aniakwas 04.06.09, 16:49 Poszukuję organisty. proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa12222 Re: PILNIE !!!!! Organista 07.06.09, 16:46 Polecam organiste z Sianowa z Kosciola im. Stanislawa Kostki Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: PILNIE !!!!! Organista 07.06.09, 20:20 A ja tego fałszującego i piejącego organisty właśnie nie polecam.Sama mam w tym Kościele ślub we wrzesniu i szukam kogoś innego.Wszyscy byle nie on !!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas Re: PILNIE !!!!! Organista 08.06.09, 12:27 ja mam wesele 27 czerwca dzwoniłam juz do dwóch i są zajęci. jeszcze potrzebuję takiego co ma swój sprzęt bo na naszej parafii nie działają organy wiadomo wiocha. zaczynam sie denerwować. Proszę o pomoc może ktoś zna takiego co gra na swoim sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaremi1 Re: PILNIE !!!!! Organista 29.08.09, 14:41 parowcia napisała: > A ja tego fałszującego i piejącego organisty właśnie nie > polecam.Sama mam w tym Kościele ślub we wrzesniu i szukam kogoś > innego.Wszyscy byle nie on !!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! WSTYD tak P. organiste na lamach gazety krytykowac.Falsz to pojecie nie precyzyjne.Prosze powiedziec czy zle akompaniuje-lub nie gra utworów przeznaczone na slub-a moze zle intonuje spiewajac-PROSZE ZAUWAZYC ZE TYLKO W KOSCIELE KATOLICKIM W JEZYKU POLSKIM ORGANISCI SPIEWAJA -poniewaz lud wiezacy jest nie wyksztalcony w spiewie i P. organista musi sie za ten lud (rzekomo wierzacy)- modlic- spiewem. A tu jeszcze krytyka. Ou.. to nie ladnie!!. Prosze pomyslec ze moze ORGANY sa nie nastrojone -poniewaz:1. to funduszy(skladki) musi starczyc na zmywarke dla P.Gospodyni a pozniej na Organy.Dlatego prosze sie zawsze zastanowic jaki powód jest tego falszu a pozniej dopiero nieslusznie -niesprawiedliwie krytykowac.Mimo wszystkiego :sle pozdrowienia.REMI Odpowiedz Link Zgłoś