Dodaj do ulubionych

Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!!

30.07.07, 13:29
Zamiast pytania, gdzie mieszkać ostrzeżenie gdzie na pewno nie mieszkać w
Świnoujściu. 2 tygodnie temu wróciłam z Uznam i na pewno podkreślem na pewno
nie wynajmujcie kwatery na SIEMIRADZKIEGO 5 !!!!!! Państwo BAŃKA są poprostu
maxymalnie nie wychowani!!!! Oskarżyli nas o zrzucenie telewizora? Szok!
Jednak najlepsze było to, że nie obchodziło ich wogóle to, iż ten telewizor
wogóle nie spadł oni wiedzieli swoje. Jak się tłumaczyli nie chcieli
pieniędzy tylko , żeby się przyznać!!!, ale do czegoś czego się nie zrobiło.
Pani nie potrafił normalnie rozmawiać tylko się wydzierała i machała rękami w
każdą stronę - zostaliśmy wyzwani od chamskich ludzi. PORAŻKA. Po za tym nie
posprzątane jak należy zarówno w łazience jak i w pokoju , w którym
mieszkaliśmy z dzieckiem PAJĘCZYNY!!!! wiszące pod sufitem i przy łóżku.
ZDECYDOWANIE OMIJAJCIE SIEMIRADZKIEGO 5

PO ZATYM ŚWINOUJŚCIE REWELACYJNE!!! WARTO POZWIEDZAĆ I POLENIUCHOWAĆ NA PLAŻY>
Obserwuj wątek
    • Gość: spadaj.. pewnie zaplacilas 30 dychy i myslalas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:49
      ze Pania bedziesz?...trza bylo wziasc szmate i miotle i posprzatac jak ci
      brudno ..
      pajeczyny?...
      przez noc pajak zrobi siec..
      Wymagania pana a kieszen dziadaco?...
      • Gość: kasia Re: pewnie zaplacilas 30 dychy i myslalas IP: 80.54.123.* 30.07.07, 17:51
        nawet jak sie zaplaci 30 zl to wypadalby zeby bylo czysto.pajeczyny to ja moge
        miec na polu namiotowym a nie na kwaterze prywatnej. bardzo dobrze ze napisala o
        tym na forum goscie chociaz bede wiedzieli ze pod ten dach razcej nie zagladac
      • Gość: ozetka Re: pewnie zaplacilas 30 dychy i myslalas IP: *.nsa.gov.pl 31.07.07, 12:51
        Sam sobie spadaj - skoro tak piszesz to raczej groszem nie śmierdzisz więc nie
        wypowiadaj się odnośnie standartów wynajmowanych kwater bo sam pewnie nigdzie
        nie jeździesz. W zeszłym roku płaciłam 35 zł/osobę i pani latała z odkurzaczem
        2 razy dziennie. To tylko zależy czy chce żeby ktoś jeszcze wrócił kiedyś na
        kwaterę czy nie. A cena nie ma tu nic do rzeczy.
        • Gość: spadaj to ty groszem nie smierdzisz bo za 30 dychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:50
          debilu nikt nie sprzata!
          sprzata sie w hotelach i drogich pensjonatch..
          wiec jak zaplacilas 30 dychy to milcz golasie!
          • Gość: gosc Re: to ty groszem nie smierdzisz bo za 30 dychy IP: 80.54.123.* 01.08.07, 14:02
            twoje wypociny swiadcza o tym ze niezly z ciebie imbecyl.ten co wynajmuje ma
            obawiazek sprzatac ,za to bierze pieniadze. juz widze jaki u ciebie w domu
            panuje syf bo na spzataczke napewno cie nie stac
    • basiarom Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! 30.07.07, 17:53
      Współczuję,że trafiliście na taką kwaterę i w dodatku nie zmieniliście zdania o
      Świnoujściu.Gdybyście zepsuli ten telewizor to napewno nie pisalibyście o tym
      zdarzeniu na forum.Ja też wynajmuję pokoje wczasowiczom i codziennie
      sprzątam.Pozdrawiam i życzę udanego urlopu za rok.
      • Gość: cuda codziennie sprzatam za 30 zl?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 17:55
        gdzie takie cuda sa...
    • gosia_biedrona Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! 31.07.07, 22:14
      ja tez wynajmowalam pokoje wczasowiczom za 25 zl i sprzatalam codziennie
      takze zadna laska posprzatac
      a w hotelu to ich praca i musza
      • Gość: ej ale gosia frajerka jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:10
        nikt w kwaterach nie sprzata , to w apartamentach za 400 zl sparzatanien jest
        co TYDZIEN!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: kasia Re: ale gosia frajerka jestes IP: 80.54.123.* 01.08.07, 14:06
          ot odezwala sie ta to bywa w drogich pensjonatach. wszedzie sie sprzata no chyba
          ze u ciebie w domu nie, ale to rzecz gustu
          • Gość: wiem... sprzata sie jak nastepny gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:09
            przyjezdza a nie co dzien w tandetnych kwaterach po 30 dychy..bo umowmy sie w
            swinoujsciu to ze wspolnymi lazienkami wolaja juz po 50 zl/za osobe!
            • Gość: shuja Re: IP: *.uznam.net.pl 01.08.07, 15:27
              jesteś zwykły burak jesli nie sprzątasz... a jeżeli wynajmujesz kwatery to
              przed wynajmem pewnie mówisz turystom :NIE PROSZĘ PAŃSTWA U MNIE SIĘ SPRZATA
              JAK WYJEDZIECIE!!!!! mam nadzieję że prawo rynku wyeliminuje takich ....a w
              ogóle to większość gości sama po sobie sprząta...a ci co tego nie robią
              powinni trafiać na kwatery u takich buraków jak kilku moich przedmówców!!!!
              heheh ciekawe kto pierwszy wziąłby się za porządki!!!
              • Gość: wiem sprzatam u siebie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:17
                poczytaj sobie debilu , ze sprzatanie nawet w drogich apartamentach jest co
                tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt nie sprzata w kwaterach za 30 dychy
                codzien....idioto!!!!!!!!!!11
      • Gość: Maja Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.xs4all.nl 15.08.07, 10:54
        a ja zalatwilam kwatere prywatna dla ludzi z zagranicy /ktorzxy maja
        dzieci adoptowane z polski i ta pani wlascicielka dala im klucz od
        mieszkania zaplacili z gory za 2 tyg. i tez nie przychodzila wcale
        bo mieszkala u corki a po tygodniu jedno dziecko sie zatrulo lodami
        i mrocili do swego kraju a ta pani wlascicielka nawet polowe kwoty
        za ten drugi tydzien nie chciala zwrocic pytam sie was czy to dobra
        metoda??
        • Gość: gosc Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.xs4all.nl 15.08.07, 10:56
          do gory ta opd.
    • gosia_biedrona Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! 01.08.07, 21:42
      moze i jestem frajerka ale zawsze mialam cala chate ludzi i co roku komplet i
      nikt z wczasowiczow nie narzekal bo przyjedzali ci sami albo polecali swoim
      znajomym
      dzis nie wynajmuje dom sprzedalam ale i w tym roku dzwonia i pytaja sie mnie
      czy na nowym moim mieszkaniu nich przyjme ,mowia ze moga u mnie spac nawet na
      podlodze
      i mam w nosie czy jestem frajerka czy nie ale opinie wsrod moich wczasowiczow
      mam dobra
      • wyrdlove1 Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! 01.08.07, 21:57
        I tak trzymaj Małgosia!Pozdrawiam i nie denerwujcie sie już tak!
      • Gość: i jak .. tak masz w nosie ze dom musialas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:58
        sprzedac bo zarobilas sie na smierc i zero zyskow mialas bo za 30 dychy
        sprzatalas....
        gdybys brala wiecej nie musialabys sprzedawac domu ..
        zreszta k=to chce donm sprzedawac tylko ten co musi...
      • Gość: ozetka Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.nsa.gov.pl 02.08.07, 14:30
        Jako autorka tego wątku przyłączam się do Twojej opinii Gosiu, oraz do
        wszystkich innych którzy myślą podobnie jak my, a którzy wypowiadali się wyżej.
        Za tą kwaterę w Świnoujściu płaciłam 35 zł/osobę a kiedy przyjechaliśmy
        rzeczywiście nie było posprzątane, pomijając już pajęczyny był kurz normalnie
        chyba centymetrowy na telewizorze, po za tym żeby włożyć ubrania do szafy -
        musiałam ją sprzątnąć, gdyż tam również zalegał kurz. No i jeszcze ta sprawa z
        telewizorem. Dla porównania dodam tylko, że w poprzednim roku byliśmy we
        Władysławowie i także płaciłam za kwaterę z łazienką(co prawda nie dużą) 35
        zł/osobę, tylko jak już pisałam wcześniej tamta Pani sprzątała co dwa dni.(Dla
        zainteresowanych mogę podać namiar). Kwatera była z polecenia koleżanki i ja
        także po tamtym wyjeździe poleciłam ją następnym znajomym. Pani miała już
        komplet na 2-3 miesiące przed sezonem. To jest jak samonapędzająca się maszyna-
        jeśli jest OK to polecasz kolejnym osobom, jeżeli nie poprostu trzeba
        przestrzec przed takimi nierzetelnymi ludzmi a w dodatku czasem bardzo nie
        wychowanymi-jak ci państwo ze Świnoujścia.
        • Gość: swinoujscie swinoujscie to nie wladek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:53
          tu nie dostaniesz pokoju z lazienka za 35 zeta...
          za takie pieniadze sa tandetne kwatery z prl-u...
    • Gość: frida Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 02.08.07, 19:26
      to ja tez jestem frajerka bo ja tez sprzatam codziennie jak sa wczasowicze,nie
      znosze piasku ktory chca czy nie chca przynosza z plazy i lubie jak jest czysto
      byc moze dlatego mam komplet od maja do wrzesnia
      zreszta moja sasiadka tez wynojmuje i tak samo jak ja sprzata
      • Gość: nie klam nikt nie ma komnpletu od maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:51
        do wrzesnia..zawsze bedzie jakas luka wiec nie klam..
        • Gość: komplet i od tego komletu sprzedala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:52
          juz dom ahahahaahahhaha
    • gosia_biedrona Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! 02.08.07, 20:50
      jak tak bardzo chcesz wiedziec to dom sprzedalam tylko dlatego ze wyjechalam ze
      swinoujscia i mieszkam w warszawie a mieszkanko kupilam sobie w swinoujsciu aby
      tu przyjezdzac na wakacje i nie placic takim ludziom jak ty
      • Gość: sratatatatata tak a swinie lataja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:00
        ciekawe jak sie do ciebie dodzwaniaja pod ten sam numer?...
        ech...
        Jak komus dobrze idzie biznes nie sprzedaje go..
        WIdzisz ja nie musze sprzedawac a tez kupilam apartament w warszawie...;-)))))))
      • Gość: altstadt Dzięki za ostrzeżenie IP: *.tvgawex.pl 02.08.07, 22:10
        Wpisy o sprzątaniu raz na tydzień i ubliżanie osobom, które sprzątają codziennie pokoje ulaubowiczow świadczą o jednym - totalnej głupocie. Ciekawe jak długo do takiego syfu będą przyjeżdżać turyści?
        PS. Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi, ktorzy wynajmuja kwatery i wzieli sobie do serca niemieckie powiedzenie Ordnung muss sein. A adres Siemiradzkiego 5 jako stały bywalec w pieknym Swinoujsciu na pewno sobie zapamiętam i bede ostrzegał znajomych by omijali tą kwaterę.
        • Gość: phi.. nie tylko tam nie sprzataja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:28
          na kwaterach sie nie sprzata ...
          tylko w hotelach...
          za 30 dychy sprzatac komus phi...
          • Gość: on Re: nie tylko tam nie sprzataja... IP: 80.54.123.* 03.08.07, 12:54
            ty ,,phi'' czy ,,sratatata'' kim ty k..jesteś? pajacu !!!! po twoich wpisach
            twierdzę że jesteś zwykłym prostakiem,który zarobił parę złotych,ale słomy z
            butów nie wytrzepał.....napisz adres swoich,, rezydencji'' a przyjadę i
            udowodnię ci tłuczku ,że będziesz sprzątał...
            • wyrdlove1 Re: nie tylko tam nie sprzataja... 03.08.07, 14:02
              Brawo, w koncu ktoś ich ztyrał! Należalo się!
              • Gość: kasia Re: nie tylko tam nie sprzataja... IP: 80.54.123.* 03.08.07, 14:39
                przeciez jak ktos nie hce sprzatac to niech nie sprzata i po co sie irytuje i
                krytykuje tych co lubia pozadek. ja nie wynajmuje pokoji ale lubie jak u mnie w
                domu jest czysto i nie wyobrazam sobie wpuscic do siebie gosci w taki syf jak tu
                sie opisuje. to swiadczy tylko o gospodazach.widocznie lubia towazystwo much.
                wiekszosc gosci przyjezdza na kwatery prywatne z czyjegos polecenia wiec kazy
                sam sobie robi reklame.
                • Gość: ej ty porzadek jak ty tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:45
                  sprzatasz jak piszesz to lepiej nie odzywaj sie juz...
                  • Gość: zyczliwy wy wszyscy jestescie poj... was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:17
                    nie trzeba sadzic was trzeba leczyc

[to do wynajmujacych kwatery w świńskimuściu]
                    • Gość: turysta Re: wy wszyscy jestescie poj... was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 01:33
                      popieram
            • Gość: do on ty on...zebym ja ci nie udowodnila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:44
              ze jak przyjedziesz to bedziesz spie..l z miasta w trimiga rozumiesz debilu?
              • shuja Re: ty on...zebym ja ci nie udowodnila 03.08.07, 22:31
                hej prostaku, napisz adres swojej ,,rezydencji'' na bank będziesz miał full
                gości...
                • Gość: ;-) moja rezydencja dla kmiotów i smieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:39
                  jest zamknieta...
    • Gość: Robert Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 04.08.07, 00:35
      Miłe to, że mimo nieprzyjemnych przygód, jeszcze pozytywnie piszesz o Wyspie.

• Gość: ozetka Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.nsa.gov.pl 06.08.07, 09:49
        Hej Robert - bo Świnoujście tak na prawdę jest bardzo fajnym miejscem i jeśli
        tylko mnie najdzie ochota na pewno tam zawitam ponownie - oczywiście tylko nie
        na SIEMIRADZKIEGO 5 TAM NA PEWNO NIE!!!. Szkoda tylko, że za pierwszym razem
        musiałam przywieść takie nie miłe zakończenie pobytu. No , ale cóż miasto ma
        rzeczywiście swój urok szczególnie wyspa Uznam. Poza tym nawet jeśli pada to
        tam zawsze jest co robić. Chociaż by pozwiedzać Forty, Latarnię itp.
        Pozdrawiam i polecam wakacje w Świnoujściu.
        • Gość: Robert Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 06.08.07, 23:04
          Absolutnie zgadzam się - Świnoujście to wyjątkowe miejsce.
          Na osłodę przygód z ul. Siemieradzkiego 5, obejrzyj zdjęcia Świnoujścia, które pstryknęłaś.
          Może to i dobrze, że pierwsze spotkanie z wyspą było negatywnie zabarwione - w przyszłym roku, gdy przyjedziesz nic już nie będzie zaprzątać Twego wypoczynku.
          Masz już doświadczenie - traktuj to jako chrzest - jesteś dziewczyną po przejściach.
          Pozdrawiam!
    • Gość: turysta Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 01:32
      wlasciciele kwater spią w kuchni nie ogladają TV (bo oddali letnikom)i liczą
      kase. To rodzi flustrację. Za 2 miesiace z mieszkania 2 pokojowego wyciagasz 10
      tysiakow jak nic. Więc z tym sprzątaniem nie wiem o co chodzi. Dajesz 10 zł/
      godzine sprzatania i ok. Proste czy nie
    • Gość: gosc Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.xs4all.nl 15.08.07, 10:58
      jesli wczasowicz powaznie sie rozchorowal a zaplacil za 2 tyg. kase
      a wyjechal po tyg. czy chociaz polowe musi zwrocic za ten nie
      wykorzystany tydzien wynajmujacy?
      • Gość: miejscowa Re: Gdzie nie mieszkać w Świnoujściu!!!!!!! IP: 217.97.193.* 16.08.07, 22:55
        nic nie musi oddawać.Kup cały chleb i zatruj się kiełbasą...to co piekarz
        Ci odda za pieczywko?
        Jak jedziesz z biura podroży są od tego specjalne
        ubezpieczenia.Wynajmujacy prywatne kwatery nie ma obowiązku oddać
        kasę.Pozdrawiam
    • Gość: SromotnikBezwstydn ...w Świnoujściu!!!!!!! IP: 83.168.124.* 19.08.07, 13:33

Ozetka napisała m.in.:"..zostaliśmy wyzwani od chamskich ludzi. PORAŻKA. Po za tym nie
      posprzątane jak należy zarówno w łazience jak i w pokoju , w którym
      mieszkaliśmy z dzieckiem PAJĘCZYNY!!!! wiszące pod sufitem i przy łóżku.
      ZDECYDOWANIE OMIJAJCIE SIEMIRADZKIEGO 5"
      SLD wprowadzil Polskę do Europy.Niestety,pozostaliśmy w kręgu parafiańskich obyczajów! Słoma z butów wyłazi albo oszczędnosci na mydle próbujemy zastąpic dezodorantam z Chin....
      Kultura sprowadza się do oglądania seriali/ogłupiaczy/ w TVP.
      Liczę,że młodzież,która gdzies tam po świecie buszuje kiedyś wróci...
      Nastąpi wymiana pokoleniowa.
      Polska parafiańska zacznie sprzątać i odkurzać,myć się,codziennie kąpać sie i codziennie zmieniać bieliznę i skarpety.
      Kidyś Europejczycy też byli zadziwieni dziwnym obyczajem ludzi Dalekiego Wschodu-codziennym obmywaniem ciała...Mogliśmy to widzieć i przeczytać w na filmie lub w ksiązce "Szogun"/fonet./....
      Droga "Ozetko",dobrze,że o tym piszesz,trzeba pisać!
      Jakie są reakcje parafiańszczyzny-to czytamy!
      3m sie !Pozdr.
      • Gość: Robert Re: ...w Świnoujściu!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 19.08.07, 21:00
        Jest taka stara zasada - "Chwasty trzeba wyrywać!"
        Im więcej na forum prawdziwych głosów niezadowolenia z pobytów w kwaterach prywatnych, tym szybciej ogródek pod tytułem Świnoujście, będzie wyglądał jak trawnik przy ul. Krakowskie Przedmieście 46/48
        w Warszawie.
        Chwast nie zna mocy przekazu medialnego - mało tego - ignoruje nawet siłę poczty pantoflowej.
        Mam nadzieję, że chwast z ul. Siemieradzkiego wyrwał się już sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka