Dodaj do ulubionych

Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :)

18.12.10, 16:37
Bo chciałam się własnie zarejestrować, żeby kupić kurs budowy oraz projektowania robota dla chrześnika, ale pomyślałam, że w sumie to mogę się zarejestrować z czyjegoś polecenia, żeby ktoś na tym mógł skorzystać i dostać dyszkę :)

Ktoś chętny? Potrzebowałabym tylko chyba jakiś link polecający...

W razie czego mam jeszcze 7 godzin :)
Obserwuj wątek
    • marisella Aha, Gruopon czyli CityDeal :) n/t 18.12.10, 16:37
    • prostokvashino Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 16:52
      Jeśli chodzi ci o groupon.pl to ja korzystam. Podesłać zaproszenie? Na jaki adres?
      • marisella Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 16:56
        Może być na mail gazetowy :)
        • prostokvashino Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 17:05
          wysłane:)
          Dzięki :)
          • marisella Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 17:13
            Nie ma za co, mnie to nic nie kosztuje :)

Jak tylko zaproszenie się doturla to się zarejestruję :)
            • prostokvashino Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 17:27
              Daj znać, jak otrzymasz.
              A jeśli za jakieś 0,5h nie będziesz nadal miała, to też daj znać.
    • marisella Ciemna masa ze mnie... 18.12.10, 17:26
      Dostałam zaproszenie, ale teraz się zastanawiam... czy wystarczy, że kliknę w jakiś link z tego maila (np. w logo, które przenosi mnie na stronę Groupona) i cala ta machnerai będzie wiedzieć, że to z Twojego polecenia, czy muszę kliknąć w coś szczególnego albo coś okreslonego zrobić?
      Nie orientujesz się? :)
      • prostokvashino Re: Ciemna masa ze mnie... 18.12.10, 17:29
        z tego, co się orientuję (bo mnie tez kolezanka zaprosiła, nei wiedziała że już korzystam), to nie ma tam żadnego linka indywidualnego, więc musisz zarejestrować się, podając ten adres e-mail, na który przyszło zaproszenie.
        • marisella Re: Ciemna masa ze mnie... 18.12.10, 17:39
          OK, to na wszelki wypadek wejdę z maila w linku i zarejestruję się na ten sam adres. Mam nadzieję, że podziała :D
          • marisella Re: Ciemna masa ze mnie... 18.12.10, 17:39
            Oczywiście - wejdę z linka w mailu, a nie na odwrót :D
            • marisella Re: Ciemna masa ze mnie... 18.12.10, 18:32
              Zrobione, tylko jeszcze płatność czeka na weryfikację (coś długo... :/)

Daj w wolnej chwili znać, czy podziałało, bo ciekawam czy czegoś nie popsułam :)
              • prostokvashino Re: Ciemna masa ze mnie... 19.12.10, 15:49
                No mam:)
                O statusie 'jest sprawdzane do 2010-12-25'
                Ale to dlatego, że w regulaminie napisane, że jeśli w ciągu 7 dni nie zrezygnujesz z zakupu, to mi to naliczą.
                • marisella Re: Ciemna masa ze mnie... 20.12.10, 10:33
                  A to dobrze, nic nie zmaściłam po drodze.

W sumie to tak sobie myślę, że trzeba chyba wejść z linków z polecającego maila, bo jak inaczej te grouponowe bebechy by wiedziały z czyjego polecenia weszłam? :D (zakładając, że dostałam na przykład kilka poleceń na jednego maila :))

Ale w sumie ja się nie znam na tych wszystkich technicznych sprawach :)
    • marikooo To ja też, ja też! 18.12.10, 18:20
      Marisella, to żebyś też mogła skorzystać, skoro tak bezinteresownie komuś zaproponowałaś :)
      Ja też bym coś chciała kupić, napiszę do Ciebie na gazetowego o szczegółach, to z kolei Ty dostaniesz 10 zł :)
      Żeby nie było, że dobry uczynek nie wraca do ofiarodawcy, a co.
      • marikooo Re: To ja też, ja też! 18.12.10, 18:28
        Aaaaaajjjj, cholera, to tylko nowo rejestrowanych dotyczy, a ja już mam konto :(
        No trudno, nie da się tak.
      • marisella Re: To ja też, ja też! 18.12.10, 18:38
        Hihi, dzięki za dobre chęci :*
    • zazulla Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 18:34
      Ja też parę dni temu dołączyłam do groupon.pl. Skusili mnie 15 zł za 100 odbitek 10x15 i przesyłka gratis. Szkoda, że można kupić tylko 3 kupony, bo zdjęć będę miała ok. 500 ale kuzynka obiecała pomór. Jeśli się nie uda, może któraś z Was kupić kupony w moim imieniu (przypadają 3 na użytkownika i już ten limit wyczerpałam)?
      • marisella Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 18.12.10, 18:38
        Jasne, jak coś to ja Ci kupię, podeslij tylko linka do oferty :)
      • ariadna007 prócz groupona zajrzyjcie też na mydeal i gruper 18.12.10, 19:00
        tam też są fajne zniżki ale juz nie tak często jak na grouponie
        • marisella Re: prócz groupona zajrzyjcie też na mydeal i gru 18.12.10, 19:09
          Ja dostaję codzinnie maile, więc zaglądam, ale dopiero teraz odczułam potrzebę kupienia czegoś :)
          Bo do knajp nie pochodzę (dietka :)), spa, masaże i manikiury mnie jakoś średnio biorą, a do hotelu nie mam po co jechać, więc na codzień jakoś tam nic ciekawego nie widzę :)

Ale skoro już wymieniamy, to ja dostaję jeszcze maile z fastdeal.pl, iBOOD.pl i cuppon.pl :) Gdyby ktoś lubił takie różne :)
          • 987ania Re: prócz groupona zajrzyjcie też na mydeal i gru 20.12.10, 08:54
            i fastdeal.pl i citysniper.pl
        • zazulla dzięki n/t 18.12.10, 21:43

• marisella A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 20.12.10, 09:53
      Coś mnie ostatnio atakują te serwisy do zakupów grupowych ofertami nie do odrzucenia, ale jak już dają książki za pół ceny, no to nie da się odmówić :)

gruper.pl/x.php/1,1272/PWN-Wydawnictwo-Naukowe.html
      Ponieważ na Gruperze nie jestem jeszcze zarejestrowana, może ktoś chce przygarnąć dyszkę za rejestrację nowej duszy? :)
      • agnesp76 Re: A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 20.12.10, 10:13
        Marisello, podesłałam linka. Mnie też kusi ten PWN :)
        • marisella Re: A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 20.12.10, 10:16
          O, dzięki :) Mail doszedł :)

Bosz... zbankrutuję, a już jestem bankrutem! ;)
          • agnesp76 Re: A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 20.12.10, 10:27
            marisella napisała:

> Bosz... zbankrutuję, a już jestem bankrutem! ;)

to całkiem jak ja :D
            • marisella Re: A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 20.12.10, 10:30
              Dobra, kupione :) Mam nadzieję, że nic nie zepsułam i wszystko Ci się naliczy :)

Szkoda że takich ofert nie było jak studiowałam i z PWNu się cegły do historii literatury tonami wynosiło ;)
      • nomina Re: A gruper? Bo są ksiązki za pół ceny... :D 10.01.11, 16:21
        Marisello, dzięki za link! Ja chciałam się na grouponie zarejestrować z ofertą swoich książek, ale zwlekałam, nie widząc w tym serwisie innych ofert niż hedonistyczne :D. A skoro tu PWN już jest, to będzie mi jakoś raźniej złożyć ofertę :).
    • smallfemme Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 10.01.11, 12:06
      Może ktoś chce polecić mi gruper? (warszawski, jeśli to ma znaczenie) Mam ochotę na ten bon do naleśnikarni :) MAIL lusia_007 [at] tlen.pl
      • marisella Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 10.01.11, 13:49
        Jeśli jeszcze nikt Ci nie polecił, to możesz zarejestrować się korzystając z mojego linka:

gruper.pl/referrer.php/3865
        :)
    • jul-kaa Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 10.01.11, 12:23
      Przeklejam swój post z innego forum na temat Grupona do Glamstore:
      Kupiłam kupony do Glamstore i nie byłam zadowolona. Na stronie sklepu nie ma realnej informacji o dostępnych produktach - część rzeczy oznaczona jako "na zamówienie" jest w rzeczywistości dostępna, niektóre dostępne na stronie "się sprzedały". Obsługa maksymalnie nizadowolona z klientów z kuponami, fochowata i nieuprzejma. Nie można było łączyć rzeczy na zamówienie z rzeczami dostępnymi od ręki (czyli de facto zapłacić z góry za zamówienie), nie można nic zwrócić ani wymienić (nawet 10 sekund po zrealizowaniu kuponu). I najśmieszniejsze - trzeba zrobić zakupy za kwotę PRZEWYŻSZAJĄCĄ wartość kuponu. Kupon był wart 170zł, nie można było kupić rzeczy za 140, co wydaje mi się (z punktu widzenia sklepu) kompletnie nielogiczne.
      • szarsz Re: Czy ktoś tu korzysta z Gruopona? :) 10.01.11, 20:35
        Swego czasu był też artykuł na gazecie - że u nas oferty grouponowe są właśnie takie, jakie Ty opisałaś. Kupony do restauracji można zrealizować tylko w najmniej dogodnych godzinach, zabiegi kosmetyczne robią uczennice na starym sprzęcie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka