Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalinie !

IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.03, 21:54
Ciagle mam ten sam problem...
Bywam kilka razy w roku w Koszalinie i przy okazji ide do fryzjera
(pasemka, sciecie).
Jak sie jedno uda, to drugie jest fatalne i odwrotnie...
Prosze Was bardzo o sprawdzony adres, gdzie dobrze robia i jest mila
obsluga, oraz o numer telefonu!
Moja wdziecznosc bedzie ogromna !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.03, 20:07
      Czyzby moje przypuszczenia potwierdzily sie?
      Nie bardzo chce mi sie wierzyc!
      Miasto z takim dobrym teatrem bez fryzjera???
      Prosze o dobry adres!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: danny no cóż.. IP: *.e-net.koszalin.pl 04.06.03, 19:38
        żaden fryzjer chyba tu nie zagląda - a mógł się bezpośrednio zareklamować ;)
    • Gość: szpilka Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 10.06.03, 14:44
      Ada 607174768 gabinet róg Zwycięstwa Hołdu Pruskiego świetnie farbuje(naprawdę
      słucha klienta) i nieżle ścina!!!
      Dorota 602739358 na Połtawskiej lokal w budynku Elektrometal pierwszy od strony
      ASa - świetnie tnie i czesze!!
      Niezła jest też Anka(Koprowska)na Zakolu 14a!!!
      POLECAM WSZYSTKIE wszystkie swego czasu wypróbowałam!!!
      • Gość: Anna Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 16:32
        Dzieki o dzieki!!!
        Pozdrawiam Cie droga Szpilko i setne dzieki!!!
        Wyprobuje! A propos Doroty: kiedys zrobilam u niej(osobiscie) termin, ale
        niestety dosc niegrzecznie "zepchnela" mnie w rece uczennicy: Pasemka byly ok.
        ale na sciecie braklo jej doswiadczenia!
        Nigdy wiecej tam nie pojde!
        • Gość: PALOWIEC Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin IP: 24.83.56.* 13.06.03, 01:59
          Proponuje na PALE-bezproblemowo-PALOWIEC-
          • Gość: dany Kakadu IP: *.e-net.koszalin.pl 19.06.03, 00:58
            na zapleczu ex Mody Polskiej..Kakadu..robi tam jakiś artysta Jarek czy coś..
            • Gość: Anna Re: Kakadu IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 19:02
              Dzieki!!!
              Juz za tydzien tam zajrze!
              pzdr.
              • Gość: XYZ Re: Kakadu IP: 24.229.174.* 06.07.03, 20:04
                Jezeli to jest ten JAREK z dawnych lat to ma moze byc nic lepszego!!!!

Polecam jego uslugi moja malzonka spedzila w jego ;rekach kupe lat

• Gość: szpilka Re: Kakadu IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 16.07.03, 12:39
                  Przed kilkoma laty ten artysta Jarek układał kwiaty w kwiaciarni vis a vis
                  liceu Dubois!! Fryzjer samouk.
            • Gość: Ana Polecam zakład IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.08.03, 00:43
              Polecam zakład "U Żdzichy" na Piłsudskiego, niedaleko banku, prawie koło
              wojska, w bloku-wejście dorobione. Jest szyld na bloku. Po lewej stronie jak
              się idzie na Górę Chełmską.
      • aneta9961 Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin 11.02.14, 09:00
        Poprosze o namiar tel. do Pani Ani, jeszcze niedawno pracowoała na grunwaldzkiej w kakadu, ale juz jej tam nie ma
        • gadziulinka Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin 11.02.14, 11:01
          To na Grunwaldzkiej jest Kakadu? Na Grunwaldzkiej przyjmuje Jarek, który kiedyś był w Kakadu (za Modą Polską), ale nigdy nie było u niego żadnej Ani. I salon też nie nazywa się Kakadu
          • aneta9961 Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin 12.02.14, 09:33
            gadziulinka napisała:

> To na Grunwaldzkiej jest Kakadu? Na Grunwaldzkiej przyjmuje Jarek, który kiedyś
            > był w Kakadu (za Modą Polską), ale nigdy nie było u niego żadnej Ani. I salon
            > też nie nazywa się Kakadu

Miałam na mysli studio tatuażu krokodyl, sorry za pomyłkę, tam Pani Ania pracowała
      • aneta9961 Re: Szukam dobrego fryzjera damskiego w Koszalin 25.02.15, 23:24
        poprosze o jakis namiar na ta fryzjerke z zakola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka