Dodaj do ulubionych

moge cos napisac

18.03.11, 13:30
otoz oddaje w tej chwili ubranka po synku na 98-104 w zamian za plyn silan niebieski i ptasie mleczko -dla dzieci !!!! i zostaje juz calkowicie bez ubran dla synka na 110 i coreczki 2 letniej i czy jak wystawie ogloszenie ze potrzebuje dla nich ubran tez beda mnie tak oczerniac????? jak co nie ktore tutaj osoby wypisuja pod postami -przeciez az sie przykro robi czytajac takie szpiegowanie zagotowalo mnie to...juz moglam sie wygadac dziekuje
Obserwuj wątek
    • aguti88 Re: moge cos napisac 18.03.11, 16:05

aneczka- jeśli tak moge pisać niestety zauważyłam że napisanie że u kogoś jest kiepsko przez niektórych brane jest jako obraz biedy nedzy i rozpaczy
      Nierozumiem ludzi którzy szpiegują i komentują ludzi nieznając ich sytuacjii i nawet niepróbując poznać
      Ja wychodze z zalożenia że warto napisać (czy podpisać się pod czyimś postem np. oddam) bo przecież może mnie to nic nie kosztować oprucz wielkiego szczerego uśmiechu radości że będe miała w co ubrać dzieci (bo przecież one niesą winne naszym problemom i lepiej aby nieodczuwały tego chociażby w ten sposób że niemiały by w czym chodzić)
      Wydaje mi się że zazwyczaj piszą takie posty osoby które niemuszą sie o wiele martwić i mają za dużo czasu na komputer i internet NIESTETY!!!
      Pozdrawiam Szpiegujące i zniesmaczone Użytkowniczki Forum Gazeta.pl
      • bj32 Re: moge cos napisac 21.03.11, 20:29
        A może zajrzyjcie na Pomocne emamy? Może wtedy zobaczycie, jak wygląda zarówno nędza, jak i próby wyłudzenia przemysłowych ilości dobytku? Może, jeśli Wam zdradzę, że to forum jest związane z tamtym i założone po to, żeby tamtego nie "zaśmiecać" ogłoszeniami drobnymi, ponieważ to niezgodne z regulaminem, to dojdziecie do wniosku, że "szpiegowanie" jest w tym wypadku pojęciem co najmniej niewłaściwym?
        Bo to znakomicie tak wpaść bez wiedzy i wrzeszczeć, że tu się zbrodnie dzieją. A może też i dlatego, że jak faktyczna bieda nastanie - będziecie wiedziały, że te "szpiegujące" mogą Wam pomóc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka