monissska wrzosowe admiraly 09.02.09, 16:30 pinup, czy kupiłaś wrzosowe? bo ja się na nie czaję ale nie wiem co z rozmiarem, w tym takim otłuszczonym miejscu uda mam 54 cm, stopę na takie duże 39 albo małe 40:P no a same nogi niezbyt krótkie:P Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 17:55 Tak, mam wrzosowe i są dłuższe od reszty (nawet sobie je mogę naciągnąć na całe uda), ale też są ciasne :). No ale ja jestem trochę "większa" od Ciebie :). Mam same S-ki, a powinnam mieć co najmniej M-kę. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:06 Wczoraj mnie o to pytała klymenystra :). Dla siebie na pewno co najmniej M-kę, ale Ty jesteś szczuplejsza. Ja w S-ce nie wytrzymałabym kilku godzin :). Chociaż długścią są dobre, to są mi ciasne. Nie wiem, co Ci doradzić, nie chcę, żeby potem było na mnie ;). Odpowiedz Link
klymenystra Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:13 Znow sie wymigujesz od odpowiedzialnosci! :p Odpowiedz Link
malagracja Pinup 09.02.09, 21:17 wiec zrob krotka notke i miej z glowy. Od siebie dodam, ze chcialabym zobaczyc na calej nodze czarne lub wrzosowe Admiraly, da sie :P ? Odpowiedz Link
monissska Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:58 jak ścisłe to pewnie ten udo-tłuszczyk mi górą wyleci:D podpytam jeszcze Panię Ewę. jutro zamawiam! koniecznie;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 22:18 No mi się trochę wylewa, ale i do wylewania jest więcej niż u Ciebie ;). Ale to nic w porównaniu z odciśniętym szwem na łydce :D. Zapytaj właścicielkę, chyba najlepiej wie, jakie pończochy uszyła :). Odpowiedz Link
klymenystra Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 22:39 A jaki to jest kolor w rzeczywistosci ten wrzos? Pastelowy taki? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 23:12 www.kurshtml.boo.pl/html/wykaz_kolorow,kolory.html coś podobnego do tego koloru - przedostatni rząd, ostatnia pozycja :). Odpowiedz Link
monissska Re: wrzosowe admiraly 10.02.09, 12:50 to taki chamski róz....:/ az tak źle;/ tez myslalam ze to takie bardziej, delikatne bedzie;/ Odpowiedz Link
monissska Re: wrzosowe admiraly 10.02.09, 12:52 no czytalam na Fizi ze w udzie masz 54-56 to niewiem czy tak duuuzo wiecej niz u mnie! Odpowiedz Link
monissska malagracjo, zajrzyj na fiziowy 13.02.09, 18:59 tylko nie wyżywaj się na one size/rozmiarze uniwersalnym:D Odpowiedz Link
malagracja Ale ja nic nie dostalam, 13.02.09, 21:10 czy mozesz mi to wyslac na moj nie-gazetowy e-mail? Ale jakim one size? Ze ponczochy czy pas? Odpowiedz Link
malagracja Re: Ale ja nic nie dostalam, 14.02.09, 20:08 <wstydniś> no tak, przepraszam ostatnio jestem dziwna ;] jak nie mam napadu ADHD to jestem otumaniona ;) Ale juz odpisałam. Odpowiedz Link
malagracja ZAŁOŻYŁAM FORUM dla pończoszanek 14.02.09, 19:58 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87565 Odpowiedz Link
klymenystra Nowa notka 14.02.09, 22:44 mam nadzieje, ze sie nie gniewacie za nowy cykl :) Odpowiedz Link
monissska Re: Nowa notka 15.02.09, 00:54 z tego gniewu aż Ci napiszę: róże rozrywkozy :D a tak poważnie- bardzo fajny pomysł:):) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Nowa notka 15.02.09, 02:39 Znów jak mnie nie ma to tu tyle nowości :). Bardzo fajny pomysł :). Jutro się bardziej rozpiszę, bo dziś już nie mam siły. Dzięki Fizie za wszystko! Odpowiedz Link
malagracja Klymentystro 15.02.09, 14:07 już uwielbiam ten cykl! Częsciej! Częsciej! :) Odpowiedz Link
malagracja Drogie Fizie 18.02.09, 16:49 proszę mi powiedzieć, jak mam zareklamować Fizię Pończoszankę na forum? :) Oczywiscie dac link w opisie - ale prosze mi powiedziec jak to ladnie zrobic :) Jakis watek? Czy cos? :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:07 Jak w reklamie - Ty tu urządzisz ;). Jakkolwiek zareklamujesz będzie dobrze :). Zaniedbuję Was trochę ostatnio ale nie myślcie, że się tak całkiem obijam - zbieram materiały na notki i przekonuję kogo się da, że pończochy to pasa to jest to. M.in. zajrzałam tutaj: www.elfka.pl/?p=888 - i skorzystałam z okazji, żeby dorzucić swoje trzy grosze. Poza tym pozwoliłam sobie odpisać na @ kierowanego do nas. Zauważyłam też, że na forum Moda odżył wątek w którym część z nas się kiedyś udzielała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=87772069&a=87772069 No i mamy nowy list na fiziowym zakończony "zaproszeniem do kontaktu" - myślę, że warto nad tym pomyśleć.... Odpowiedz Link
malagracja Nowa Gatta 18.02.09, 20:40 wogole mi sie nie podoba. Pamietacie jak pisalam Wam, ze kupie te z serduszkami? Jakie one tandetne w wykonczeniu! :/ A rozmiary - nie uwzgledniaja mnie :( Za ta cene moge kupic sobie nylony - taka jest prawda. Niech zmienia jakosc i rozmarowke, a potem wprowadzaja nowe wzory - wyjdzie im to na zdrowie. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Nowa Gatta 18.02.09, 20:49 Kurcze szkoda :(, bo się czaiłam na te z czerwoną manszetą... napiszesz recenzję? a co do wzorów to samonośki mają piękne, ale gdy byłam u nich w salonie i chciałam kupić pończochy do pasa to zaproponowano mi 1 (słownie: jeden) model i to też bez szaleństw :|. Chciałam ich zapytać w @, co mają do pasa i czy bywają rozmiary 5 i 6 (wiem, jak jest ale mam nadzieję, że za którymś razem zaczną o tym myśleć). Odpowiedz Link
malagracja Re: Nowa Gatta 18.02.09, 21:03 Nie kupilam ich :) Mam o tyle dobrze, ze w saloniku Gatty pracuje moja kolezanka to dokladnie je przy ladzie obejrzalam. Za taka cene nie chce jednorazowek :( Wiesz, rozmiar 5 i 6 w porownaniu do ofert zagranicznych to pikus :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Nowa Gatta 18.02.09, 21:09 > Wiesz, rozmiar 5 i 6 w porownaniu do ofert zagranicznych to pikus :) Nie szalejmy :D... chociaż fakt faktem, jak ja przy 170 noszę 4 to co mają nosić wyższe dziewczyny? Odpowiedz Link
monissska Re: Nowa Gatta 18.02.09, 22:16 a ja powiem,że ta nowa kolekcja jest bardzo mila;) szczególnie z fioletową manszetą;)tylko obawiam się tego,że mogą mieć tendencję do "pomagania" tłuszczykowi wypłynąć PONAD tym wykończeniem:P tylko te rombopodobne coś na 2 zdjęciu mi się nie podoba;/ Odpowiedz Link
malagracja Moje pomysly co do Gatty 20.02.09, 22:03 Przemyslalam cala ta sprawe. No fajnie, ze oni te samonoski maja (ale same wiecie, ze grunt to ubierac kobiety a nie tylko manekiny - oni chyba o tym zapomnieli...) i czesto zmieniaja kolekcje i chwala im za to. Brak ponczoch do pasa i innej faktury to odrebna sprawa - ale to sie da zalatwic (wg mnie). Z drugiej strony chce podkreslic, ze Gatta nie ma dobrej opinii (dzis czytalam opinie o rajstopach, a chyba to jest to samo, prawda?;)). Oni moga cos zmienic z wygladem, rozmiarowka - ale czy zmienia jakosc? Bo to ona odstrasza potencjalne klientki. Bardzo chcialam te kiczowate walentynkowe ponczochy, ale te nierowne zabarwienie mnie dobilo. Ja bym proponowala napisac o wszystkim. Skromnie, zeby sie nie rozpisywac. ALE przed tym musimy pokazać, że istnieje taki problem jak: brak rozmiaru, brak tego czy tamtego, malo tego i tego itp itd. A tu sie klaniaja notki. Dziewczyny sie odezwa, beda komentarze, rozmowy i wtedy mozemy dzialac. To wg mnie najlepsza strategia dzialania :) Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:45 Pinup, to Twoj blog ale musze Ci to powiedziec :-) Bo moze o tym zapomnialas. Jezeli interesuje Cie rozbudowany kontakt z gatta (wiesz o co mi chodzi ;)) to na blogu musi byc porzadek. Zdjec w wiekszosci nie mamy swoich, a to jest problem. Druga sprawa zabardzo nie pilnujemy tez "swoich" tekstów - przed "kradzieza" tez blog powinien byc zabezpieczony. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:55 > Jezeli interesuje Cie rozbudowany kontakt z gatta (wiesz o co mi chodzi ;)) Nie, nie :). Nie o to mi chodzi. Raczej o nasze "dyskretne sugestie" ws m.in. rozmiarówki itd wszystkiego tego, co pisałam dwa posty wyżej. > Druga sprawa zabardzo nie pilnujemy tez "swoich" tekstów - przed > "kradzieza" tez blog powinien byc zabezpieczony. Nie bardzo mam pomysł, jak mogłybyśmy się zabezpieczyć...? Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:05 Bo ogolnie jest tak, ze wszystko co piszemy moze byc skopiowane i poslane w swiat jako nie nasze :-) Rzucilam haslo, bo myslalam ze myslisz ykhym wiesz o czym ;) o powaznej wspolpracy z Gatta ;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:12 Nie, ale chcę sklecić jakiegoś konstruktywnego maila... pomyślcie o tym w wolnej chwili. A co do kopiowania to chyba nie możemy nic na to poradzić. Jeszcze nie zauważyłam, żeby ktoś kradł nasze teksty, ale zdaje się że spotkało to już kiedyś Stanikomanię :|... Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:13 Nie chce kablowac, ale ja znalazlam. :P Ale sprawe zalatwiłam <hihi> ;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:16 Ja apeluje o jakosc. Bo te ich ponczochy sa tak nierowno farbowane, ze wygladaja jak pozaciągane :( Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:20 Konstuktywnego powiadasz :) Ja ostatnio coś mam nie tak z mozgiem, wiec nie masz co liczyc na moje konstruktywne wsparcie. Ale jak juz mowilam - jakosc! :/ A tak offtopowo to sama mam ogrom pracy z moim projektem :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:34 > A tak offtopowo to sama mam ogrom pracy z moim projektem :) No ja Cie rozumiem, po prostu jak Ci coś przyjdzie do głowy o czym warto by wspomnieć to daj znać. I trzeba się zastanowić, jak to ubrać. Swoją drogą z mojej strony chciałabym większe rozmiary i większy wybór pończoch do pasa. Gdyby zrobili mi takie pończochy: www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/bielizna/ponczochy-leg-avenue---lav-01024/id/1302/ byłabym w siódmym niebie. Na drugim miejscu są pończochy koronkowe :).... pofantazjowałam sobie.... Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 19.02.09, 20:09 Leg avenue są czesto na allegro i ebay w bardzo rozsadne cenie. Ja mam takie ponczochy tyle ze nylony: naturalne, czarne i szare. :-) Odpowiedz Link
malagracja Re: Drogie Fizie 19.02.09, 20:15 A i Veneziana ma takie ponczochy z szewkiem :) Odpowiedz Link
monissska Fizia - na kratce 18.02.09, 22:23 pinup - wysłałam Ci na maila tę starą Fizię. przepraszam ,że z takim opóźnieniem ale chodzę zakręcona i o wszystkim zapominam. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizia - na kratce 18.02.09, 22:28 Ok, dziękuję Ci bardzo :). Ja też nie mam czasu za bardzo teraz bo trzeba by kiedyś zamknąć sesję :D... jak myślicie, pod notką powitalną byłoby jej dobrze? Zrobić ją w takim samym stylu jak tamtą? Odpowiedz Link
monissska Re: Fizia - na kratce 18.02.09, 22:31 albo w notce o nas ją umieścić ale w ołówku, jako szkic. nie zmieniać za dużo. ona ma być ładnym dodatkiem, gwiazdę wieczoru już mamy;) Odpowiedz Link
vintage_girl wygląd bloga 19.02.09, 10:54 mała sugestia ( waszej czytelniczki :) Jeśli chcecie pozbyć się tej belki, która ostatnio pojawiała się na bloxie: wystarczy wkleic ten kod: #sidebox_control {display:none!important;} na końcu CSS-u. Taka mała rada :) Odpowiedz Link
vintage_girl Wygląd bloga 19.02.09, 10:55 Mała sugestia waszej stałej czytelniczki: Jakbyście chciały się pozbyć tej belki, która się ostatnio pojawila na bloxie: wystarczy wkleic ten kod: #sidebox_control {display:none!important;} na końcu CSS-u. Odpowiedz Link
vintage_girl wygląd bloga 19.02.09, 10:58 Mała sugestia waszej stałej czytelniczki:Ostatnio na bloxie pojawiła się taka mało fajna belka. Jeżeli chcecie się jej pozbyc wystarczy wkleic ten kod: #sidebox_control {display:none!important;} na końcu CSS-u. Odpowiedz Link
monissska Re: Warszawianki zajrzyjcie na fiziowy 19.02.09, 16:26 problem w tym,że dobrego pasa tu nie dostanie. chyba to bije z naszego bloga,że ciężko dostać stacjonarnie dobry pas. niech zamawia przez net i to najlepiej z UK, innej opcji nie widzę. Odpowiedz Link
malagracja Re: Warszawianki zajrzyjcie na fiziowy 19.02.09, 20:16 Jezeli chce stacjonaranie to chyba tylko stacjonarne nylony.pl ul. Czereśniowa 10 55-002 Kamieniec Wrocławski Odpowiedz Link
malagracja La Senza! 20.02.09, 21:57 Jest w wawie i mozna to chyba nosic, o ile jest rozmiar OK. Wiem, ze maja metalowe zabki w wiekszosci modeli :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Fizie znające angielski... 19.02.09, 22:07 Zerknijcie proszę na wiadomość od pandoraschoice z 10 lutego, bo ja niestety po angielsku niebałdzo :|. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link
monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:27 ok, wysłałam maila do vintagegirl. poczekajmy na odpowiedź. Jeśli będzie wiedziała o co chodzi to wymyślamy coś na szybko ,jeśli nie, napiszę do pandoras... ja jestem bardziej jak mówiłam za jakimś konkursem: może coś w stylu: ubierz Fizię:) (w ciuchy/bieliznę ze strony pandoras?) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:33 O! ciekawy pomysł :). Na 99% będziemy robić konkurs, bo myślę, że tym razem nie oprzemy się pokusie :). Ja jestem jak najbardziej "za". Odpowiedz Link
monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:47 jeśli pomysł ubierania Fizi przejdzie, możemy wstawić w tę notkę - konkursową- Fizie na kratce; ubieranie jej widziałabym połączone z konkretny pomysłem na nią i NAZWANIEM JEJ np Fizia na różowo:D (sorry, pierwsze skojarzenie;P), najciekawsze zostaną obdarowane pończoszkami:) jeśli są inne pomysły to dawajcie - będziemy glosować, póki czekamy na odpowiedź od vintagegirl:) Odpowiedz Link
monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:55 mail do vintagegirl nam zawróciło:[ wysłałam ze swojej poczty, zamiast pomyśleć:P teraz zauważyłam,ze wpisałaś zły adres mailowy do vintage. no nic, poszło na poprawny adres, bo skopiowałam z jej bloga. co do nominacji, weźmy udział, a jak:) i podziękujmy vintage;) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:00 O kurcze to musiałam być serio zmęczona (jeśli to mnie jakoś usprawiedliwia - pisałam okropne kolokwium wczoraj ;) ). A co do nominacji to podawajcie typy, mi się parę blogów juz narzuca, myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem siódemki :). Odpowiedz Link
monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:11 dziewczyny! zauważyłyście, że na dużym Lobby w "Lobbystki blogują" jesteśmy wymienione:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ależ się uśmiechnęłam:) co do blogów - balkonetka i stanikomania oczywiście;) blogi mogą być rożne jak rozumiem - bo ja kocham ten mojewypieki.blox.pl/html za tez zdjęcia;) no i przepisy rzecz jasna:P inne pomysły mi nie przychodzą do głowy;/ Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:18 Ja pomyślę jeszcze dokładnie i jutro napiszę moje propozycje :). Myślę, że tematyka bloga może być zupełnie dowolna :). Mam nadzieję, że inne dziewczyny też się odezwą. A co do dużego Lobby to też jakoś niedawno to odkryłam i też bardzo miło mi się zrobiło :). Dobranoc Monnisssko! Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:18 Aha! I dzięki za notkę :)! Odpowiedz Link
malagracja Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 12:34 Jezeli chcecie robic konkurs - ubranie fizi, to najlepiej zrobic gierke we fleszu :) To prosta rzecz, kiedy sie skonczy - zapisuje sie to i wysyla na e-mial. No chyba kiedys gralyscie w ubieranki, co nie ? :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:57 Nooo... mogłoby być ciekawie :). Ja niestety nie mam żadnych ciekawych pomysłów, dlatego Ciebie tak męczę ;). Może jeszcze wena do mnie przyjdzie, ale ten pomysł wydaje mi się fajny :) Szkoda, że my nie będziemy mogły grać :D... aż zaśliniłam klawiaturę na myśl o tych pończochach :). Za to wizja wyłaniania zwycięzców (zwyciężczyń) mnie przeraża. Swoją drogą myślę, że to będzie dobra okazja by zobaczyć, ile osób regularnie nas czyta... Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Aha! 19.02.09, 22:16 I pomyślcie nad : 1) nominacjami do Kreativ Blogger (dzięki vintage_girl :) ! ) 2) notką "O nas" pod którą ma się ukazać nasza stara Fizia "w kratkę" Odpowiedz Link
malagracja Zmiana na nylony.pl 20.02.09, 21:27 Bosko :) Tego własnie chciałam :) P.S. Jestem bankrutem. Kolejne 3 pary nylonów. Dziewczyny, kolejny nałóg! :( Odpowiedz Link
monissska Re: Zmiana na nylony.pl 20.02.09, 22:00 faktycznie, wreszcie coś zrobili;) -- (73/95) Odpowiedz Link
monissska notka o admirale 21.02.09, 01:06 zajrzyjcie na szkice - czy tak może być? i oczekuje podpowiedzi jak delikatnie wstawić w wykropkowane miejsce lekka dezaprobatę dla krojów pasów, tzn żeby zachęcić, że mogłoby być lepiej, bo sporej części osób te kroje nie pasują? Odpowiedz Link
vintage_girl A propos maila od Pandora;s Choice 22.02.09, 13:07 Mogłam wejść tu wczesniej i nie byłoby problemu z mailem do mnie :) Wystarczy, że napiszecie po prostu recenzje sklepu, wybranych produktów, etc. W zamian dostaniecie nylony lub te fajne frilly pants do wyboru. Poproście Pandorę o przesłanie zdjęć, które będa wam potrzebne, bo z ich strony nie można skopiować. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: A propos maila od Pandora;s Choice 22.02.09, 13:12 Wielkie dzięki :). Odpowiedz Link
malagracja Dziewczyny 22.02.09, 13:19 To jak, robimy ten konkurs z ubieranką? :) To łatwa sprawa :-) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:31 Chodzi Ci o tą grę? Ja nie mam pojęcia, jak się za to zabrać, ale jeśli potrafisz to nie ma sprawy. Też mi się wydaje, że ubieranka jest ok. Odpowiedz Link
malagracja Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:37 np. ubieranki.eu i tam sie zaklada gre. Wpisz w google ubieranki i masz :) Odpowiedz Link
monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:43 ale my chcemy ubrać Fizię w ubrania z PANDORAS! a nie w cokolwiek. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:49 Nie znam się na tych ubierankach, nigdy w to nie grałam :). Myślę, że zrobienie takiej gry gdzie ubierałybyśmy Fizię w ciuchy pandoraschoice trochę by trwało, a chciałabym urządzić konkurs jak najszybciej. Bez gry (tylko opis) też byśmy sobie poradziły, trochę użyjemy wyobraźni. To co? Kto odpowie pandoras? Na mnie niestety nie liczcie :|. A może jest już ktoś chętny do napisania konkursowej notki (oczywiście dopiero jak wszystko dogramy)? Odpowiedz Link
monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:49 chyba,że tylko ja tak chcę;P myślę,że skoro oni nam fundują te nagrody - w postaci pończoch to chyba tak by było najuczciwiej. Odpowiedz Link
malagracja Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:58 No tak, ja rozumiem, ze ciuchy z pandoras ale to mozna zrobic. Ale Wy tu rzadzicie :-) Wiec odpiszcie im dzis, ze bardzo milo z ich strony, ze organizujemy konkurs i co oni oferuja jako nagrode :) I juz :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 14:07 Oczywiście, jeśli potrafisz to tak urządzić, żeby można ubrać Fizię w te ubrania i bieliznę to byłoby fajnie. Jak pisałam - ja się na tym kompletnie nie znam :), ale wydaje mi się to trudne chociaż przez duży wybór, który ten sklep oferuje. W takim razie można padoras zaproponować taką notkę - sądzę, że się zgodzą... Odpowiedz Link
monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 14:11 no właśnie, oni mają spory asortyment i wydaje mi się,że to mija się z celem - konkurs potrwa z tydzień a Ty się napracujesz jak nie wiem co - bo ja tego zrobić nie umiem. moim zdaniem forma - podawania linków z ubiorem dla Fizi pod notką byłoby ok:) to co? notka o sklepie, taka jak wszystkie inne ? a potem notka konkursowa, tak? Odpowiedz Link
malagracja Inna propozycja 22.02.09, 14:22 Hm, to bedzie dosc trudne - szkoda, ze nie mozemy zrobic tak, zeby dziewczyny wklejały zdjecia w komentarzach :-) Konkurs z ubraniem Fizi jest bardzo fajny, jednak mysle, ze musimy zdecydowac sie W CO dziewczyny beda ubieraly fizie - zeby zasady byly jasne: czyli a) stanik b) pas c) pończochy Zeby kazda Fizia skladała sie z tych samych "elementów" i ewentualnie mozmey dodac taki gratis, ze kazda fizia moze miec cos dodatkowego (ale tylko 1 rzecz). Proponuje tez napisac cos takiego, ze nie mozna kopiowac tego samego zestawu. A zeby konnkurs byl przejrzysty, musi byc malo elementów (komu bedzie sie chcialo klikac w kazdy komenatarz?). Odpowiedz Link