raksa1 01.04.08, 14:31 Witam,pilnie odkupie lub wypożycze bolerko komunijne dla dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taaka1 Re: Bolerko komunijne 15.04.08, 14:08 a sukienkę w końcu uszyłaś czy kupiłaś? Ja szyłam razem z bolerkiem, ale wcześniej patrzałam na allegro i trochę tych bolerek było. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raksa1 Re: Bolerko komunijne 16.04.08, 08:50 Sukienke szyje u "Bozeny".A bolerko juz kupiłam na alegro,bardzo ładne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Bolerko komunijne 16.04.08, 15:14 no ja też u Bożeny w sobotę miałam miec przymiarkę, ale się nie wyrobiła i idę w tą sobotę. A sukienkę szyjesz według swojego projektu czy wybrałas z czegoś co ona miała uszyte??? Odpowiedz Link Zgłoś
raksa1 Re: Bolerko komunijne 16.04.08, 19:11 Sukienke szyje wedlug wlasnego projektu i z krotkim rekawem,jak ja bylam u niej to miala uszyta jedna z dlugim rekawem.ja mam przymiarke dopieor pod koniec kwiewtnia Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Bolerko komunijne 16.04.08, 19:41 ja też z krótkim rękawem, ale na to od razu bolerko :), ogólnie to ta sukienka spędza mi sen z powiek, mam nadzieję że dobrze uszyje. Mojej kolezance trochę schrzaniła, ale poprawiała oczywiście i w końcowym efekcie jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
raksa1 Re: Bolerko komunijne 16.04.08, 21:43 no niestrasz mnie,bo przyznam ze tez sie tym denerwuje.Jak bedziesz po przymiarce to daj znac jak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Bolerko komunijne 19.04.08, 13:17 Byłam na przymiarce. Pięknie uszyta, ślicznie wygląda choć jeszcze nie jest wykończona. Trochę w pasie musi popuścić bo moje dziecko chyba trochę przytyło, ale to nie problem. W piątek lub sobotę odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
raksa1 Re: Bolerko komunijne 19.04.08, 16:07 A to fajnie....jestem ciekawa jak nasza sukienka wyjdzie.Juz sie niemoge doczekac przymiarki Odpowiedz Link Zgłoś
taaka1 Re: Bolerko komunijne 30.04.08, 09:19 Jak tam sukienka wyszła, czy już odebrałaś??? Ja już mam, jest śliczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raksa1 Re: Bolerko komunijne 30.04.08, 22:55 Nieodebrałąm jeszcze,wczoraj miałysmy miec dopieor przymiarke ale dzwonilam i niemiała jej jeszcze gotowej.Troche to wszystko trwa.Fajnie ze jestes zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś