gosia.badowska 16.01.14, 14:31 Sprzedaję krosno, szczegóły dlaczego, jakie, po ile itd na moim blogu, link poniżej Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmatka-gratka Re: Oferuję krosno 14.02.14, 10:52 Nie wiem,co ma znaczyć ta odpowiedź "up", ale...... Wątki: forum.gazeta.pl/forum/w,20039,149428598,,Na_czym_wyszywacie_Head_y_.html?v=2 Autor: saja.gosia forum.gazeta.pl/forum/w,83562,149027454,149027454,Oferuje_krosno.html Autor: gosia.badowska Na jednym forum jest wpis z ofertą sprzedaży krosna,na sąsiednim forum w wątku pytanie na czym haftujecie Haedy. Ukryty link przenosi na ten sam blog - sajowe-hafciarstwo.blogspot.com/ Dodatkowo w linkach odnośnik bezpośredni do reklamy pracy w domu,a w drugim link do kolejnego bloga,ale już klikająć na stronę "o mnie" znowu przechodzi się do powyższej reklamy. O co tu chodzi? Macie wspólny blog? Wygląda mi na to,że raczej nie,więc po co pytanie,skoro sprzedając krosno,chyba ma się jakieś pojęcie,na czym takiego Haeda można wyszyć ? Odpowiedz Link
inna57 Re: Oferuję krosno 14.02.14, 15:10 Niby "up" to podbicie wątku. Niby może komuś zależało na tym żeby sprzedać niepotrzebne krosno. Ale kiedy zagłębiłaś się Grażynko w całość historii tego krosna to sprawa zaczęła też mnie troszkę zastanawiać. Czyżby chodziło o wejścia na bloga. Ponoć niektórzy nieźle na tym zarabiają. A skoro tak to może powinnam jako moderatorka usunąć ten wątek. Poradźcie mi drogie koleżanki żeby nie było ze szkodą dla nikogo. Zaproszenia na Wasze blogi są bardzo miłe jeśli są to zaproszenia do zobaczenia czegoś nowego, ładnego i ciekawego. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Oferuję krosno 14.02.14, 22:30 Inna,myślę,że warto dać szansę na wypowiedzenie się autorce/autorkom warków,ale to jest moje zdanie. Mam mieszane uczucia. Wgłębiając się dalej,jeszcze jeden znalazłam link,który nie ma nic z tym,czym miał być.,oprócz odnośnika do blogu związanego z hafem krzyzykowym. Odpowiedz Link
saja.gosia Re: Oferuję krosno 17.02.14, 15:35 tak to moje konto, ale niestety zapomnialam do niego hasla, dlatego bylam zmuszona zalozyc nowe; jesli przeszkadza Wam ten watek to prosze moderatora o usuniecie go. A tak na marginesie nie zarabiam na blogu Odpowiedz Link
inna57 Re: Oferuję krosno 17.02.14, 16:02 A może napiszesz czy chcesz jednak sprzedać to krosno ? Bo już się pogubiłyśmy. Wiem że akurat blogi takich zakręconych jak my nie cieszą się powodzeniem u reklamodawców. Dlatego napisałam że chętnie wchodzimy na blogi żeby zobaczyć co tam nowego na tamborkach u koleżanek. Wątek absolutnie nam nie przeszkadza jeśli tylko naprawdę coś ma znaczyć. Sama troszkę zagmatwałaś sprawę zapominając hasła do własnego konta. Odpowiedz Link
saja.gosia Re: Oferuję krosno 18.02.14, 11:50 od dzisiaj już oferta jest nieaktualna; faktycznie zagmatwałam, moja wina, ale nic już na to nie poradzę; Odpowiedz Link