parowcia 13.05.09, 19:41 Witam. Czy macie może jakieś fajne i oryginalne pomysły na "Podziękowania dla rodziców" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gory_szalenstwa Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 09:31 "Kochani Rodzice! Dziękujemy wam za trud włożony w nasze wychowanie, za opiekę jaką nad nami roztaczaliście, za bajki na dobranoc, które pozwalały zasnąć gdy byliśmy mali, za opatrywanie zbitych kolan, guzów, siniaków. Dziękujemy wam za dzisiejszy dzień, za wysiłek jaki włożyliście w to, aby był najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Dziękujemy, że jesteście Dziękujemy, że my jesteśmy. Drodzy rodzice! Dziś wielką wdzięczność czuję I z serca Wam dziękuję Za dane mi życie i wychowanie Za Wasze o mnie starania. Kochani Rodzice! Z głębi serca dziękujemy Wam za wszystkie dni, które wspólnie przeżyliśmy... Jesteśmy wdzięczni za każdą pogodną chwilę... Za każdy uśmiech, miłość, dobrą radę... W ciągu tych wszystkich lat, wychowując nas, staliście się być naszymi najlepszymi przyjaciółmi na których zawsze można polegać, którzy zawsze służą wsparciem. Dziękujemy!!! Z tego miejsca pragniemy przekazać pełne miłości podziękowania naszym Kochanym Rodzicom. Dziękujemy za trud wychowania, za miłość i uśmiech, za pogodne dni pełne radości i szczęścia, za to, że mogliśmy liczyć na Waszą pomoc i wsparcie w każdej chwili naszego życia. Pragniemy Wam również podziękować za pomoc w przygotowaniach do naszego ślubu oraz zabawy weselnej. To dzięki Wam dzisiejszego wieczoru mogliśmy się tutaj wszyscy spotkać..." Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 11:58 Dzięki,ale konkretnie chodziło mi o jakieś oryginalne prezenty,które można wręczyć przy Podziękowaniach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
komkosz Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 14:35 Cześć My również szukaliśmy oryginalnego prezentu, (wesele mamy w czerwcu), i znaleźliśmy coś co bardzo nam się spodobało. W biurze w Olkuszu mozna zamówić wygrawerowane podzięowania dla rodziców na wazonach , kieliszkach , szmpanach itp. Wygląda to super. Można kupić taki wazon i dokupując kwiatki - prezent fajny no i bedzie przypominał o tym wyjątkowym dniu. Sama zobacz, może coś ci się spodoba. www.grawerolkusz.pl/wzory.php Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 15:08 W sumie Olkusz jest rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkie5 Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 22:52 sibellius, znowu przez Ciebie się popłakałam i teraz musze opowiadać całej rodzinie z czego się tak śmieje... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkie5 Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 22:58 przepraszam, sibeliuss - za mało s, za dużo l Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Podziękowania dla rodziców 15.05.09, 09:50 Spoko. Czekam aż ktoś zaproponuje dla taty ciupagę, a dla mamy kierpce. Odpowiedz Link Zgłoś
komkosz Re: Podziękowania dla rodziców 15.05.09, 12:59 No może i jest, ale nie zapominaj że istnieje coś takigo jak poczta... Faktycznie tydzień czekać na przesyłkę to SSSSSSSSSSSSSSSSSStrasznie dłuuuugo... Może Ty coś mądrego zaproponujesz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 15:08 parowcia napisała: > Witam. Czy macie może jakieś fajne i oryginalne pomysły > na "Podziękowania dla rodziców" ? To chyba jakiś lokalny obyczaj? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiapol Re: Podziękowania dla rodziców 14.05.09, 15:10 my zrobiliśmy prezentacje multimedialną z naszym zdjęciami od czasów dzieciństwa do dziś, wydrukowaliśmy podziękowania - które nie były długie i zrobiliśmy koszulki z napisami "NAJLEPSZA TEŚCIOWA NA ŚWIECIE" "NAJLEPSZY TEŚĆ NA ŚWIECIE". wszystkim się bardzo podobało Odpowiedz Link Zgłoś
sarna610 Re: Podziękowania dla rodziców 26.05.09, 09:53 ja kupuje kwiaty doniczkowe jakies egzotyczne,ciekawe,np drzewko pomaranczowe-zostanie na dluzej, bedzie na widoku oko cieszyc, a nie wrzucone i zapomniane do szafy Odpowiedz Link Zgłoś
kierowniczkaaa Podziękowania dla rodziców 11.06.09, 13:51 A ja kupuję swoim rodzicom kosze upominkowe. Polecam sklep benedyktyński w Koszalinie blisko pasażu Millenium. Mają tam ciekawą ofertę naturalnych produktów jak miody, soki, konfitury, suszone owoce etc. Do tego można donieść produkty zakupione indywidualnie jak wino, kawa, herbata, ładna filiżanka etc. Sklep oferuje piękną oprawę w postaci praktycznego koszyka wiklinowego (21,00 zł). Dodatkowo całość przyzdobiona jest np. siankiem i suszonymi kwiatami. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 Re: Podziękowania dla rodziców 11.06.09, 14:47 ja tez rodzicom kupilam kosz z kwiatami i ksiazke podziekowanie dla rodziców tradycyjnie i tez sie cieszyli Odpowiedz Link Zgłoś
psiapiola Re: Podziękowania dla rodziców 18.06.09, 12:43 A my zamówiliśmy karykatury z naszych zdjęć, w ślubnej tematyce. Wyszły naprawdę fajnie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś