Gość: Fajny przywódca IP: *.anonymouse.org 30.03.09, 23:18 Po prostu nie będą miał na to czasu. Mam dużo obowiązków jako marszałek województwa, a dodatkowo startuję do Parlamentu Europejskiego i będę prowadził swoją kampanię wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ira Kto przeciwko Karnowskiemu IP: *.chello.pl 31.03.09, 00:06 Kłopot by sie rozwiazał, gdyby Karnowski podał sie do dymisji. Platforma dobrze robi odcinając sie od Karnowskiego i jego ludzi. Nie można mieć 8 zarzutów i udawać, że nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Kto przeciwko Karnowskiemu IP: 193.189.116.* 31.03.09, 00:11 hau hau hau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: Kto przeciwko Karnowskiemu IP: *.chello.pl 31.03.09, 12:38 A Pan Karnowski znowu udaje świętego! Tak jak przed wyborami - kręci się przed wszystkimi Kościołami i wita ludzi idących na mszę.. Następnie gdy msza się zaczyna - siup i pod inny kościół! Żenada Karnol - kończ waść, wstudu oszczędź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. władza deprawuje - zawsze i wszędzie IP: *.chello.pl 31.03.09, 14:17 .. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: władza deprawuje - zawsze i wszędzie 02.04.09, 12:40 NIE zawsze i NIE każdego. Ale prawdę mówi stare porzekadło: "Daj komuś trochę władzy a zobaczysz kim jest naprawdę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F@ Kto przeciwko Karnowskiemu IP: *.chello.pl 31.03.09, 11:14 ktoś mi teraz niech powie, że polityka to nie jest wyższa forma przestępczości zorganizowanej:) Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Re: Kto przeciwko Karnowskiemu 31.03.09, 17:49 Nie drogi przedmowco, Polityka to jest k.u.r.w.a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TASAK Kto przeciwko Karnowskiemu IP: 153.19.191.* 31.03.09, 11:24 Powiem tylko, że nie jestem zainteresowany angażowaniem się w wewnętrzne spory pomorskiej Platformy - powiedział Janusz Lewandowski, który w czerwcowych wyborach będzie ponownie startował do Parlamentu Europejskiego. - GRATULACJE PANIE POŚLE, SOPOCKA PLATFORMA TEŻ NIE JEST ZAINTERESOWANA PANA OSOBISTYMI POTRZEBAMI DOSTANIA SIĘ DO PE, JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSEGO W WYBORACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASa Re: Kto przeciwko Karnowskiemu IP: *.chelmnet.pl 31.03.09, 17:40 A jak się ma wypowiedź Kozłowskiego do tego co obecnie głosi PO.Będzie brał pensję marszałka i zajmował promocją swojej osoby ,aby zwyciężyć w wyborach do PE.Czy to jest uczciwe? Jasno w ordynacji powinno być określone.W momencie zgłoszenia się jako kandydat do innej instytucji rezygnuję z obecnego mandatu,a nie tak jak jest teraz :jak mi się noga powinie to wracam na ciepłą posadkę w sejmie lub samorządzie. Odpowiedz Link Zgłoś