pyzai 16.06.09, 20:35 Witam mam ogromną prośbę szukam obrazków o tematyce myśliwskiej tylko wszystkie są duże a zależy mi na takim który można było by w miarę szybko wyszyć, mam nadzieję że może któraś z Was poratuje (jak mail to gazetowy) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolins2 Re: Wzór dla myśliwego 17.06.09, 22:09 PróbowałaM dzisiaj (przepraszam,że ta późno) wysłać na adres gazetowy tego psa z kaczką w pysku i nie udało się. Bardzo proszę o inny adres emeilowy . Można podać go na mój adres gazetowy . Napewno wyślę . Po podaniu adresu zrobię to natychmiast Odpowiedz Link
kamilakarolina2 Re: Wzór dla myśliwego 10.12.15, 10:22 Czy mogę poprosić tego pieska z kaczka w pysku n adres kamcia.kamyczek@op.pl? Odpowiedz Link
pyzai Re: Wzór dla myśliwego 18.06.09, 07:51 A może któraś ma schemat do tego wzoru w galerii chomikuj.pl/pyzai Odpowiedz Link
czajgo Re: Wzór dla myśliwego 18.06.09, 13:55 mój chomik ma w dokumentach folder "akcesoria myśliwskie" - zajrzyj tam Odpowiedz Link