Gość: Desmond T. IP: 81.15.215.* 13.08.03, 13:40 Czytałem dzisiaj, że "AL" maja zamiar się rozwijac. Nie wiem po co i z kim, w dodatku zahaczajac o Łobżenicę... W Polsce najlepiej rozwija się nędza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia31 Re: Rewelacja 13.08.03, 15:50 Naprawde? Wyprowadzaja sie do Lobzenicy? To waspaniale! Im dalej tym lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tivoli Re: Rewelacja IP: 81.15.215.* 13.08.03, 18:03 Łobżenica aż wyje z radości!!! Teraz miejscowi notable beda z niepokojem siegac po Aktualności. Przeciez na poczatku trzeba będzie ostro się pokazac na miejscowym rynku. Watpliwy mentor ML musi szybko cos tam wyszukac... Uwaga, uwaga, nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
artekb1 Re: Rewelacja 13.08.03, 20:05 No moze niech jeszcze nie zaciera rak z uciechy bo jak w Jastrowiu ruszy konkurencyjna Agencja Wydawnicza - to LM bedzie musial spakowac manatki i uciekac gdzie pieprz rosnie. Tym bardziej ze wszyscy redaktorzy z tego forum gotowi sa wspomagac Jastrowie sposobem chalupniczym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tivoli Re: Rewelacja IP: 81.15.215.* 14.08.03, 09:47 Ponoc prawie wszyscy mieszkancy powiatu maja AL dosc, ale wszyscy je kupuja. W nich pusto, a wiekszosc infomacji to przekrecone fakty, pomylone nazwiska i oczywiscie stek zarzutow ze strony czystego jak "lza" ML. Ostatnio w palcu wykrecil sie od picia trefnej wodki z radnym Muziolem. Oho!!! Znowu wszyscy winni, tylko nie on.... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: Rewelacja 14.08.03, 15:43 Specjalna wiadomosc dla kk! Macius z przykroscia Ciebie zawiadamiam, ze stare zlotowskie kino zostalo sprzedane:-( Nowym wlascicielem jest pan Stoklosa, w przyszlosci ma zamiar na tym miejscu postawic jakis supermarket. Natomiast aparature kinowa - ta stara - pamietajaca krola cwieczka, przekazano do Zlotowskiego Domu Kultury, ktory dysponuje sala multi-kulti! Niestety zaden dystrybutor nie chce wypozyczyc nowych kopii filmowych, aktualnych fimow dla domu kultury poniewaz aparatura nie odpowiada stawianym wymogom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tivoli Re: Rewelacja IP: 81.15.215.* 15.08.03, 21:30 Jakbym Aktualnosci czytał, Andzia! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: Rewelacja 16.08.03, 09:00 Tivolio ! nareszcie ktos mnie zuwazyl teraz jestem redaktorka:-) gracje altretante Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tivoli Re: Rewelacja IP: 81.15.215.* 16.08.03, 12:10 No problem! Be happy! Odpowiedz Link Zgłoś