sibeliuss 23.08.07, 21:08 Czy tu jest aż tak dużo wpisów, że musicie zakładać jakieś zaryglowane forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: nika_6 i kobietki 23.08.07, 21:37 sibelliusie, jest taki gatunek pan, ktore lubia sie kisic we wlasnym pitu-pitu swiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: nika_6 i kobietki 23.08.07, 21:53 wiesz gdyby to forum nie bylo tak dostepne mozna by bylo pisac o wszystkim pokazywac zdjecia itp a tu naprawde procz takich rozmow luznych i reklam co umieszczac nie wiem czy sie spotkales ale ja tak z ludzmi poprostu nienormalnymi na forach Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: nika_6 i kobietki 23.08.07, 22:39 No skoro macie sobie robić foty i spotykać się na zabawach akwafluwialnych to faktycznie trudno, bo to jest forum otwarte. Fora ukryte przeżywają regres, ale zrobisz jak uważasz. Zawsze znajdą się Ci, którzy tu z nami zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: nika_6 i kobietki 24.08.07, 08:03 Po co wam kolejne forum? Przeciez zdjecia mozecie sobie powyylac na maila i spotkac sie na pacu zabaw zeby lepiej sie poznac z maluchami Piewrwszy wolny ladny dzien i np wszystkie mamy zebraniew sportowej dolinie Poza tym i tak na sile czasami szukacie moje drogie jakis tematow zey sie cos dzialo na tym forum i mysle ze fajnie by bylo gdybyscie jednak pozostaly tu koszalinskie mamuski;] Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: nika_6 i kobietki 24.08.07, 10:03 nikt nie chce stad odchodzi ja przynajmniej zostanae korzystam z wielu forow i to ze bedzie kolejne nie znaczy ze rezygnuje z tego nie wyjdzie nasze forum trudno .... ale warto sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
adderka Re: nika_6 i kobietki 24.08.07, 12:21 a ja uważam, że to dobry pomysł, nie każdy lubi się uzewnętrzniać na ogólnym, a na plac zabaw nie zawsze ma czas. add Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: nika_6 i kobietki 24.08.07, 17:20 akurat jesli o uzewnetrznianie chodzi to bariery sa nawet na forach zamknietych. szczegolnie jesli wszyscy forumowicze mieszkaja w tak nieduzym miescie jakim jest koszalin. do pitu-pitu pogaduszek i zwerzen w malym gronie moze sluzyc zwykly komunikator. ale... kazdy sie bawi jak lubi. moim zdaniem to raczej chec zalozenia wlasnego forum jest motorem do jego zalozenia, a nie zorganizowanie miejsca do ploteczek dla mamusiek kszalinskich. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: nika_6 i kobietki 24.08.07, 22:37 korzystam z tylu forow ze nie musze miec swojego ale pomyslalam ze fajne bylo by takie forum wiele podobnych istnieje i tez bywaja tam ludzie z jednego mista....i super jest korzytsja z forum regionelnego a procz tego maja takie dla siebie zamnkniete Odpowiedz Link Zgłoś
adderka Re: nika_6 i kobietki 27.08.07, 13:50 gagunia, ale nikt Cię nie zmusza do brania udziału w pitu pitu koszalińskich "mamusiek" ( w ogóle co to za słowo: "mamuśka" ? imho ma wydźwięk pejoratywny) add Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: nika_6 i kobietki 27.08.07, 17:04 adderka napisała: > gagunia, ale nikt Cię nie zmusza do brania udziału w pitu pitu > koszalińskich "mamusiek" ( w ogóle co to za słowo: "mamuśka" ? imho > ma wydźwięk pejoratywny) > > add co nie znaczy, ze nie moge wyrazic swojej opinii. (pejoratywny - modne słowo.... ciesze, sie, ze wyrazilam sie jasno)) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: nika_6 i kobietki 27.08.07, 22:12 Nika. Już raz zareklamowałaś swoje forum i to powinno wystarczyć. Zaproszenia możesz rozsyłać mailem. Dodatkowo zrób sobie reklamę forum w sygnaturce. Wątki reklamujące fora traktuję jako spam i wycinam. Odpowiedz Link Zgłoś