Dodaj do ulubionych

Fizia - wątek roboczy cz.II

• monissska wrzosowe admiraly 09.02.09, 16:30
      pinup, czy kupiłaś wrzosowe?
      bo ja się na nie czaję ale nie wiem co z rozmiarem, w tym takim otłuszczonym
      miejscu uda mam 54 cm, stopę na takie duże 39 albo małe 40:P no a same nogi
      niezbyt krótkie:P
      • malagracja Monisssko 09.02.09, 17:49
        przekaż sprzątaczce, że juz :P
        • monissska Re: Monisssko 09.02.09, 20:27
          sprzątaczka dziękuje:)
      • pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 17:55
        Tak, mam wrzosowe i są dłuższe od reszty (nawet sobie je mogę naciągnąć na całe
        uda), ale też są ciasne :). No ale ja jestem trochę "większa" od Ciebie :). Mam
        same S-ki, a powinnam mieć co najmniej M-kę.
        • monissska Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 20:27
          wiec co radzisz S czy M?
          • pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:06
            Wczoraj mnie o to pytała klymenystra :). Dla siebie na pewno co najmniej M-kę,
            ale Ty jesteś szczuplejsza. Ja w S-ce nie wytrzymałabym kilku godzin :). Chociaż
            długścią są dobre, to są mi ciasne. Nie wiem, co Ci doradzić, nie chcę, żeby
            potem było na mnie ;).
            • klymenystra Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:13
              Znow sie wymigujesz od odpowiedzialnosci! :p
            • malagracja Pinup 09.02.09, 21:17
              wiec zrob krotka notke i miej z glowy.

Od siebie dodam, ze chcialabym zobaczyc na calej nodze czarne lub wrzosowe
              Admiraly, da sie :P ?
              • pinupgirl_dg Re: Pinup 09.02.09, 21:41
                Postaram się :).
            • monissska Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 21:58
              jak ścisłe to pewnie ten udo-tłuszczyk mi górą wyleci:D podpytam jeszcze Panię Ewę.
              jutro zamawiam! koniecznie;)
              • pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 22:18
                No mi się trochę wylewa, ale i do wylewania jest więcej niż u Ciebie ;). Ale to
                nic w porównaniu z odciśniętym szwem na łydce :D. Zapytaj właścicielkę, chyba
                najlepiej wie, jakie pończochy uszyła :).
                • klymenystra Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 22:39
                  A jaki to jest kolor w rzeczywistosci ten wrzos? Pastelowy taki?
                  • pinupgirl_dg Re: wrzosowe admiraly 09.02.09, 23:12
                    www.kurshtml.boo.pl/html/wykaz_kolorow,kolory.html
                    coś podobnego do tego koloru - przedostatni rząd, ostatnia pozycja :).
                    • monissska Re: wrzosowe admiraly 10.02.09, 12:50
                      to taki chamski róz....:/ az tak źle;/ tez myslalam ze to takie bardziej,
                      delikatne bedzie;/
                • monissska Re: wrzosowe admiraly 10.02.09, 12:52
                  no czytalam na Fizi ze w udzie masz 54-56 to niewiem czy tak duuuzo wiecej niz u
                  mnie!
    • monissska malagracjo, zajrzyj na fiziowy 13.02.09, 18:59
      tylko nie wyżywaj się na one size/rozmiarze uniwersalnym:D
      • malagracja Ale ja nic nie dostalam, 13.02.09, 21:10
        czy mozesz mi to wyslac na moj nie-gazetowy e-mail?

Ale jakim one size? Ze ponczochy czy pas?
        • monissska Re: Ale ja nic nie dostalam, 14.02.09, 14:33
          na fiziową pocztę:)
          • malagracja Re: Ale ja nic nie dostalam, 14.02.09, 20:08
            <wstydniś> no tak, przepraszam ostatnio jestem dziwna ;] jak nie mam napadu ADHD
            to jestem otumaniona ;) Ale juz odpisałam.
    • malagracja ZAŁOŻYŁAM FORUM dla pończoszanek 14.02.09, 19:58
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87565
    • klymenystra Nowa notka 14.02.09, 22:44
      mam nadzieje, ze sie nie gniewacie za nowy cykl :)
      • monissska Re: Nowa notka 15.02.09, 00:54
        z tego gniewu aż Ci napiszę:

róże
        rozrywkozy :D

a tak poważnie- bardzo fajny pomysł:):)
        • klymenystra Re: Nowa notka 15.02.09, 01:01
          Cholera ;) Poprawie jutro :)
          • pinupgirl_dg Re: Nowa notka 15.02.09, 02:39

Znów jak mnie nie ma to tu tyle nowości :). Bardzo fajny pomysł :). Jutro się
            bardziej rozpiszę, bo dziś już nie mam siły. Dzięki Fizie za wszystko!
      • malagracja Klymentystro 15.02.09, 14:07
        już uwielbiam ten cykl! Częsciej! Częsciej! :)
    • malagracja Drogie Fizie 18.02.09, 16:49
      proszę mi powiedzieć, jak mam zareklamować Fizię Pończoszankę na forum? :)
      Oczywiscie dac link w opisie - ale prosze mi powiedziec jak to ladnie zrobic :)
      Jakis watek? Czy cos? :)
      • pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:07
        Jak w reklamie - Ty tu urządzisz ;). Jakkolwiek zareklamujesz będzie dobrze :).

Zaniedbuję Was trochę ostatnio ale nie myślcie, że się tak całkiem obijam -
        zbieram materiały na notki i przekonuję kogo się da, że pończochy to pasa to
        jest to.
        M.in. zajrzałam tutaj:
        www.elfka.pl/?p=888 - i skorzystałam z okazji, żeby dorzucić swoje trzy
        grosze.
        Poza tym pozwoliłam sobie odpisać na @ kierowanego do nas.
        Zauważyłam też, że na forum Moda odżył wątek w którym część z nas się kiedyś
        udzielała:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=87772069&a=87772069
        No i mamy nowy list na fiziowym zakończony "zaproszeniem do kontaktu" - myślę,
        że warto nad tym pomyśleć....
        • malagracja Nowa Gatta 18.02.09, 20:40
          wogole mi sie nie podoba. Pamietacie jak pisalam Wam, ze kupie te z serduszkami?
          Jakie one tandetne w wykonczeniu! :/ A rozmiary - nie uwzgledniaja mnie :( Za ta
          cene moge kupic sobie nylony - taka jest prawda. Niech zmienia jakosc i
          rozmarowke, a potem wprowadzaja nowe wzory - wyjdzie im to na zdrowie.
          • pinupgirl_dg Re: Nowa Gatta 18.02.09, 20:49
            Kurcze szkoda :(, bo się czaiłam na te z czerwoną manszetą... napiszesz recenzję?

a co do wzorów to samonośki mają piękne, ale gdy byłam u nich w salonie i
            chciałam kupić pończochy do pasa to zaproponowano mi 1 (słownie: jeden) model i
            to też bez szaleństw :|.
            Chciałam ich zapytać w @, co mają do pasa i czy bywają rozmiary 5 i 6 (wiem, jak
            jest ale mam nadzieję, że za którymś razem zaczną o tym myśleć).
            • malagracja Re: Nowa Gatta 18.02.09, 21:03
              Nie kupilam ich :) Mam o tyle dobrze, ze w saloniku Gatty pracuje moja kolezanka
              to dokladnie je przy ladzie obejrzalam.
              Za taka cene nie chce jednorazowek :(

Wiesz, rozmiar 5 i 6 w porownaniu do ofert zagranicznych to pikus :)
              • pinupgirl_dg Re: Nowa Gatta 18.02.09, 21:09

> Wiesz, rozmiar 5 i 6 w porownaniu do ofert zagranicznych to pikus :)

Nie szalejmy :D... chociaż fakt faktem, jak ja przy 170 noszę 4 to co mają nosić
                wyższe dziewczyny?
                • malagracja Re: Nowa Gatta 18.02.09, 21:15
                  5, 6, 7, 8... :)
          • monissska Re: Nowa Gatta 18.02.09, 22:16
            a ja powiem,że ta nowa kolekcja jest bardzo mila;) szczególnie z fioletową
            manszetą;)tylko obawiam się tego,że mogą mieć tendencję do "pomagania"
            tłuszczykowi wypłynąć PONAD tym wykończeniem:P
            tylko te rombopodobne coś na 2 zdjęciu mi się nie podoba;/
            • monissska Re: Nowa Gatta 18.02.09, 22:25
              teraz maila przeczytałam - manszetów:D
            • malagracja Moje pomysly co do Gatty 20.02.09, 22:03
              Przemyslalam cala ta sprawe. No fajnie, ze oni te samonoski maja (ale same
              wiecie, ze grunt to ubierac kobiety a nie tylko manekiny - oni chyba o tym
              zapomnieli...) i czesto zmieniaja kolekcje i chwala im za to. Brak ponczoch do
              pasa i innej faktury to odrebna sprawa - ale to sie da zalatwic (wg mnie).

Z drugiej strony chce podkreslic, ze Gatta nie ma dobrej opinii (dzis czytalam
              opinie o rajstopach, a chyba to jest to samo, prawda?;)). Oni moga cos zmienic z
              wygladem, rozmiarowka - ale czy zmienia jakosc? Bo to ona odstrasza potencjalne
              klientki.

Bardzo chcialam te kiczowate walentynkowe ponczochy, ale te nierowne zabarwienie
              mnie dobilo.

Ja bym proponowala napisac o wszystkim. Skromnie, zeby sie nie rozpisywac. ALE
              przed tym musimy pokazać, że istnieje taki problem jak: brak rozmiaru, brak tego
              czy tamtego, malo tego i tego itp itd. A tu sie klaniaja notki.

Dziewczyny sie odezwa, beda komentarze, rozmowy i wtedy mozemy dzialac.

To wg mnie najlepsza strategia dzialania :)
        • malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:45
          Pinup, to Twoj blog ale musze Ci to powiedziec :-) Bo moze o tym zapomnialas.
          Jezeli interesuje Cie rozbudowany kontakt z gatta (wiesz o co mi chodzi ;)) to
          na blogu musi byc porzadek. Zdjec w wiekszosci nie mamy swoich, a to jest
          problem. Druga sprawa zabardzo nie pilnujemy tez "swoich" tekstów - przed
          "kradzieza" tez blog powinien byc zabezpieczony.
          • pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 20:55
            > Jezeli interesuje Cie rozbudowany kontakt z gatta (wiesz o co mi chodzi ;))

Nie, nie :). Nie o to mi chodzi. Raczej o nasze "dyskretne sugestie" ws m.in. rozmiarówki itd wszystkiego tego, co pisałam dwa posty wyżej.

> Druga sprawa zabardzo nie pilnujemy tez "swoich" tekstów - przed
            > "kradzieza" tez blog powinien byc zabezpieczony.

Nie bardzo mam pomysł, jak mogłybyśmy się zabezpieczyć...?
            • malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:05
              Bo ogolnie jest tak, ze wszystko co piszemy moze byc skopiowane i poslane w
              swiat jako nie nasze :-)
              Rzucilam haslo, bo myslalam ze myslisz ykhym wiesz o czym ;) o powaznej
              wspolpracy z Gatta ;)
              • pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:12
                Nie, ale chcę sklecić jakiegoś konstruktywnego maila... pomyślcie o tym w wolnej
                chwili.

A co do kopiowania to chyba nie możemy nic na to poradzić. Jeszcze nie
                zauważyłam, żeby ktoś kradł nasze teksty, ale zdaje się że spotkało to już
                kiedyś Stanikomanię :|...
                • malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:13
                  Nie chce kablowac, ale ja znalazlam. :P Ale sprawe zalatwiłam <hihi> ;)
                  • pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:28
                    Gdzie?
                • malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:16
                  Ja apeluje o jakosc. Bo te ich ponczochy sa tak nierowno farbowane, ze wygladaja
                  jak pozaciągane :(
                • malagracja Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:20
                  Konstuktywnego powiadasz :) Ja ostatnio coś mam nie tak z mozgiem, wiec nie masz
                  co liczyc na moje konstruktywne wsparcie. Ale jak juz mowilam - jakosc! :/

A tak offtopowo to sama mam ogrom pracy z moim projektem :)
                  • pinupgirl_dg Re: Drogie Fizie 18.02.09, 21:34
                    > A tak offtopowo to sama mam ogrom pracy z moim projektem :)

No ja Cie rozumiem, po prostu jak Ci coś przyjdzie do głowy o czym warto by
                    wspomnieć to daj znać. I trzeba się zastanowić, jak to ubrać.

Swoją drogą z mojej strony chciałabym większe rozmiary i większy wybór pończoch
                    do pasa. Gdyby zrobili mi takie pończochy:
                    www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/bielizna/ponczochy-leg-avenue---lav-01024/id/1302/
                    byłabym w siódmym niebie. Na drugim miejscu są pończochy koronkowe :)....
                    pofantazjowałam sobie....
                    • malagracja Re: Drogie Fizie 19.02.09, 20:09
                      Leg avenue są czesto na allegro i ebay w bardzo rozsadne cenie.

Ja mam takie ponczochy tyle ze nylony: naturalne, czarne i szare. :-)
                    • malagracja Re: Drogie Fizie 19.02.09, 20:15
                      A i Veneziana ma takie ponczochy z szewkiem :)
    • monissska Fizia - na kratce 18.02.09, 22:23
      pinup - wysłałam Ci na maila tę starą Fizię.
      przepraszam ,że z takim opóźnieniem ale chodzę zakręcona i o wszystkim zapominam.
      • pinupgirl_dg Re: Fizia - na kratce 18.02.09, 22:28
        Ok, dziękuję Ci bardzo :). Ja też nie mam czasu za bardzo teraz bo trzeba by
        kiedyś zamknąć sesję :D... jak myślicie, pod notką powitalną byłoby jej dobrze?
        Zrobić ją w takim samym stylu jak tamtą?
        • monissska Re: Fizia - na kratce 18.02.09, 22:31
          albo w notce o nas ją umieścić ale w ołówku, jako szkic. nie zmieniać za dużo.
          ona ma być ładnym dodatkiem, gwiazdę wieczoru już mamy;)
          • vintage_girl wygląd bloga 19.02.09, 10:54
            mała sugestia ( waszej czytelniczki :) Jeśli chcecie pozbyć się tej belki, która
            ostatnio pojawiała się na bloxie:
            wystarczy wkleic ten kod:
            #sidebox_control {display:none!important;}

na końcu CSS-u.

Taka mała rada :)
          • vintage_girl Wygląd bloga 19.02.09, 10:55
            Mała sugestia waszej stałej czytelniczki:
            Jakbyście chciały się pozbyć tej belki, która się ostatnio pojawila na bloxie:
            wystarczy wkleic ten kod:

na końcu CSS-u.
          • vintage_girl wygląd bloga 19.02.09, 10:58
            Mała sugestia waszej stałej czytelniczki:Ostatnio na bloxie pojawiła się taka mało fajna belka.
            Jeżeli chcecie się jej pozbyc wystarczy wkleic ten kod:

na końcu CSS-u.
            • pinupgirl_dg Re: wygląd bloga 19.02.09, 11:21
              Dopisałam :). Dzięki :D!
    • pinupgirl_dg Warszawianki zajrzyjcie na fiziowy 19.02.09, 13:52
      macie jakieś pomysły?
      • monissska Re: Warszawianki zajrzyjcie na fiziowy 19.02.09, 16:26
        problem w tym,że dobrego pasa tu nie dostanie. chyba to bije z naszego bloga,że
        ciężko dostać stacjonarnie dobry pas. niech zamawia przez net i to najlepiej z
        UK, innej opcji nie widzę.
        • malagracja Re: Warszawianki zajrzyjcie na fiziowy 19.02.09, 20:16
          Jezeli chce stacjonaranie to chyba tylko stacjonarne nylony.pl
          ul. Czereśniowa 10
          55-002 Kamieniec Wrocławski
        • malagracja La Senza! 20.02.09, 21:57
          Jest w wawie i mozna to chyba nosic, o ile jest rozmiar OK. Wiem, ze maja
          metalowe zabki w wiekszosci modeli :)
      • pinupgirl_dg Fizie znające angielski... 19.02.09, 22:07
        Zerknijcie proszę na wiadomość od pandoraschoice z 10 lutego, bo ja niestety po
        angielsku niebałdzo :|. Z góry dziękuję!
        • monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:27
          ok, wysłałam maila do vintagegirl. poczekajmy na odpowiedź. Jeśli będzie
          wiedziała o co chodzi to wymyślamy coś na szybko ,jeśli nie, napiszę do pandoras...

ja jestem bardziej jak mówiłam za jakimś konkursem: może coś w stylu: ubierz
          Fizię:) (w ciuchy/bieliznę ze strony pandoras?)
          • pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:33
            O! ciekawy pomysł :). Na 99% będziemy robić konkurs, bo myślę, że tym razem nie
            oprzemy się pokusie :). Ja jestem jak najbardziej "za".
            • monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:47
              jeśli pomysł ubierania Fizi przejdzie, możemy wstawić w tę notkę - konkursową-
              Fizie na kratce;
              ubieranie jej widziałabym połączone z konkretny pomysłem na nią i NAZWANIEM JEJ
              np Fizia na różowo:D (sorry, pierwsze skojarzenie;P), najciekawsze zostaną
              obdarowane pończoszkami:)

jeśli są inne pomysły to dawajcie - będziemy glosować, póki czekamy na odpowiedź
              od vintagegirl:)
              • monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:55
                mail do vintagegirl nam zawróciło:[
                wysłałam ze swojej poczty, zamiast pomyśleć:P

teraz zauważyłam,ze wpisałaś zły adres mailowy do vintage. no nic, poszło na
                poprawny adres, bo skopiowałam z jej bloga.

co do nominacji, weźmy udział, a jak:) i podziękujmy vintage;)
                • pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:00
                  O kurcze to musiałam być serio zmęczona (jeśli to mnie jakoś usprawiedliwia -
                  pisałam okropne kolokwium wczoraj ;) ).

A co do nominacji to podawajcie typy, mi się parę blogów juz narzuca, myślę, że
                  nie będzie problemu ze znalezieniem siódemki :).
                  • monissska Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:11
                    dziewczyny! zauważyłyście, że na dużym Lobby w "Lobbystki blogują" jesteśmy
                    wymienione:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ależ się uśmiechnęłam:)

co do blogów - balkonetka i stanikomania oczywiście;) blogi mogą być rożne jak
                    rozumiem - bo ja kocham ten mojewypieki.blox.pl/html za tez zdjęcia;) no
                    i przepisy rzecz jasna:P
                    inne pomysły mi nie przychodzą do głowy;/
                    • pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:18
                      Ja pomyślę jeszcze dokładnie i jutro napiszę moje propozycje :). Myślę, że
                      tematyka bloga może być zupełnie dowolna :). Mam nadzieję, że inne dziewczyny
                      też się odezwą.
                      A co do dużego Lobby to też jakoś niedawno to odkryłam i też bardzo miło mi się
                      zrobiło :).

Dobranoc Monnisssko!
                    • pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 01:18
                      Aha! I dzięki za notkę :)!
                      • malagracja Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 12:34
                        Jezeli chcecie robic konkurs - ubranie fizi, to najlepiej zrobic gierke we
                        fleszu :) To prosta rzecz, kiedy sie skonczy - zapisuje sie to i wysyla na
                        e-mial. No chyba kiedys gralyscie w ubieranki, co nie ? :)
              • pinupgirl_dg Re: Fizie znające angielski... 22.02.09, 00:57
                Nooo... mogłoby być ciekawie :). Ja niestety nie mam żadnych ciekawych pomysłów,
                dlatego Ciebie tak męczę ;). Może jeszcze wena do mnie przyjdzie, ale ten pomysł
                wydaje mi się fajny :)
                Szkoda, że my nie będziemy mogły grać :D... aż zaśliniłam klawiaturę na myśl o
                tych pończochach :). Za to wizja wyłaniania zwycięzców (zwyciężczyń) mnie przeraża.
                Swoją drogą myślę, że to będzie dobra okazja by zobaczyć, ile osób regularnie
                nas czyta...
      • pinupgirl_dg Aha! 19.02.09, 22:16

I pomyślcie nad :

1) nominacjami do Kreativ Blogger (dzięki vintage_girl :) ! )
        2) notką "O nas" pod którą ma się ukazać nasza stara Fizia "w kratkę"
    • malagracja Zmiana na nylony.pl 20.02.09, 21:27
      Bosko :) Tego własnie chciałam :)

P.S.
      Jestem bankrutem. Kolejne 3 pary nylonów. Dziewczyny, kolejny nałóg! :(
      • monissska Re: Zmiana na nylony.pl 20.02.09, 22:00
        faktycznie, wreszcie coś zrobili;)
        --
        (73/95)
    • monissska notka o admirale 21.02.09, 01:06
      zajrzyjcie na szkice - czy tak może być? i oczekuje podpowiedzi jak delikatnie
      wstawić w wykropkowane miejsce lekka dezaprobatę dla krojów pasów, tzn żeby
      zachęcić, że mogłoby być lepiej, bo sporej części osób te kroje nie pasują?
      • vintage_girl A propos maila od Pandora;s Choice 22.02.09, 13:07
        Mogłam wejść tu wczesniej i nie byłoby problemu z mailem do mnie :) Wystarczy,
        że napiszecie po prostu recenzje sklepu, wybranych produktów, etc. W zamian
        dostaniecie nylony lub te fajne frilly pants do wyboru. Poproście Pandorę o
        przesłanie zdjęć, które będa wam potrzebne, bo z ich strony nie można skopiować.
        • pinupgirl_dg Re: A propos maila od Pandora;s Choice 22.02.09, 13:12
          Wielkie dzięki :).
          • malagracja Dziewczyny 22.02.09, 13:19
            To jak, robimy ten konkurs z ubieranką? :) To łatwa sprawa :-)
            • pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:31
              Chodzi Ci o tą grę? Ja nie mam pojęcia, jak się za to zabrać, ale jeśli
              potrafisz to nie ma sprawy. Też mi się wydaje, że ubieranka jest ok.
              • malagracja Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:37
                np. ubieranki.eu i tam sie zaklada gre. Wpisz w google ubieranki i masz :)
              • monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:43
                ale my chcemy ubrać Fizię w ubrania z PANDORAS! a nie w cokolwiek.
                • pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:49
                  Nie znam się na tych ubierankach, nigdy w to nie grałam :). Myślę, że zrobienie
                  takiej gry gdzie ubierałybyśmy Fizię w ciuchy pandoraschoice trochę by trwało, a
                  chciałabym urządzić konkurs jak najszybciej. Bez gry (tylko opis) też byśmy
                  sobie poradziły, trochę użyjemy wyobraźni.
                  To co? Kto odpowie pandoras? Na mnie niestety nie liczcie :|. A może jest już
                  ktoś chętny do napisania konkursowej notki (oczywiście dopiero jak wszystko
                  dogramy)?
                • monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:49
                  chyba,że tylko ja tak chcę;P
                  myślę,że skoro oni nam fundują te nagrody - w postaci pończoch to chyba tak by
                  było najuczciwiej.
                  • malagracja Re: Dziewczyny 22.02.09, 13:58
                    No tak, ja rozumiem, ze ciuchy z pandoras ale to mozna zrobic. Ale Wy tu
                    rzadzicie :-) Wiec odpiszcie im dzis, ze bardzo milo z ich strony, ze
                    organizujemy konkurs i co oni oferuja jako nagrode :)
                    I juz :)
                    • pinupgirl_dg Re: Dziewczyny 22.02.09, 14:07
                      Oczywiście, jeśli potrafisz to tak urządzić, żeby można ubrać Fizię w te ubrania
                      i bieliznę to byłoby fajnie. Jak pisałam - ja się na tym kompletnie nie znam :),
                      ale wydaje mi się to trudne chociaż przez duży wybór, który ten sklep oferuje.

W takim razie można padoras zaproponować taką notkę - sądzę, że się zgodzą...
                      • monissska Re: Dziewczyny 22.02.09, 14:11
                        no właśnie, oni mają spory asortyment i wydaje mi się,że to mija się z celem -
                        konkurs potrwa z tydzień a Ty się napracujesz jak nie wiem co - bo ja tego
                        zrobić nie umiem.
                        moim zdaniem forma - podawania linków z ubiorem dla Fizi pod notką byłoby ok:)

to co? notka o sklepie, taka jak wszystkie inne ? a potem notka konkursowa, tak?
                        • malagracja Inna propozycja 22.02.09, 14:22
                          Hm, to bedzie dosc trudne - szkoda, ze nie mozemy zrobic tak, zeby dziewczyny
                          wklejały zdjecia w komentarzach :-)

Konkurs z ubraniem Fizi jest bardzo fajny, jednak mysle, ze musimy zdecydowac
                          sie W CO dziewczyny beda ubieraly fizie - zeby zasady byly jasne: czyli
                          a) stanik
                          b) pas
                          c) pończochy

Zeby kazda Fizia skladała sie z tych samych "elementów" i ewentualnie mozmey
                          dodac taki gratis, ze kazda fizia moze miec cos dodatkowego (ale tylko 1 rzecz).

Proponuje tez napisac cos takiego, ze nie mozna kopiowac tego samego zestawu. A
                          zeby konnkurs byl przejrzysty, musi byc malo elementów (komu bedzie sie chcialo
                          klikac w kazdy komenatarz?).
                          • monissska Re: Inna propozycja 22.02.09, 14:30
                            przeniescmy sie na nowy watek;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka