Dodaj do ulubionych

Opamiętajcie się!

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 13:25
Weszłam tu pierwszy raz i jestem w głębokim szoku. Czy w Zakrzewie nie ma nic
ciekawszego niż wieczne obsmarowywanie Aktualności Lokalnych czy Pani
Dyrektor gimnazjum. Ludzie opamiętajcie się! To jest wprost karygodne!
Jesteście zgorzkniali i poprostu upierdliwi. Moje dziecko chodzi do gimnzjum
im. Zjednoczonej Europy i jestem z tego faktu bardzo dumna i zadowolona.
Cieszę się, że ma taką operatywną i oddaną pracy Panią Dyrektor, dobrych
nauczycieli. Nie muszę drżeć tak jak moje koleżanki w Złotowie, czy nie
wciągnie mi dziecka jakaś "fala", nie wcisną jej narkotyków. Być może
incydenty były, bo dziś nie ma szkoły nie skażonej tym procederem, ale na
pewno jest to na mniejszą skalę niż gdzie indziej.
Zajmijcie się na forum przyjemniejszymi tematami, bo to jest już nudne.
P.s. Aktualności Lokalne powinny Wam dać jakiś rabat, bo dzięki tym szpetnym
listom sprzedaż gazet na pewno szalenie wzrasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapitan Żbik Re: Opamiętajcie się! IP: 81.15.215.* 13.09.03, 20:20
      Jesli twoje nazwisko podane jako autor jest prawdziwe, to raz brawo za odwage, dwa widze, ze stanełas w obronie rodzinki.
      Widzisz, wielu skrzywdzonych przez ML, nie ma szansy na swoj autorski "palec w bucie". Te szanse daje im to forum na przyklad, lub gazeta, ktora już wkrotce wyjdzie na swiat, podobno w Jastrowiu.
      Ciesz sie Kasko, że masz w rodzinie tego, kogo masz, inaczej kto wie, czy twoje działania, nawet najbardziej szlachetne, nie znalazłyby się w rynsztoku zwanym "Aktualnosci Lokalne".
      • Gość: Kaśka K. Re:Do Kapitana Żbika IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 11:23
        Rzeciwiście cieszę się z takiej rodzinki, ale nie z faktu co robią( bo poprostu
        robią to co większość z nas - rzetelnie wykonują swą pracę) tylko z tego jakimi
        są ludźmi ( tego widocznie nie było Ci dane poznać skoro ich tak oceniasz).
        Poza tym widzisz Kapitanie, płynie we mnie "skażona krew" więc mogę narazić się
        wrogom AL (szczególnie tym z Zakrzewa) jednak mimo wszystko podpisuję się. A Ty
        może powinieneś zmienić pseudo na Tajemniczy Don Pedro?

• Gość: tajemniczy Don Ped Re:Do Kapitana Żbika IP: 81.15.215.* 15.09.03, 20:22
          No to jest już was dwie... Łacznie z ML, to już prawie mafia. Nie, nie będę się podpisywał, kto was tam wie. Dzieki za Don Pedro. Jak widzisz skorzystałem!
          Toya - ty też?
          Rodzinka utrzymuje nakład? Niech tam, sa lepsze tematy niż AL.
          Co tam w Zabajce słychac?
          Pozdrawiam - mimo wszystko...
          • Gość: Kaśka Re:Do Kapitana Żbika IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 17:19
            Na zabajce ok.
            Pozdrawiam też.
    • Gość: toya Re: Opamiętajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:31
      całkowicie zgadzam sie z kaśką!
      • Gość: Kaśka Re: Opamiętajcie się! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 17:16
        Dzięki Toya! Pozdrawiam
        • Gość: toya Re: Opamiętajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 17:35
          ktoś nareszczcie przemówił:-)ja także pozdrawiam
          • Gość: TDP Re: Opamiętajcie się! IP: 81.15.215.* 16.09.03, 21:25
            Musicie sobie dziekowac na forum, nie mozecie po prostu, podac sobie ręce?
            TDP
    • Gość: Ania Łojko WITAM :-)) IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 03.10.03, 23:25
      Kasiu! sorki ale ja tu zupelnie w innym temacie - pozdrawiam Cie serdecznie;
      nie widzialam Cie 100 lat a tu taka przypadkowa okazja, wiec moc buziaczkow i
      rowniez gratuluje odwagi za podpis :-)
      • klean Klaczynska jak klacz:-))) 05.10.03, 13:43
        "Klacz"w doslownym tumaczeniu to plotka, pomowienie lub insynuacje.
        (Ponoc nazwiska niktorych ludzi sa adekwatne do ich osobowosci).

Ale nie o tym chcialem. Pani oburzenie zadziwia mnie bo sprawa zakrzewskiego
        gimnazjum nie jest nowa. Dlaczego nie zajela pani wczesniej glosu na sesji kiedy
        byl ku temu czas. Omawiano przeciez ostatnio wyniki nauczania w szkolach.
        I co? Tym razem tez sprawa zostala tradycyjnie wyciszona Pan Ruta (przewodniczacy
        zakrzewskiej trojcy) poprowadzil tak sprytnie dyskusje ze o wynikach nie
        powiedziano ani slowa...
        • goldtown Re: Klaczynska jak klacz:-))) 14.10.03, 17:23
          Szwagierka broni szwagierka,
          to dośc dziwna gierka,
          A szwagierce po głowie,
          chodzi stary dom dziecka w Złotowie.
          W jego tanim zakupie,
          szwagier pomoże, ze dwa teksty o słuszności i wyższości, i już!!!
          • Gość: toya Re: Klaczynska jak klacz:-))) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 18:03
            coś ci rym na końcu nie wyszedł
          • Gość: k.k. Re: Klaczynska jak klacz:-))) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 10:39
            Jak zauważyła Toya rym Ci rzeczywiście nie wyszedł. Nie rozumiem skąd ten
            sarkazm. Przeszkadza Ci moja działalność? Dom dziecka stał 3 lata wystawiony do
            sprzedaży, mógł go kupić każdy. A czy za tanie pieniądze?!? Może dla Ciebie to
            niewiele, ale dla nas potężna suma. Szwagier nie musi reklamować moich
            poczynań, doskonale radzę sobie sama. Pozdrawiam.
        • Gość: k.k Re: Klaczynska jak klacz:-))) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 10:55
          Panie Klean (jak Klaun), ale nie o tym chciałam pisać.
          Na sesje nie chodzę, bo mam inne ważniejsze zajęcia. Wyrazić swe zdanie może
          każdy, a forum jest chyba po to stworzone. Sprawy gimnazjum nie były mi obce,
          gdyż dzięki takim ludziom jak Pan o tym czyta cała Polska, a może nawet świat.
          Każda szkoła ma jakieś problemy, tylko nie każda ma w swym otoczeniu złośliwców
          którzy chcą ją zdeptać. Wydaje mi się, bycie zakrzewianinem obliguje do
          jakiegoś patriotyzmu regionalnego, kreowania, w dobrym tego słowa znaczeniu,
          gminy w kraju, a nie wywlekania brudów - nie zawsze prawdziwych.
      • Gość: k.k Re: WITAM :-)) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 10:59
        Hej!
        Rzeczywiście kupa lat. Miło znów nawiązać kontakt. Aniu napisz do mnie na
        zabajka@home.pl. podam Ci wówczas mego meila prywatnego i sobie pogadamy. Pa.
    • Gość: artekb Re: Opamiętajcie się! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 16:55
      SZanowna pani klaczyńska jest pani taka dumna ze pani dziecko chodzi do tej
      szkoły to niech pani powie jak paulina sie uczy no nie wiem czy jest pani z
      NIEJ AŻ TAKA DUMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: toya Re: Opamiętajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:24
        uczy sie tak czy siak...nie zmienia to faktu ze mozna być dumnym ze swojego
        dziecka i czy byłaby w twej szkole czy innej,zajmij sie lepiej swoimi sprawami
      • Gość: Uczennica Re: Opamiętajcie się! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 08:06
        A czy ty Szymon Sz. jesteś wzorowym uczniem?
        Innych zostaw w spokoju.
        A poza tym jesteś debilem i największym kapusiem Zakrzewa.
        Wstyd
        • Gość: uczeń SZ>SZ kapuś z Zakrzewa IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 20:49
          Droga uczennico całkowicie sie z tobą zgadzam szymuś z pozoru jes taki milutki
          a tak naprawde...jest to typowy Tartufe,który udaje świętego i porządnego
          chłopczyka dokładnie jak bohater Moliera, tyle że my nie jesteśmy Orgonem i
          wiemy jaki szymuś jest naprawdę!niech się nie wtrąca w nie swoje sprawy bo i
          tak już dużo namieszał!Pani Kasiu tak trzymać!!!
          • Gość: uczeń Re: SZ>SZ kapuś z Zakrzewa IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 14:41
            I co szymuśu już nic nie napiszesz już ci sie odechciało obgadywać postronnych
            osób a może nie masz już pomysłów co kapusiu jak ci nie odpowiada ta szkoła to
            ją zmień wszyscy byli by z tego zadowoleni
            • Gość: KIKO Re: SZ>SZ kapuś z Zakrzewa IP: 81.15.215.* 06.11.03, 09:35
              Przypominamy, że osoba zamieszczająca opinie zawierające treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa Wirtualnej Polski S.A. lub innych osób albo naruszające zasady współżycia społecznego może ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną....

To z WP, ale pewnie odnosi sie do wszystkich forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka