slotna Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 01.08.09, 13:08 Niedawno mialam klientke w dobrze dopasowanym bialym rio przeswitujacym pod koszula. Strasznie byla irytujaca, swoja droga, no ale to nie lobbystka :) Odpowiedz Link
limonka_01 [OT] irytujące klientki 01.08.09, 21:13 slotna napisała: > zula. Strasznie byla irytujaca, swoja droga, no ale to nie lobbystka :) > Na jakiej podstawie sądzisz, że to nie lobbystka? Odpowiedz Link
slotna Re: [OT] irytujące klientki 02.08.09, 00:48 Po akcencie strzelam, ze Angielka. Rodowita :) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 01.08.09, 13:25 W czerwcu bylam przejazdem w Warszawie i pani kasjerka w tesco na kasie miala biale tango. Poznalam po listkach :) Odpowiedz Link
turku.turku Re: Lobby widać na ulicach - POZNAN 02.08.09, 12:21 Wczoraj na Malcie, w okolicach 18 widziałam panią w zielonej Miss Mandalayce - pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
yo_anka ZDM Poznań 31/VII około 13:00 02.08.09, 13:54 Pozdrawiam śliczną dziewczynę jeszcze nie z Lobby ale zaciągniętą przez koleżankę do salonu u Yoshi i tam ostanikowaną w kremową Elizkę. Tych kwiatuszków nie da się pomylić zwłaszcza pod cienkimi letnimi bluzkami. Kupowałam doładowania kart strefy parkowania i od początku wgapiałam się w dobrze ubrany biust! A na koniec nie wytrzymałam :)i zagadnęłam Zaprasza koleżankę i z koleżankami również na poznańskie spotkania! Wiedza stanikowa się szerzy! Odpowiedz Link
nefretam Czerwona Freya Rio na Szrenicy 02.08.09, 18:56 Pozdrawiam właścicielkę czerwonego Rio idąca dzisiaj ze szrenicy w stronę Snieżnych kotłów. Odpowiedz Link
100krotna Kraków - dwie biuściaste :) 09.08.09, 21:11 Pozdrawiam dziewczynę w filetowym Effuniaku, odprowadzającą koleżankę na autobus ze stanowiska D1 ok godziny 14. Przy okazji przepraszam za nachalne wpatrywanie się w mostek stanika - chciałam się upewnić co do wzorka :) Z tego też powodu nie podeszłam później, zawstydziłam się. Pozdrawiam też dziewczynę z barku przy Kopcu Kościuszki - tym przy punkcie widokowym - tu nie rozpoznałam na 100% modelu, ale obstawiam Antoinette Freyi :) Odpowiedz Link
aksanti Kraków, al. kijowska? 10.08.09, 11:33 Pozdrawiam brunetkę w żółtej bluzce mijaną dzisiaj na przejściu dla pieszych:) Spod bluzki lekko przebijało Freyowe Rio :D Odpowiedz Link
smallfemme Re: Kraków, al. kijowska? 13.08.09, 09:48 Juz myslalam ze chodzi o moja kolezanke, ktora tak ubrana chodzila po Krakowie....ale dwa tygodnie temu :) Odpowiedz Link
the_mariska Lublin, Warszawa, itp. - naprawdę nas widać ;) 10.08.09, 21:40 Serdecznie pozdrawiam pewną brązowowłosą damę w różowej bluzce i przebijającej spod spodu czarnoróżowej Showgirlce którą mijałam w piątek wieczorem przy zejściu do Dworca Śródmieście w Wawie :) Na lubelskiej starówce natomiast udało mi się wypatrzyć co najmniej dwie czarnoróżowe Arabelki przebijające spod bluzek - czy to lobbystki, czy to zasługa sklepu Body? ;) Odpowiedz Link
masza.s Warszawa, Chmielna. 11.08.09, 00:53 Czy to właścicielka, czy klientka czy ekspedientka sklepu Li Parie? Czy ktoś przypadkowy? Miała na sobie hestię ( gorset) i bodajże różową spódniczkę. Opalona, ciemnowłosa. Przynajmniej ją taką zapamiętałam. :) I wyglądała bardzo seksownie - ja bym się w biały dzień tak hestii nie odważyła ubrać. :) Odpowiedz Link
zblazowana Re: Lublin, Warszawa, itp. - naprawdę nas widać ; 11.08.09, 10:15 the_mariska napisała: > Serdecznie pozdrawiam pewną brązowowłosą damę w różowej bluzce i przebijającej > spod spodu czarnoróżowej Showgirlce którą mijałam w piątek wieczorem przy > zejściu do Dworca Śródmieście w Wawie :) Jak jeszcze powiesz, że bardzo wysoką, to serdecznie pozdrawiam również :D:D:D następnym razem daj znać, chętnie poznam lobbystkę :D > Na lubelskiej starówce natomiast udało mi się wypatrzyć co najmniej dwie > czarnoróżowe Arabelki przebijające spod bluzek - czy to lobbystki, czy to > zasługa sklepu Body? ;) Odpowiedz Link
the_mariska Re: Lublin, Warszawa, itp. - naprawdę nas widać ; 11.08.09, 10:30 Ooo, jak fajnie :) Następnym razem na pewno się odezwę, wtedy pędziłam żeby zdążyć na pociąg i tylko mi ta Showgirlka mignęła przed oczami ;) Odpowiedz Link
klymenystra Krakow - decfaencja 14.08.09, 11:10 Wczoraj wieczorem, blodnynka w czarnym underbuscie - nie wiem, jaki to byl model, jakis plunge zapewne, ale wygladala w swietnie. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 17.08.09, 10:24 A ja pozdrawiam tegoroczne Vodkatini przy zejściu 42 w Jastarni :o) Odpowiedz Link
edytaf5 Mielno 17.08.09, 14:25 Pozdrawiam dziewczyne w kostiumie freya bamboo (czy jak to sie pisze ;) ), ktora widzialam w Mielnie :) Ja tez mialam freje ale vodka szara w biale kropeczki :) (nazwy nie znam ;) ). Odpowiedz Link
3_asiunia Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 19.08.09, 18:53 zmotywowalyscie mnie-tez bede sie przygladac, w moim rodzinnym miesteczku pewnie nikogo nie spotkam, ale jak tylko od pazdziernika wroce do lodzi... :) Odpowiedz Link
mankencja kraków, przystanek stoczniowców 20.08.09, 19:08 dziewczyna, która pod niebieską bluzką miała coś, co mogło być orionem albo portią (na to wskazywał odznaczający się haft w dolne4j części miseczki, te połączone romby) Odpowiedz Link
ida14 Kraków dworzec główny piatek 21ego 27.08.09, 16:32 Peron 5 pociąg o 12.10 nie pamietam relacji, ja jechałam nim do Radomia. Ciemnowłosa (razem czy osobno?) dziewczyna w ciemnej bluzce z tyłu widoczne ramiączka chyba od Tease me. Pozdrawiam-blondynka w niewidocznym effuniaku :) Odpowiedz Link
irena.earl Polta, pozdrawiam cię! 27.09.09, 02:25 Przed Instytutem Filozofii UW kupiłam od ciebie w sierpniu te kolczyki: jgrgt1.boo.pl/KOLCZYKI2/abeto.html Byłam z koleżanką i długo wybierałyśmy kolczyki dla mojej siostry. Kolczyki się spodobały i siostra je nosi. Czytając któryś wątek kliknęłam na twoja sygnaturkę i zobaczyłam właśnie te kolczyki. Odpowiedz Link
marciasek Tunezja, hotel Samara, Sousse, sierpień 27.09.09, 17:07 W Tunezji, na hotelowym basenie mignęła mi zgrabna ciemnowłosa kobieta w kostiumie Havana Fantasie. Później widziałam ją jeszcze w Panache Quayside Navy/White. Czyżby Lobbystka? :) Odpowiedz Link
aksanti Lublin, zalew zemborzycki 17.07.10, 17:42 Nadarzyła się okazja, więc czas odświeżyć wątek:) Pozdrawiam dziewczynę w kostiumie Freya, chyba takim: www.freyalingerie.com/Spring_Summer_2010_Swim/Mystic_SS2010.aspx Odpowiedz Link
zireael00 Re: Poznań, WSSE, czerwiec 17.07.10, 18:11 Ja widziałam 14 czerwca w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej na Nowowiejskiego opaloną kobietkę, której z dekoltu wyglądała Arabella Casic. Wypełniała zlecenie badania. Pozdrawiam! Piszę dopiero teraz, bo nie wiedziałam, że mamy taki fajny wątek. Odpowiedz Link
100krotna Kraków, przejście podziemne przy Westerplatte 17.07.10, 21:29 Pozdrawiam dziewczynę w różowej bokserce i thrill me z showgirlsów pod spodem :) - effuniak plisowany karmin pod szarą koszulką - ramiączka były niesforne i uparcie wyłaziły, więc miałam do kompletu czerwone korale :) Odpowiedz Link
justinehh Warszawa, Zgoda 17.07.10, 22:34 Pozdrawiam blondynkę w czarnej bluzce z wystającym ramiączkiem od Saffrona. Odpowiedz Link
anuula12 Jezioro Krasne 18.07.10, 16:37 Pozdrowienia dla lobbystki we Frei Vodkatini Cocoa Bay! Odpowiedz Link
indigo-rose Tychy, Azet 24.07.10, 13:44 Pozdrawiam biuściastą panią kasjerkę, u której wprawdzie wypatrzyłam poziomy obwód i brak buł, ale nie wypatrzyłam modelu - czyżby to był effuniak? :) Odpowiedz Link
3_asiunia 3x łódź 24.07.10, 22:04 1. Na schodach szkoły tańca 4 you minęłam dziewczę z dość dużym, pięknie uniesionym biustem. Modelu nie wypatrzyłam, ale musiał być dobrze dobrany. Pani była w pomarańczowej bokserce/bluzce bez rękawków. Ja w skrzętnie schowanej czarnej isis. :) 2. Pani odbierająca czyjś wypis w szpitalu pirogowa. Tę wypatrzył mój chłop i rozgorączkowany opowiadał,że "chyba widział Panią w uświadomionym staniku, takim jaki chciałaś sobie kupić!! Pokazywałaś" Ja: ale w jakim? ON "no kolorowym takim no ;)" ... być może była to freya summer, bo to jedyny kolorowy, na punkcie którego ostatnio straciłam głowę. 3. Pani z wystającymi szelkami od freyi, chyba matildy, sądząc po kolorze. Po prostu gdzieś na mieście. Wszystkie widziane na przełomie czerwca i lipca :) Smutna wiadomość- 2 wizyty na łódzkich basenach odkrytych nie zaowocowały obejrzeniem żadnego uświadomionego stroju :( ale ja też nie świeciłam przykładem, bo dopiero oczekiwałam na swojego pour moika i byłam zmuszona zażyć kąpieli słonecznych w starym stroju. Odpowiedz Link
klawiatura_zablokowana Re: 3x łódź 25.08.10, 19:18 A ja w łódzkich tramwajach ostatnio widuję całkiem często kobitki z prostymi obwodami na plecach i bez buł :) Może to wpływ tych paru sklepów, które mamy... Odpowiedz Link
987ania Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 25.07.10, 22:41 Kilka dni temu na placu szembeka widziałam kupującą m.in. banany (u tego samego sprzedawcy co i ja kupowałam) anna-pia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
po.rzeczka Joga na Długiej dziś na 12.30 31.07.10, 23:35 Pozdrawiam dziewczynę we Frances! Twarz jakby znajoma,blondynka w krótkiej fryzurze. Wreszcie zobaczyłam ten model na żywo,jest super. Ja dziś testowałam nowego różowo-fioletowego SA. Odpowiedz Link
mankencja kraków, m1 04.08.10, 12:19 pozdrawiam stojącą przede mną w kolejce do kasy blondynkę z kucykiem, której przez ładną, białą bluzkę w kolorowe wzory prześwitywało coś ciemnoniebieskiego/granatowego i dobrze dobranego Odpowiedz Link
anka_z_lasu Tango magenta 04.08.10, 21:02 Pozdrawiam Panią w Tango magenta, z którą byłam dziś na zajęciach pilates na Mokotowie. Ja miałam na sobie kremową Fifi Keia Pink :) Odpowiedz Link
heliamphora Warszawa koło Domów Centrum 05.08.10, 08:14 Wtorek około 21, dziewczyna w idealnie dopasowanym staniku (modelu niestety nie wychwyciłam) i genialnej ciemnoturkusowej biuściastej bluzce, stojąca obok Reserved. Gdyby nie to, że się spieszyłam, to pewnie zagadnęłabym o bluzkę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link