izabe-la34 Re: Moja mała galeria 01.02.14, 21:26 Śliczne prace. Podziwiam i zazdroszczę tempa i takiego doświadczenia. Nie mogę sie na patrzeć. Odpowiedz Link
inna57 Zuzia ma braciszka i... 02.04.14, 19:04 Oto metryczka dla braciszka Zuzi i jeszcze "sowa akademicka" niestety nie jestem zachwycona, skorzystałam z przeróbki i efekt nie jest najlepszy Odpowiedz Link
marysia191 Re: Kiedyś przecież będą święta 15.06.14, 11:09 Mnie, robótkowo, zawsze święta zaskakują Tobie to nie grozi, widzę Fantastyczne zawieszki! Odpowiedz Link
inna57 "Winter song" 28.06.14, 19:43 Dziękuję za ciepłe słowa. A oto kolejny z serii kardynałek. Następny w kolejce jest już prawie gotowy elfik. Odpowiedz Link
piegucha Re: "Winter song" 30.06.14, 16:31 O! "Moje" kardynalki Jakie one sliczne, az zal, ze moje zestawy na innym kontynencie Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: "Winter song" 01.07.14, 12:08 Śliczne Ależ Ci się palą te robótki w łapkach Inna 57,normalnie zazdraszczam,tak pozytywnie Odpowiedz Link
inna57 Re: "Winter song" 01.07.14, 12:54 Dziękuję Wam za ciepłe słowa. A ja cieszę się że dzięki zabawie z plastikową kanwą w końcu bezbłędnie opanowałam sztukę francuskich węzełków. Teraz może być ich nawet 100 dam radę Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Elfik 06.07.14, 21:30 Ależ fajnutki Elfik Widzę,że u Ciebie Inna świątecznie w pełni lata ,ale to dobry czas,jesli ktoś chce drobiazgi sprezentować,czy ozdobić domek Odpowiedz Link
inna57 Re: Elfik 07.07.14, 08:36 Ja to haftuję na akord Obiecałyśmy sobie z synową że w tym roku będzie choinka ozdobiona tylko haftami i lampeczkami. Ja haftuję Dorotka wykańcza. Efekt końcowy w grudniu Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Elfik 07.07.14, 10:14 Wymyśliły sobie,no proszę Stąd te świąteczne śliczności na kanwie plastikowej.! Już nie mogę się doczekać końcowego efektu Inna Mam nadzieję,że pochwalisz się dziełem swoim i synowej. Dobrze mieć taką dobrą duszę z synowej,która tak chętnie podziela zapał i jeszcze wykańcza cudowności Sama lubię kanwę plastikową,a jeszcze w czoraj na nocnych posiadówkach w necie,znalazłam kilka linków z inspiracjami.Jakie śliności można stworzyć za pomocą haftu i kanwy plastikowej. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Kolejna porcja ozdób 01.09.14, 09:35 inna57,chyba ściągnełam Cię myślami Byłam ciekawa jak Ci idzie z ozdobami na choinkę xxx,a tu taka niespodzianka i tyle zrobione nowych ozdóbek Piękneeee I jak tu do grudnia wytrzymać,bo pokażesz w całej okazałości wspólną pracę z synową? Odpowiedz Link
gra.60 Re: Kolejna porcja ozdób 01.09.14, 19:41 Noooo ładne, ładne inna57, a wiesz, że ta pierwsza zawieszka "dostała nóg" Jest w moim łapkach (wirtualnie oczywiście) Najbardziej mi się ona właśnie spodobała. Grażyna Odpowiedz Link
inna57 Haftowana choinka 15.12.14, 20:57 Udało nam się mamy z synową haftowaną choinkę. A kto chce zobaczyć jeszcze inne niewidoczne na choince ozdoby to zapraszam ...tu ... Odpowiedz Link
dziunia40-pl Re: Moja mała galeria 16.12.14, 13:53 Ojejku! Jaka piekna i orginalna!!!! Odpowiedz Link
eveanne Re: Moja mała galeria 17.12.14, 19:34 Piękna!!! Wesołych Świąt i udanych krzyżyków w Nowym Roku Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Moja mała galeria 18.12.14, 01:27 OCH!!!! Piękna,wyjątkowa i orginalna Ten domek z piernika z ciastkiem cudny (jak i inne). Tył filcem wykończyłaś? Inna narobiłaś mi ochoty już wcześniej,a teraz widzę jak się prezentuje Narazie zaczełam zbierać wzorki Spokojnych Świąt życzę przy tak uroczej choince Odpowiedz Link
inna57 Re: Moja mała galeria 18.12.14, 09:00 Wzorkami się chętnie podzielę. Za ciepłe słówka wszystkim dziękuję. Nie ja wykańczałam tylko moja synowa i jak na razie sama widziałam tylko zdjęcia więc nie wiem. Domek z piernika z imbirowym ciasteczkiem należy do moich ulubionych A zawieszki dalej się produkują więc będzie co wieszać. Na przyszły rok mamy pomysł żeby wykonać około 100 (choinka zawsze bywa duża) serduszek z haftem takich puchatych jak poduszeczki do igieł. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Moja mała galeria 18.12.14, 10:12 Inna chętnie skorzystam z Twojej propozycji podzielenia się wzorkami. Może nie w tej chwili Narazie goldenek nie daje mi żyć innym haftowanym życiem Poprzeglądam spokojnie jakie posiadam ale w dobrej jakości Wydaje mi się,że rzucił mi się sam ciastek w oczy na gallery. Ten serduszka puchate,z tkaniny planujecie i tylko serduszka jako dekoracja choinki? I tak delikatnie wypchane mają być ? Dobrze mieć taką synową,która dzieli pasję z teściową. Odpowiedz Link
inna57 Świąteczne miasteczko już w komplecie 22.03.15, 20:08 Nr 4 Nr 5 Nr 6 Resztę świątecznych drobiazgów można zobaczyć tu fotoforum.gazeta.pl/a/28841,11.html Niestety pomysł z puchatymi serduszkami upadł, wnuk zażyczył sobie więcej ozdób i żeby każda była inna więc u mnie ciągle pachnie choinką Odpowiedz Link
danusiek416 Re: Świąteczne miasteczko już w komplecie 23.03.15, 07:31 Zbior w galeri calkiem pokazny. Prace przepiekne. Zachwycila mnie sowka. Pozdrawiam Danuta Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Moja mała galeria 23.03.15, 23:05 Iwonko,piękne to miasteczko,szczególików w nim sporo,tak mi się wydaje.a taka malizna. Mówisz,że atmosfera BN trwa nieprzerwanie u Ciebie? Jak wnuk życzenie takie ma,to nie ma wyjścia babcia,jak je spełnić A mnie tyle omija cudnych rzeczy,wciąż ten goldenek,ale już niedużo,oprócz kawłka,tego co kończę,zostanie mi jeszcze 200x40 Odpowiedz Link
qamila_87 Re: Moja mała galeria 06.04.15, 19:37 Witam, czy mogłabym prosić o wzór graficzny sowy? Piękne prace pozdrawiam Kamila kamilaaster@gmail.com Odpowiedz Link
bolusia1 Re: Moja mała galeria 29.10.15, 19:02 Witam, Czy też mogę prosić o sowę? ---------------------------- zetka1956@wp.pl Odpowiedz Link
inna57 Cała seria Vervaco 21.06.16, 19:31 i jeszcze sampler z tej serii a wszystkie nowości można zobaczyć tu fotoforum.gazeta.pl/a/28841,13.html Zapraszam Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Cała seria Vervaco 22.06.16, 12:50 Urocze, przepiękne hafciki Iwonko .Wdzięczna seria Vervaco. Masz tempo Dziewczyno. Podziwiam. Swego czasu, powstały dwa bałwanki, tego typu co Twoje na kanwie plastikowej(wzorek z zakładek) Pewnej sympatycznej osóbce, tak się spodobały, że jeszcze ciepłe, sprezentowałam ,cieszyła się jak dziecko, zawisły u Niej a choince Odpowiedz Link
inna57 Re: Cała seria Vervaco 22.06.16, 13:08 Bałwanków będzie jeszcze kilka bo cała seria to 5 lub 6 różnych bałwanków. Ale kanwę plastikową używam już tylko na urlopie. Łatwo się na niej haftuje nawet bez lupy. A w domu z lupą najchętniej haftuję na mojej ulubionej kanwie 20. Moje bałwanki będą właśnie ozdobami na choinkę mojego wnuka. Synowa też haftuje więc wspólnie tworzymy haftowaną choinkę. Odpowiedz Link
inna57 Tym razem o katalogu 09.08.16, 19:49 Udało mi się w końcu wykonać okładki do moich katalogów z wzorkami. Można je zobaczyć tu fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3988116,5,250,28841,katalog4.html Zapraszam po wzorki. Odpowiedz Link
dona2000 Re: Tym razem o katalogu 18.06.18, 20:11 Troszkę się tu zmieniło od czasu,kiedy byłam ostatnio Dużo nowych,pięknych prac,tylko podziwiać Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
inna57 Re: Tym razem o katalogu 20.06.18, 14:48 Bardzo mi miło że wróciłaś. Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dona2000 Re: Tym razem o katalogu 20.06.18, 22:07 od czasu do czasu rzucałam oczkiem na forum,chętnie tu będę częściej zaglądać-jak tylko czas pozwoli Odpowiedz Link