rena234 29.12.08, 19:47 Kiedyś na Forum oglądałam prace hafciarek tyle, że od tyłu zastanawiam się w jaki sposób wy zaczynacie prace żeby nie było guzów na początku i jak zakańczacie może ktoś mi poradzi i podpowie POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka800 Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 20:32 Rena234 ja zaczynam zaszywajac i tak kończę. Ale też mam pytanie dlaczego moja strona na fotosiku jest w twoim podpisie Odpowiedz Link
nutilka Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 21:14 chyba fotosik znów głupieje, bo mnie się otwieraja moje stronya są w jej podpisie Odpowiedz Link
olenka800 Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 21:16 no wlasnie pytanie co sie dzieje bo ja tez to mam i tak trochu sie przerazilam jak to zobaczylam Odpowiedz Link
nutilka Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 22:19 Juz wiem dlaczego tak sie dzieje..poprostu jestesmy automatycznie na fotosiku zalogowane a link jest tak napisany,że kazdemu otwiera sie jego album. dziewczyna albo zle zapisała link albo ma poczucie humoru Odpowiedz Link
xenir Re: GUZY NITECZKI 30.12.08, 10:13 Nie glupieje, tylko kolezanka podala linki do panelu administracyjnego zamiast do swoich zdjec i teraz ten kto w to klika a jest zalogowany na fotosiku wchodzi do swojego panelu, bo adres jest ten sam. Nalezy podac linki bezposrednio do zdjec albo do albumu. Odpowiedz Link
olenka800 Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 22:28 hahaha mnie takie poczucie humoru nie bawi hihihi mam nadzieje ze cos sie jej skitralo w ustawieniach bo jak zobaczylam moje czarne konie to sobie mysle oo tez takie ma ale jak zobaczylam reszte to mi mina zrzedla Odpowiedz Link
ryznar13 Re: GUZY NITECZKI 29.12.08, 22:57 jak ja kliknęłam podpis w tym wątku, to otworzyły się zdjęcia z mojej strony fotosika. To ja w ogóle nie rozumiem o co tu chodzi Odpowiedz Link
chaga555 Re: GUZY NITECZKI 30.12.08, 08:03 mój sposób na brak supełków: www.hafciki.pl/tiki-index.php?page=HaftowanieChagi Odpowiedz Link
rena234 Re: GUZY NITECZKI 31.12.08, 12:51 Ja w ogóle usunę mój Fotosik bo jakiś czas miałam spokój teraz znowu zaczyna się, że wchodzicie na swoje stronki FOTOSIKA zamiast moje sorki za problemy pozdrawiam to nie specjalnie WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Odpowiedz Link