Dodaj do ulubionych

Lobby widać na ulicach - pozdrowienia

• teresa104 PKS, kurs 15.15 Lublin - Łódź, 11 maja 12.05.12, 09:39
      Nie wiem, czy była to lobbystka, w każdym razie jedna z pasażerek w rozmowie z drugą oznajmiła, że jedzie do Łodzi na kurs szycia i modelowania bielizny bo chce szyć staniki. A ja siedziałam z tyłu i jadłam sałatkę śledziową ołówkiem.
    • adamantia Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 12.05.12, 18:48
      Pozdrawiam blondynkę z dwójką małych dzieci w środę 9 maja ZOO warszawskie w Portlandzie BiuBiu (krótkorękawkowa w niebieskie róże).
      (Nie wiem, czy była to Lobbystka, ale w każdym razie pierwsza nieznana mi osoba w Biu-ciuchu którą kiedykolwiek widziałam. :-)
    • an-olimatka Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 29.05.12, 11:40
      Przerzucam z Lobby. Pozdrawiam Clarisse, z którą dziś podziwiałam przedszkolaki :)
      • clarisse Łomatko!!!!! 29.05.12, 13:57
        Kto, co, gdzie?!
        Kogo udało mi się AŻ TAK nie (po)znać?!
        Ranyboskie. Ze mną jest coś nie tak.
        I stanik miałam za mały, tak dodatkowo...
        • clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 13:59
          an-olimatka? czy to Oli matka? wiem, że do przedszkola chodzi Ola...
          Boszsz. Ale kaszana *uszy po sobie*
          • an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:07
            Oli, Oli... I Asi przy okazji ;) Mnie raczej nie można poznać, bo i małobiuściasta i nie w BiuBiu akurat. A tak się cały czas zastanawiałam czy zagaić... :)
            • clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:23
              Ej no!!!
              Widzisz, a ja nie kojarzę, jak wygląda Ola... Nie mów proszę, że byłaś tą Panią przed nami, której powiedziałam dzień dobry, i która wyglądała, jakby chciała mnie zagaić albo jakby zastanawiała się, czy mnie zna? :D
              • an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:28
                Dokładnie tą :D
                • clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:33
                  Padnę :)
                  A ja pomyślałam "No tak, powiedziałam obcej kobiecie dzień dobry, biedna teraz pewnie w głowę zachodzi, skąd my się znamy i oczywiście nic sobie nie przypomni, bo przecież się nie znamy" - i w dobrej wierze starałam się wyglądać maksymalnie obco i neutralnie, i Boże broń na Ciebie nie patrzeć.... :D
                  • an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 16:59
                    :) Dzień dobry mi się wydało normalne do "współużytkowniczki" przedszkola. BiuBiu też poznałam od razu (mam ten sam model), nie byłam tylko na 100% pewna czy to Ty. Ale tekst: "Nie mam dobrego stanika do tańca" uważam za mistrzowski! :))) Pozdrawiam raz jeszcze!
                    • clarisse Re: Łomatko!!!!! 30.05.12, 15:39
                      Buziaki! Myślę, że jeszcze nieraz się zobaczymy, będą okazje :)))

Wczoraj odbierając Młodego rozglądałam się nerwowo po przedszkolu, czy któraś z obecnych tam mam to nie Ty, bo bałam się, że znów Cię nie poznam ;) Więc jak coś, to proszę mnie kopnąć, najlepiej słownie ;)

W ogóle powinnyśmy mieć na LoBBy jakiś tajny kod :D
                      Hasło: Biustonosz! Odzew: Od A do K! ;)
                      • madzioreck Re: Łomatko!!!!! 30.05.12, 20:51
                        A widzicie, po to właśnie były lobbowe plakietki ;P
                        • an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 01.06.12, 11:51
                          Plakietek nie znam, ale tak sobie pomyślałam, że oprócz wzajemnego rozpoznawania się, mogłyby propagować Lobby i to w wyjątkowo nienachalny sposób :)
                      • an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 01.06.12, 11:49
                        Odezwę się :) Ale bywamy chyba o innych porach, bo namierzyłabym Cię wcześniej ;)
    • rennya Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 30.05.12, 18:39
      Ale Wam fajnie:)
      U mnie nie widać nic właściwego w okolicach...
    • beniutka_bo 19.05- Kazimierz Dolny 02.06.12, 10:25
      Czy mi się dobrze wydawało,czy podczas świetnego koncertu muzyki filmowej na scenie, wśród Pań z Poznańskiej Orkiestry Kameralnej była jedna skrzypaczka w BiuBiowej czarnej bluzce z długim rękawem?
    • clarisse Warszawa, 25.06, spotkanie Portland i Oslo ;) 26.06.12, 12:37
      Pozdrawiam przemiłą Forumkę ("która tylko czyta i chłonie wiedzę, więc nie ma nicka"), którą spotkałam wczoraj po 17 na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu Alei Solidarności i Towarowej/Okopowej. Popatrzyłyśmy na swoje ubrania (Forumka: BiuBiu Portland w niebieskie różyczki, ja: BiuBiu Oslo) i po prostu musiałyśmy się do siebie uśmiechnąć i zagadać :)

I życzę, żeby Deco się sprawdziło! :)
    • smallfemme Warszawa 01.07.12, 20:36
      Pozdrawiam forumkę, która przyszła w niebieskim Vichy do strefy kibica :) Niestety nie mogę skojarzyć twarzy z nickiem, próbowałam zaczepić bezimiennie, ale byłam w firmowej koszulce, więc pewnie zostałam odruchowo pominięta ;)
      • smallfemme Re: Warszawa 26.06 Niemcy-Włochy 01.07.12, 20:37
        Zapomniałam napisać, na który mecz ;)
    • kasiadj07 Termy Mszczonów 01.07. 02.07.12, 02:29
      Pozdrawiam Forumkę, która wczoraj opalała się we Frei Moonflower na leżaku obok rwącej rzeki:) Ja się pluskałam w tankini Panache Loren, czerwonym w kwiatki.
      :)
    • amoureuse pociąg Hel-Gdynia Główna 11.07.12, 19:02
      Pozdrawiam brunetkę, która z mamą i małym synkiem jechała dzisiaj pociągiem relacji Hel-Gdynia około godziny 16 i miała na sobie długą, granatową sukienkę w białe kwiaty. Spod sukienki wychodziły bardzo charakterystyczne freyowe fioletowe ramiączka, niestety nie wiem z jakiego modelu :) Życzę miłego pobytu w 3mieście (bo z rozmowy wywnioskowałam, że turystki :)
    • grecz Warszawa Ursynów 04.09.12, 22:51
      Pozdrawiam forumkę myjącą okna w czerwonym effuniaku ;)
    • izas55 Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 08.09.12, 21:36
      Pozdrowienia dla forumki która paradowała w biubiu na Bardzo Ważnej Konferencji.
      I przy okazji dla heliamphory, którą spotkałam tamże ;-)
    • ochanomizu Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 09.09.12, 21:03
      Pozdrowienia dla Lobbystki widzianej dziś po południu na Wita Stwosza we Wrocławiu, której spod przejrzystej bluzki wyglądała Luna Avocado.
    • ochanomizu Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 23.06.13, 19:05
      Pozdrowienia dla pani widzianej na Jarmarku Dominikańskim w szarej Gomerze BiuBiu.
      No i dla bywalczyni basenu na Bobrzej, w dobrze dobranym Cleo.
    • genepi Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 19.09.14, 13:50
      Pozdrawiam śliczną lobbystkę, która w zeszły piątek wsiadała w Warszawie do tramwaju na przystanku Centrum a tramwaj był w kierunku dworca.
      Lobbystka miała na sobie bluzkę Biubiu, z narzuconym miodowym bolerkiem i wyglądała świetnie.
      Bluzka była z dawnej kolekcji, z długimi rękawkami, w etno wzory w jesiennym kolorach - nie pamiętam nazwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka