd ja to wiem.
        • przemytnik_rabarbaru Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 21.06.07, 18:08
          Moze i byli z nich przemili ludzie szkoda tylko ze takie przekrety robili.
          Smierc nie jest tematem do dyskusji ale jej przyczyny juz tak. Jakie to musialo
          byc brzemie skoro taka droge wybrali.
          • radiomarian1 A jednak to prawda. 22.06.07, 10:24
            Tanges miał dobre informacje.
            Urzędnicy skarbowi ze Złotowa już nic nie powiedzą. O ironio w Złotowie są
            tacy, którzy odetchneli z ulgą na tą informację.
            Przyczyny śmierci: duża ilość tabletek usypiających,gaz propan-butan.
          • elmek Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 22.06.07, 12:06
            Pamiętajcie - o zmarłych mówi się dobrze, albo wcale. Powstrzymajcie jęzory.
            • sameera Re: Smutna historia dwojga urzędników ze Złotowa. 22.06.07, 13:03
              elmek napisał:

> Pamiętajcie - o zmarłych mówi się dobrze, albo wcale. Powstrzymajcie jęzory.

Niby rzeczywiście o zmarłych nie mówi się źle, ale nie sądzę, żeby ktoś z tu
              dyskutujących podejmował temat złośliwie. Taka już natura ludzka, że chcemy
              wiedzieć o pewnych sprawach, zwłaszcza jeśli dotyczą naszego środowiska. Poza
              tym nie sądzę, żeby śmierć sprawców była dobrym powodem, żeby nie wyjaśniać
              okoliczności popełnionych przez nich czynów. Nie znam dobrze sytuacji owych
              urzędników, ale wydaje mi się, że sztywne trzymanie się zasady, że o zmarłych
              nie mówi się źle, doprowadzi tylko do zatajenia ważnych z prawnego punktu
              widzenia faktów.
              Wszyscy czytamy lub czytaliśmy podręczniki historii, gdzie przedstawiano
              zbrodnie wielkich dyktatorów, którzy przecież od wielu lat że nie żyją. Nadal
              toczy się proces Saddama Husajna, którego już przecież stracono. Wiem, że to
              skrajny przykład, ale najdobitniej świadczy o tom, że nie zawsze o zmarłych, a
              raczej o ich czynach, należy milczeć.
              • legalny-blondyn100 Hańba 22.06.07, 15:10
                Elmek proszę usuń te posty. Nie było zaadnego samobójstwa. To wytwor chorej i
                pijackiej wyobraźni radiomariana, piszacego pod paroma nikami. Porownanie do
                dyktatorów.... . Wstyd. Wszyscy mówi.ą że radiomarian do cy......... . Wiedzcie
                co to debil z niego.
                • tanges1 Re: Hańba 22.06.07, 16:05
                  Dziecko, uspokój się, wyluzuj. Takich jak ty pa...tów, było na tym forum juz
                  kilku. Elemek niczego nie musi wyrzucać i Twojego postu też.
                  Czas zweryfikuje kto miał rację a nie Twój krzyk rozpaczy.
                  Połowy Twojego postu nie rozumiem, ale prośba Twoja jest idiotyczna.
                  Tak dla scisłości to nie radiomarian1 rozpoczął ten wątek.
                  Ty jeszcze widzę piszesz w płaszczu ubranym na atak Legalnej Blondynki.
                  Wyluzuj się, nie płacz nadejdzie pora i taki bur.k jak Ty wszystkiego się dowie
                  w swoim czasie.
                • przemytnik_rabarbaru Re: Hańba 27.06.07, 16:15
                  Moze teraz blondynku odszczekasz co napisales? Tanges mial racje ze tych dwoje
                  strzelilo samoboja. Inna sprawa to te ich przekrety. Czy CBS cos ustalil?
          • legalny-blondyn100 Hańba 22.06.07, 16:39
            radiomarian=tanges=przemytnika rabarbaru = to ta sama osoba, chlejąca wódę na
            niwie kulturalnej i uchodząca za dzialacza kultury. Szkoda tylko, ze miesza w
            to dotychczas cenioną kapelę, przynajmniej przez nik. Ciekawe czy skorzysta z
            mikronu podczas Euro, bo to okazja żeby zaprezentować kapelę z innej strony.
            Radiomarian teraz kojarzy sie przynajmniej mnie z totalnym gó..em i opuszczę tę
            część koncertu w amfiteatrze. Pozdrawiam nie piszących na forum czlonkow kapeli
            i gratuluje im składu.
            • tanges1 > radiomarian=tanges=przemytnika rabarbaru = ? 22.06.07, 17:02
              OOOO. Teraz już mam pewność, że człowieku nie jestes za bardzo zdrowy na umyśle.
              Nie wiem co Ci człowieku zrobił radiomarian, przemytnik rabarbaru ale mozesz do
              nich czy do niego jak uważasz napisać, umów się z nimi na wódkę i powiedz im to
              w twarz kim są dla Ciebie. Choć wiem, że Twoja odwaga ma nieco inne granice.
              Ale, ode mnie się odczep.
              • legalna-blondynka Re: > radiomarian=tanges=przemytnika rabarbar 22.06.07, 22:47
                Elmek.....zauważ proszę,że blondyn100 obraża personalnie forumowiczów. Jego
                irracjonalne posty (jak słusznie zauważył Tanges)obrazują jakieś deficyty umysłowe.
                Do tej pory sądziłam,że to taki pospolity plotkarz,jednakże ostatnie posty
                wskazują na poważniejsze zaburzenia.
                Radiomarian bywa czasami impulsywny, ale nie używa rynsztokowych sloganów i
                precyzyjnie wyraża myśli. Tanges ma tak charakterystyczny styl,że trudno go z
                kimś pomylić............:) Blondyn...zmień sobie nik...ukradłeś moją
                koncepcję, w prawdzie zmodyfikowałeś ją rodzajem męskim, ale to i tak świadczy o
                braku wyobraźni.
            • przemytnik_rabarbaru Re: Hańba 22.06.07, 18:50
              Te Sherloku chyba ci sie co nieco pomylilo. Ja nie darze Radiomariana sympatia
              za jego obsceniczne i momentami chamskie teksty wiec mnie z laski swojej do
              niego nieporownoj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka