iszula 12.04.08, 10:08 Witam. Szukam solidnego, fachowego stolarza który wykona meble kuchenne. Drodzy forumowicze liczę na Waszą pomoc :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamno1 ja tez szukałam... 12.04.08, 11:53 i znalazłam poprzez polecona osobę z pracy. Pan mieszka w Starych Bielicach. Zamówienie złożyliśmy na koniec stycznia, a meble maja być na koniec kwietnia. Projekt własny. Czekamy w napięciu. Jak zamontuje meble i będzie oki. Dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaadamowska7 Re: Meble kuchenne 12.04.08, 19:51 Witam! Ja zamawialam meble kuchenne, szafe i garderobe od stolarza z Sianowa, w przyszlym tygodniu bede miala szafe i garderobe wiec dam znac. Generalnie meble kuchenne robi super i duzo taniej niz w salonach mebli kuchennych. Odpowiedz Link Zgłoś
jez-ynka Re: Meble kuchenne 22.06.08, 22:11 i jak z tym stolarzem z sianowa? jestem bardzo ciekawa bo tez chce zamowic szafy (dwie) i meble kuchenne. Odpowiedz Link Zgłoś
jamno1 cd. ja też szukałam... 23.06.08, 18:42 Efekt koncowy jest porazający. Solidność, skrupulatność, dbałość o wykonczenie, szybki montaz (2dni po 4 godz), wszystko jest dopracowane i przemyślane. No i najważniejsze cena 5000zł (w salonach chcieli 9000-10000). Zdecydowanie polecam 100% Odpowiedz Link Zgłoś
jez-ynka Re: cd. ja też szukałam... 24.06.08, 08:47 moge prosic o kontakt do tego Pana? na prv : jez-ynka@gazeta.pl dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś