Gość: cave IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 17:54 .....te wasze forty to koszmar, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 16.02.02, 18:04 które forty, na Uznamie, czy na Wolinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 19:54 Gosiu, ja byłem przy tych na Uznamie i tam nie jest zbyt przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 16.02.02, 20:00 Na Wolinie są dla zwiedzających, a te na Uznamie dla tych, co szukają wrażeń. Także ja i moi znajomi też ich szukaliśmy, kurde, mądre dzieci z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 16.02.02, 20:14 Cieszcie sie ze w latach 70 zlikwidowano sporo ruin po bunkrach zniszczonych w czasie nalotow. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 16.02.02, 20:19 I tak ich nie brakuje. Ale swoją drogą mógłby się ktoś tym zająć, przecież to mogłaby być dodatkowa atrakcja dla turystów. Teraz też jest, tylko trochę niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 16.02.02, 21:35 Ś-cie i tak latem pęka w szwach, to miejscowym wszystko jedno jakie będą mieli turyści atrakcje. A wykładanie dodatkowych pieniędzy to dla nich ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 22:05 Ja byłem w Świnoujściu w zeszłym roku. Najgorszy punkt miasta to właśnie te forty na Uznamie. Myślę że należy tam wiele zmienić, na mapie te forty są zaznaczone, dużo ludzi tam idzie i chyba szybko ucieka ( tak było w moim przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 16.02.02, 22:24 Żeby tylko to trzeba było zmienić... Zwróciłeś chociażby uwagę, jak wyglądają kamienice w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 10:32 Centrum zrobiło na mnie dosyć dobre wrażenie. Sporo budynków jest odremontowanych. Oczywiście inwestycje ciągle są potrzebne. Czy to ciągle aktualne, że w Świnoujściu ma być zbudowane molo, a przy nim cały kompleks hotelowy, parki rozrywki, baseny itp. Myślę, że wtedy mielibyście jeszcze więcej turystów. Ta promenada ze straganami jest ok, ale może trochę nie z tej epoki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 10:36 Gosiu, jesteś z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 17.02.02, 10:40 Teraz tak, chociaż wolałabym być nadal w Świnoujściu. A co do tego mola, to według mnie wystarczy to, co jest. Kasę można przeznaczych na np. remont pozostałych kamienic, osiedlom też się przyda. A te budki, to chyba tylko w sezonie, rozumiesz, ludzie robią interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 11:03 Ja myślę, że w każdej większej miejscowości nad morskiej powinno być molo. Spójrz np na Kołobrzeg, czy te leżące obok miasta niemieckie. Pewnie, że nie jest to niezbędne, i kasę można wydać na rzeczy potrzebniejsze, ale w przyszłości warto o tym pomyśleć. Chyba krucho z dostępem do netu w Świnoujsciu, skoro większość ludzi pisze z Wrocławia lub innych części Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 17.02.02, 11:11 Może masz rację co do tego mola. Fakt, że ja patrzę na to z punktu widzenia byłego mieszkańca i jak odwiedzam teraz miejsca, które pamiętam z dzieciństwa, to po prostu idzie załamać ręce. Może jak byłam młodsza nie dostrzegałam tej wątpliwej estetyki miasta, ale to chyba o czymś świadczy: władze prawie nic nie robią. Ale Ś-cie nie jest w tym odosobniene. Widziałeś dworzec główny w Szczecinie? Szok na samym wjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 15:11 Dworzec w Szczecinie kojarzy mi się z widokiem obłupanych ścian z okna pociągu ( nie wysiadałem tam ) Jaki masz nr gg? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 18.02.02, 08:58 Na razie niedostępne, bo zainstalowałam u rodziców, którzy są w Lublinie. ale kombinuję teraz w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 20.02.02, 19:25 Gosia zapewne administrator sieci u ciebie w pracy wprowadzil zabezpieczenia przed takimi programami ktore trzeba instalowac. Ale nie bój nic jakoś zawsze sie znajdziemy Apropo Lublina - dojeżdżasz do W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 21.02.02, 08:55 Gość portalu: Muminek napisał(a): Apropo Lublina - dojeżdżasz do W-wy? W życiu. Uciekłam z tego Lublina trochę z antypatii do tego miasta, trochę z konieczności, bo tam bezrobocie gigant, a z czegoś trzeba w końcu żyć. A z tym administratorem to masz rację, dostęp do strony zabroniony. Próbowałam się wycwanić i przesłać tą aplikację z innego komputera, ale nie da się jej zainstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 21.02.02, 22:39 Gosiu daj sobie luz z tym omijaniem zabezpieczeń, bo Cię jeszcze całkowicie odetną, i będziemy tu za Tobą płakać. A portal w Ś-ciu całkowicie pójdzie w zapomnienie. Zresztą jeszcze trocę nazwiemy go Twoim imieniem, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 22.02.02, 09:18 Nie odetną, bo podejrzewam, że poza nami nikt tu nie zagląda. Co do nazwy forum, to czuję się zaszczycona, niemniej jednak nie prowadzę tu monologu, to też Twoja zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 22.02.02, 12:22 można coś wtrącić o promenadzie? Budki są i będą, tylko kwestia żeby były ładne i z jednej bajki, a to niekoniecznie musi być strasznie kosztowne. Trochę szkoda że nie mamy z promenady widoku na morze- "za Niemca" wydmy były płaskie jak nad oceanem i schodziły łagodnie od samej promenady, uważam że to było super. (Chyba wojsko usypało te wały, ale nie wiem na 100%). W każdym razie można by z tamtych czasów odtworzyć taki pomysł jednorodnych kompleksów (nie mylić z handlowymi!), każdego z wyjściem na plażę np z mola i w jakiejś fajnej formie zabezpieczyć konsumpcję i możliwość "puszczania gotówki".Takie mnie nachodzą psie myśli , zwłaszcza po obejrzeniu zdjęć archiwalnych . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 22.02.02, 15:07 Rzeczywiście budki od sasa do lasa nie prezentują się najlepiej. A swoją drogą, mam nadzieję, że się pomyliłam w mojej poprzedniej wypowiedzi i że ktoś tu jednak czasami zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 22.02.02, 21:35 Jeżeli chodzi o te wały to wojsko ich nie sypało. A budki jak pamiętam to zawsze były różne. A może właśnie taki jest ich urok. Ga jesteś ze Ś-cia? Jeśli tak, to opowiedz jak wygląda po wczorajszym i dzisiejszym sztormie. Słyszałem w radio że mieliście tam niezłą powódź i zawieruchę. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 25.02.02, 12:54 Powódż to może przesada, ale rzeczywiście bardzo wysoki poziom wody i oczywiście wietrzycho niezłe, tym razem chyba bez przewróconych latarń ("dziewiątka" w listopadzie)a prom nie kursował w czwartek ale tylko do wieczora. Nie taki znowu kataklizm .Teraz już pięknie świeci słonko - ale to wiem z relacji, bo teraz jestem w Szczecinie. A co wiesz o wałach? Jak nie wojsko i w celach obronnych to kto i po co je usypał? Przecież chyba nie chodzi o wzmocnienie pasa brzegowego,bo w Świnoujściu piach jest nanoszony a nie zabierany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 25.02.02, 13:03 A! Zawierucha.No tak, śnieg, deszcz, zmarznięty deszcz, i to wszystko poziomo i z gwizdem siekące zawsze w twarz! Super! "Specialite de la region". Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 25.02.02, 14:54 Śnieg sypie jak diabli, brakuje jeszcze wiatru urywającego głowy. A tymczasem mój pokój udaje wiosnę, stoji tam wazon z baziami i koszyk z pisankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 25.02.02, 19:00 Ga dzieki za relacje z centrum zawieruchy. Gosia z tymi pisankami to chyba trochę się pospieszyłaś, zupełnie jak ta wiosna w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 26.02.02, 08:34 Nie ja się pośpieszyłam, tylko koleżanka z pracy, która je rozdawała (to chyba jej pasja), a co do tej wiosny, to teraz zdarzają się takie anomalie klimatyczne, że nie zdziwi mnie śnieg w lecie, więc wiosna w lutym to nie jest chyba takie wygórowane wymaganie?... Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 26.02.02, 14:54 Anomalie są i to nie tylko pogodowe - na wydmach w styczniu wierzby puściły pączki (a w wazonie bazie, liście i korzenie!}, w ogrodzie już od początku lutego kwitną krzaki ,a teraz jest faza tulipanów. Tak więc umówmy się że już można malować jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 26.02.02, 19:37 Ga jesteś facetem? To nie pofarbuj za bardzo:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 28.02.02, 09:44 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Ga jesteś facetem? To nie pofarbuj za bardzo:))))))))))))))) Skąd pomysł że jestem facetem? A poza tym coś Ty taki wrażliwy? Przecież nie zasuwam opisów przyrody na trzy posty, tylko zwykłe takie... To co widzę t e r a z za oknem chyba by Cię maksymalnie zemdliło, więc sobie odpuszczę opis kolejnych anomalii pogodowych z tęczą i gołębiami w rolach głównych. Pozdro i nie kapryś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.stat.gov.pl 27.02.02, 08:48 Ga, zazdroszczę Ci, że możesz bywać w Świnoujściu. Napisz, co jeszcze nowego, same strony internetowe mi nie wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 28.02.02, 09:47 Dzięki za zainteresowanie - obiecuję świeże njusy jak tylko usłyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 28.02.02, 15:21 Dobra, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 28.02.02, 17:31 Ga bez obrazy ale chodziło o malowanie jajek :)))) a nie o opisy pogody w Ś-ciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 01.03.02, 20:22 aaaaaa... więc to nie nowe określenie nudzenia albo przesady? OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 01.03.02, 22:46 Ga dziewcze drogie teraz moge tak do Ciebie mówić ponieważ jestem pewien że rozmawiam z osobą płci pieknej. Zapomnij o tym co napisałem chodziło bowiem o malowanie jajek na święta wielkanocne. Ja jestem z tej płci co je posiada więc to pytanie dotyczyło pewnego fragmentu Twojej wypowiedzi a nie przedłużenia konwersacji. Przepraszam jeżeli Cię uraziłem, wybacz facetowi który tylko za pomocą klawiatury może z Tobą wymieniać słowa na tematy jego starego miejsca zamieszkania. Mam nadzieje że te nieporozumienia nie wpłyną na dalsze losy naszych pogaduszek. Pozdrowienia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 04.03.02, 11:09 Trochę mało czasu w pracy więc się streszczam, ale muszę chociaż zostawić ślad. Muminek, to żadne nieporozumienie, raczej do śmiechu. Do zobaczenia, na przełomie kwietnia i maja mam w planie wyjazd do Szczecina, na pewno wpadnę do Świnoujścia. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 04.03.02, 11:12 No to będzie nas pełno, ja też na pewno zajrzę i liczę na takie lato jak rok temu (na bosaka po promenadzie można było łazić).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 04.03.02, 13:15 O Jezu, ja liczę na to, że będzie troche luzu. Pamiętając swój koszmar z czasów, kiedy tam mieszkałam, specjalnie nie wybieram się do Ś-cia w sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 19:51 To dziewczyny będziecie musiały pozdrowić morze od Muminka ja jak zwykle jadę na Mazury a w maju w góry. Chociaż troche Wam zazdroszcze bo oprócz pieknych wspomnień nic mnie nie ciagnie za bardzo do Ś-cia. Morze mam bliżej teraz w Gdańsku niestety /bo co to za morze?/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 05.03.02, 08:38 Gość portalu: Muminek napisał(a): > To dziewczyny będziecie musiały pozdrowić morze od Muminka ja jak zwykle jadę > na Mazury a w maju w góry. Chociaż troche Wam zazdroszcze bo oprócz pieknych > wspomnień nic mnie nie ciagnie za bardzo do Ś-cia. Morze mam bliżej teraz w > Gdańsku niestety /bo co to za morze?/ Oczywiście, pozdrowimy. Ale nad morze to lepiej pojechać trochę dalej niż do Gdańska, ja tam byłam kilka razy i zawsze szok. Może Świnoujście to nie Finlandia, ale tam jest bez porównania czyściej na plaży niż w Trójmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 12:50 Masz rację Gosieńko ale mówiąc że mam najbliżej nie myślałem o plażach trójmiejskich w zatoce gdańskiej. Kawałeczek dalej małe kilkadziesiąt kilometerków jest otwarte morze jak w Ś-ciu, a tam już można pooddychać morskim powietrzem i znaleźć czyściejszą wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 06.03.02, 13:11 Ale nad otwartym morzem jest chyba strasznie zimna woda (tak jest w Ustce), no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:59 Pod warunkiem że nie kąpiesz się zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 07.03.02, 08:38 Nie próbowałam, zęby mi szczękają jak widzę morsy, choćby w telewizji. A świnoujska zatoczka jest latem bardzo przyjemna, tylko ludzi trochę za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 07.03.02, 18:02 Też "uwielbiam" ;) morsów w telewiji a plażę latem i to jeszcze jak deszcz nie pada a jest ostre słońce. Ale na niepogodę mam dobry humor i dobre pifqo. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 08.03.02, 09:55 Gość portalu: Muminek napisał(a): dobre pifqo. A jakie lubisz? Bo ja najchętniej piję Żywca, Lecha i Bosmana. Nie mocne (tfu, słodkie!) i nie bezalkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 17:11 Lech i Żywiec (nie mocne) ale statnio zasmakowałem MIXA, jest to połączenie żywca zwykłego z porterem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 11.03.02, 08:42 Raz w życiu piłam portera, ale nie udało mi się zmęczyć go do końca. Jakoś mi nie podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 11.03.02, 22:31 Wwiem o czym mówisz. Jako facet też za nim zbytnio nie przepadam bo strasznie idzie w głowę i ma za ciężki smak, ale w połączeniu z jasnym jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 12.03.02, 08:26 Gość portalu: Muminek napisał(a): w połączeniu z jasnym jest super. A z jakim jasnym najlepiej go pomieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 12.03.02, 21:17 Gosieńko z jasnym tego samego gatunku a najlepiej z ZYWCEM. Nie przejmuj sie jednak tym aż tak bardzo to jest wyłacznie kwestia własnego gustu ile czego dodajesz, najważniejsze aby smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 13.03.02, 08:58 Ja nie nadaję się do picia mieszanych drinków, ale może numer z piwem przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 19:21 Na pewno przejdzie, ale pamiętaj powoli i długo a nie szybko i dużo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 18.03.02, 10:03 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Na pewno przejdzie, ale pamiętaj powoli i długo a nie szybko i dużo :))) ... i raczej w przeddniu wolnym od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 19.03.02, 11:52 Mieszanie piwa? Pierwsze słyszę o takich drinkach, muszę spróbować chociaż jak dotąd żadne mixy mi nie wchodzą - np. piwo z sokiem, blee- żeby nie było jak z MIXEŁKIEM - niby masło a margaryna. Może to jednak dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 19.03.02, 11:57 No cóż, ja też wolę zwykłe jasne (bez soku, nie próbowałam), a zimą grzańca. A co do margaryny, to dla mnie dobre do pieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 19.03.02, 15:21 Żadnych tłuszczy do piwa dziewczyny, mga byc jedynie słone orzeszki. Bo pifko z tłuszcczem to bardzo dużo kalorii i nie wpływa to dobrze na figurę. Zgadzam sie z Ga piwo z sokiem jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 19.03.02, 15:26 Ale orzeszki też są tłuste i kaloryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 20.03.02, 22:35 a piwo zwieksza apetyt i brzuch od niego rośnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 21.03.02, 08:24 Bez przesady, nie trzeba sobie pifka odmawiać, byle z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 21.03.02, 22:30 No to na zdrowie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WROCŁAW MÓWI: ŚWINOUJŚCIE JEST SUPER, ale.... 22.03.02, 14:31 Dzięki, nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.inet.pl 22.03.02, 10:30 Co to za niespodzianka nam za tydzień zacznie wyrastać na wydmach? Widział ktoś projekt Baltic Parku? Nie mieści mi się w głowie te 13 kondygnacji, ale molo może być super. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 22.03.02, 14:17 A można gdzieś zobaczyć ten projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 16:40 Też bym chciał zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.chello.pl 23.03.02, 17:49 Wrocław to już się stąd wyprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 18:19 Za to jest wiele innych miast Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 25.03.02, 08:25 Ja już dawno "zamieszkałam" na forum szczecińskim, ostatnio odwiedzam też Ustkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 27.03.02, 14:10 Taaaak, czytałam, czytałam. Zastanawiałam się tylko nad aferą o rzekome podkorbienie wątku (REKIN kontra BBURY), kiedy żaden z nich nie pofatygował się na forum lokalne. A poza tym co za różnica kto pierwszy o tym napisał? Ustki jeszcze nie sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 27.03.02, 14:46 Do Ustki wpadam, bo tam zasypali postami moje pozdrowienia, więc nie wypada nie odpisywać. Czasem odwiedzam też Warszawę, ale raczej się nie udzielam, dzięki za taki poziom. I Lublin, bo tam ludzie fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 20:25 A ja sobie obiecuje że kiedyś te strony odwiedzę ale z powodu raku czasu zagladam tutaj i na forum w Świeciu i to by było na tyle. Ale jak twierdzisz gosiu że tam fajni ludzie to czas najwyższy tam zagladać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 28.03.02, 08:31 Na poziomie jest też szczecińskie forum. Wymiana poglądów na różne tematy, sprawy miasta, trochę dowcipów. W każdym razie nie ma tam miejsca na chamstwo i obrzucanie się błotem (patrz Warszawa). Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 28.03.02, 08:40 Aha, jakbyś chciał pogadać z ludźmi w Lublinie, to może zmień sobie nicka. Tam już jeden Muminek jest, co prawda niezbyt aktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 28.03.02, 17:49 Dzięki za informację postaram się tam pojawić jako Sejek. A narazie wytlumacz mi pojawianie sie w gadu twojego nicka jak dostępnego, a nie odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 29.03.02, 08:42 Co najmniej dziwne. Gadu mam w komputerze rodziców, może któreś z nich uruchomiło. Ja będą tam w święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 18:02 Postaram Cię tam złapać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 31.03.02, 13:39 Z tym gadu to jest tak, że jak się włączy kamputer, natychmiast jestem dostępna. A że komputer jest u rodziców, ja z nimi nie mieszkam, więc oni raczej z niego korzystają i nie odbbierają wiadomości. A swoją drogą nie wiem, czy się nie odinstaluję, bo wczoraj wieczorem jak się udostępniłam, to tacy kretyni mi wleźli, że sie odechciewa zabawy. No to na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 12:16 Jest południe w lany poniedziałek, wysłałem Ci Gosiu kilka słów w Gadu, ale Twoje "zaraz wracam " strasznie długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A co Wrocław mówi o nowej inwestycji? 01.04.02, 18:36 A jak podabała Ci się gadka na 3 fronty? I błagam, przejdźcei Wy wszyscy do innego wątku, bo ja mam w pracy serwer-przedszkole i ten już za długo mi się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Wrocławiowi nowa inwestycja się podoba! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 22:06 oby tak dalej Świnoujście! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Wrocławiowi nowa inwestycja się podoba! 08.04.02, 08:17 No proszę, kto nas odwiedził! Czyli nie zapomniałeś, że nasze forum istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś