Dodaj do ulubionych

przedszkole w potrzebie

02.09.11, 11:14
witam,
nasze przedszkole pilnie potrzebuje zabawek dla dzieci. jeśli macie jakieś do oddania to bardzo byłabym wdzięczna. nieważne jakie - lalki, klocki, auta, książeczki - dla dzieci od 3-5 lat.
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: przedszkole w potrzebie IP: *.wist.com.pl 02.09.11, 18:00
      mam takich zabawek całe pudło, którymi moje dzieci się już nie bawią, bo im się znudziły lub są częściowo niekompletne. Mogę wysłać ale nie pokrywam kosztów wysyłki.
      • lorek08 Re: przedszkole w potrzebie 02.09.11, 18:33
        chcesz wysłać niekompletne zabawki ? A co dzieciom np z puzzli w których kilku brakuje ?
        Przedszkole potrzebuje pomocy a nie śmieci...
        • Gość: ala Re: przedszkole w potrzebie IP: *.wist.com.pl 04.09.11, 14:08
          niekompletne nie znaczy nie nadajace się do użytku i nie chodzi tu o puzzle. Np traktor który miał kilka przyczep, a została jedna. Jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj.
          • bj32 Re: przedszkole w potrzebie 04.09.11, 23:01
            Jeśli piszesz nieprecyzyjnie, to się nie dziw, że tak jesteś rozumiana.
            I postaraj się jednak nie prowokować pyskówek, bo się moderator zdenerwuje... Hasła "się nie odzywaj" nie są przyjemne.
      • mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 15:06
        bardzo prosze o kontakt mailowy na mgochnam@gazeta.pl
        oczywiście, że pokryje koszty wysyłki
        pozdrawiam i dziekuję w imieniu przedszkola
    • Gość: gościówa Re: przedszkole w potrzebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 20:09
      Ja się dziwię, że chcecie wysyłać komuś do przedszkola zabawki.
      A ten ktos może się okazać, że prowadzi komercyjną działanośc, czyli prywatne przedszkole, pobiera co najmniej 1500 zł miesięcznie opłat i chce uatracyjnić placówkę.

Oj, naiwne, naiwne.
    • bj32 Re: przedszkole w potrzebie 03.09.11, 13:38
      Co to za przedszkole i gdzie jest? W jakiej miejscowości?
      • mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 15:04
        przedszkole jest państwowe i mieści sie w Poznaniu. jak wszystkie mamy wiedza teraz to jest jednostka budżetowa i nie stać je jak kiedys na wszystko
        • bj32 Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 16:46
          Czy w Poznaniu jest tylko to jedno przedszkole państwowe? I, jeśli nie, to możesz przybliżyć, o które przedszkole chodzi? Bo na razie to wygląda jak "przyjmę zabawki". Jeśli mają być dla instytucji, to można im przesłać/zanieść bezpośrednio, zamiast na przykład przez Ciebie.
          • mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 10:29
            jest to przedszkole na os. czecha "polne kwiatki". najbardziej uboga w zabawki to bławatki i maki
            jeśli wolisz wysłać bezpośrednio to proszę bardzo. adres znajdziesz w internecie.
            jestem osoba uczciwą a nie naciągaczką. szkoda, że tak mało ludzi wierzy w 2 człowieka.....
            rozumiem, że od Ciebie paczka niedługo przyjdzie na adres przedszkola?
            • madziulec Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 11:36
              Stron aprzedszkola www.polnekwiatki.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 nic nie wspomina o tym, by przedszkole narzekalo na braki w zabawkach, ksiazeczkach itp.
            • bj32 Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 16:14
              Nie, ja tylko jestem ubogim moderatorem i dociekam. A ze pomocą zajmuję się ponad 4 lata, to bezgraniczna wiara w ludzką uczciwość już dawno we mnie zdechła. Szczególnie, ze bardzo tajemniczo napisałaś... Nie, żebym miała powody Ci nie wierzyć.
              • madziulec Bj, nie masz powodow?? 06.09.11, 18:39
                Hmm..
                forum.gazeta.pl/forum/w,42644,128485833,128491598,Re_oddam_dla_dzieci.html?wv.x=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka