mgochnam 02.09.11, 11:14 witam, nasze przedszkole pilnie potrzebuje zabawek dla dzieci. jeśli macie jakieś do oddania to bardzo byłabym wdzięczna. nieważne jakie - lalki, klocki, auta, książeczki - dla dzieci od 3-5 lat. z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: przedszkole w potrzebie IP: *.wist.com.pl 02.09.11, 18:00 mam takich zabawek całe pudło, którymi moje dzieci się już nie bawią, bo im się znudziły lub są częściowo niekompletne. Mogę wysłać ale nie pokrywam kosztów wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: przedszkole w potrzebie 02.09.11, 18:33 chcesz wysłać niekompletne zabawki ? A co dzieciom np z puzzli w których kilku brakuje ? Przedszkole potrzebuje pomocy a nie śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: przedszkole w potrzebie IP: *.wist.com.pl 04.09.11, 14:08 niekompletne nie znaczy nie nadajace się do użytku i nie chodzi tu o puzzle. Np traktor który miał kilka przyczep, a została jedna. Jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: przedszkole w potrzebie 04.09.11, 23:01 Jeśli piszesz nieprecyzyjnie, to się nie dziw, że tak jesteś rozumiana. I postaraj się jednak nie prowokować pyskówek, bo się moderator zdenerwuje... Hasła "się nie odzywaj" nie są przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 15:06 bardzo prosze o kontakt mailowy na mgochnam@gazeta.pl oczywiście, że pokryje koszty wysyłki pozdrawiam i dziekuję w imieniu przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: przedszkole w potrzebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 20:09 Ja się dziwię, że chcecie wysyłać komuś do przedszkola zabawki. A ten ktos może się okazać, że prowadzi komercyjną działanośc, czyli prywatne przedszkole, pobiera co najmniej 1500 zł miesięcznie opłat i chce uatracyjnić placówkę. Oj, naiwne, naiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: przedszkole w potrzebie 03.09.11, 13:38 Co to za przedszkole i gdzie jest? W jakiej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 15:04 przedszkole jest państwowe i mieści sie w Poznaniu. jak wszystkie mamy wiedza teraz to jest jednostka budżetowa i nie stać je jak kiedys na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: przedszkole w potrzebie 05.09.11, 16:46 Czy w Poznaniu jest tylko to jedno przedszkole państwowe? I, jeśli nie, to możesz przybliżyć, o które przedszkole chodzi? Bo na razie to wygląda jak "przyjmę zabawki". Jeśli mają być dla instytucji, to można im przesłać/zanieść bezpośrednio, zamiast na przykład przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgochnam Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 10:29 jest to przedszkole na os. czecha "polne kwiatki". najbardziej uboga w zabawki to bławatki i maki jeśli wolisz wysłać bezpośrednio to proszę bardzo. adres znajdziesz w internecie. jestem osoba uczciwą a nie naciągaczką. szkoda, że tak mało ludzi wierzy w 2 człowieka..... rozumiem, że od Ciebie paczka niedługo przyjdzie na adres przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 11:36 Stron aprzedszkola www.polnekwiatki.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 nic nie wspomina o tym, by przedszkole narzekalo na braki w zabawkach, ksiazeczkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: przedszkole w potrzebie 06.09.11, 16:14 Nie, ja tylko jestem ubogim moderatorem i dociekam. A ze pomocą zajmuję się ponad 4 lata, to bezgraniczna wiara w ludzką uczciwość już dawno we mnie zdechła. Szczególnie, ze bardzo tajemniczo napisałaś... Nie, żebym miała powody Ci nie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Bj, nie masz powodow?? 06.09.11, 18:39 Hmm.. forum.gazeta.pl/forum/w,42644,128485833,128491598,Re_oddam_dla_dzieci.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś