teresa104 PKS, kurs 15.15 Lublin - Łódź, 11 maja 12.05.12, 09:39 Nie wiem, czy była to lobbystka, w każdym razie jedna z pasażerek w rozmowie z drugą oznajmiła, że jedzie do Łodzi na kurs szycia i modelowania bielizny bo chce szyć staniki. A ja siedziałam z tyłu i jadłam sałatkę śledziową ołówkiem. Odpowiedz Link
adamantia Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 12.05.12, 18:48 Pozdrawiam blondynkę z dwójką małych dzieci w środę 9 maja ZOO warszawskie w Portlandzie BiuBiu (krótkorękawkowa w niebieskie róże). (Nie wiem, czy była to Lobbystka, ale w każdym razie pierwsza nieznana mi osoba w Biu-ciuchu którą kiedykolwiek widziałam. :-) Odpowiedz Link
an-olimatka Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 29.05.12, 11:40 Przerzucam z Lobby. Pozdrawiam Clarisse, z którą dziś podziwiałam przedszkolaki :) Odpowiedz Link
clarisse Łomatko!!!!! 29.05.12, 13:57 Kto, co, gdzie?! Kogo udało mi się AŻ TAK nie (po)znać?! Ranyboskie. Ze mną jest coś nie tak. I stanik miałam za mały, tak dodatkowo... Odpowiedz Link
clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 13:59 an-olimatka? czy to Oli matka? wiem, że do przedszkola chodzi Ola... Boszsz. Ale kaszana *uszy po sobie* Odpowiedz Link
an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:07 Oli, Oli... I Asi przy okazji ;) Mnie raczej nie można poznać, bo i małobiuściasta i nie w BiuBiu akurat. A tak się cały czas zastanawiałam czy zagaić... :) Odpowiedz Link
clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:23 Ej no!!! Widzisz, a ja nie kojarzę, jak wygląda Ola... Nie mów proszę, że byłaś tą Panią przed nami, której powiedziałam dzień dobry, i która wyglądała, jakby chciała mnie zagaić albo jakby zastanawiała się, czy mnie zna? :D Odpowiedz Link
clarisse Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 14:33 Padnę :) A ja pomyślałam "No tak, powiedziałam obcej kobiecie dzień dobry, biedna teraz pewnie w głowę zachodzi, skąd my się znamy i oczywiście nic sobie nie przypomni, bo przecież się nie znamy" - i w dobrej wierze starałam się wyglądać maksymalnie obco i neutralnie, i Boże broń na Ciebie nie patrzeć.... :D Odpowiedz Link
an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 29.05.12, 16:59 :) Dzień dobry mi się wydało normalne do "współużytkowniczki" przedszkola. BiuBiu też poznałam od razu (mam ten sam model), nie byłam tylko na 100% pewna czy to Ty. Ale tekst: "Nie mam dobrego stanika do tańca" uważam za mistrzowski! :))) Pozdrawiam raz jeszcze! Odpowiedz Link
clarisse Re: Łomatko!!!!! 30.05.12, 15:39 Buziaki! Myślę, że jeszcze nieraz się zobaczymy, będą okazje :))) Wczoraj odbierając Młodego rozglądałam się nerwowo po przedszkolu, czy któraś z obecnych tam mam to nie Ty, bo bałam się, że znów Cię nie poznam ;) Więc jak coś, to proszę mnie kopnąć, najlepiej słownie ;) W ogóle powinnyśmy mieć na LoBBy jakiś tajny kod :D Hasło: Biustonosz! Odzew: Od A do K! ;) Odpowiedz Link
madzioreck Re: Łomatko!!!!! 30.05.12, 20:51 A widzicie, po to właśnie były lobbowe plakietki ;P Odpowiedz Link
an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 01.06.12, 11:51 Plakietek nie znam, ale tak sobie pomyślałam, że oprócz wzajemnego rozpoznawania się, mogłyby propagować Lobby i to w wyjątkowo nienachalny sposób :) Odpowiedz Link
an-olimatka Re: Łomatko!!!!! 01.06.12, 11:49 Odezwę się :) Ale bywamy chyba o innych porach, bo namierzyłabym Cię wcześniej ;) Odpowiedz Link
rennya Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 30.05.12, 18:39 Ale Wam fajnie:) U mnie nie widać nic właściwego w okolicach... Odpowiedz Link
beniutka_bo 19.05- Kazimierz Dolny 02.06.12, 10:25 Czy mi się dobrze wydawało,czy podczas świetnego koncertu muzyki filmowej na scenie, wśród Pań z Poznańskiej Orkiestry Kameralnej była jedna skrzypaczka w BiuBiowej czarnej bluzce z długim rękawem? Odpowiedz Link
clarisse Warszawa, 25.06, spotkanie Portland i Oslo ;) 26.06.12, 12:37 Pozdrawiam przemiłą Forumkę ("która tylko czyta i chłonie wiedzę, więc nie ma nicka"), którą spotkałam wczoraj po 17 na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu Alei Solidarności i Towarowej/Okopowej. Popatrzyłyśmy na swoje ubrania (Forumka: BiuBiu Portland w niebieskie różyczki, ja: BiuBiu Oslo) i po prostu musiałyśmy się do siebie uśmiechnąć i zagadać :) I życzę, żeby Deco się sprawdziło! :) Odpowiedz Link
smallfemme Warszawa 01.07.12, 20:36 Pozdrawiam forumkę, która przyszła w niebieskim Vichy do strefy kibica :) Niestety nie mogę skojarzyć twarzy z nickiem, próbowałam zaczepić bezimiennie, ale byłam w firmowej koszulce, więc pewnie zostałam odruchowo pominięta ;) Odpowiedz Link
smallfemme Re: Warszawa 26.06 Niemcy-Włochy 01.07.12, 20:37 Zapomniałam napisać, na który mecz ;) Odpowiedz Link
kasiadj07 Termy Mszczonów 01.07. 02.07.12, 02:29 Pozdrawiam Forumkę, która wczoraj opalała się we Frei Moonflower na leżaku obok rwącej rzeki:) Ja się pluskałam w tankini Panache Loren, czerwonym w kwiatki. :) Odpowiedz Link
amoureuse pociąg Hel-Gdynia Główna 11.07.12, 19:02 Pozdrawiam brunetkę, która z mamą i małym synkiem jechała dzisiaj pociągiem relacji Hel-Gdynia około godziny 16 i miała na sobie długą, granatową sukienkę w białe kwiaty. Spod sukienki wychodziły bardzo charakterystyczne freyowe fioletowe ramiączka, niestety nie wiem z jakiego modelu :) Życzę miłego pobytu w 3mieście (bo z rozmowy wywnioskowałam, że turystki :) Odpowiedz Link
grecz Warszawa Ursynów 04.09.12, 22:51 Pozdrawiam forumkę myjącą okna w czerwonym effuniaku ;) Odpowiedz Link
izas55 Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 08.09.12, 21:36 Pozdrowienia dla forumki która paradowała w biubiu na Bardzo Ważnej Konferencji. I przy okazji dla heliamphory, którą spotkałam tamże ;-) Odpowiedz Link
ochanomizu Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 09.09.12, 21:03 Pozdrowienia dla Lobbystki widzianej dziś po południu na Wita Stwosza we Wrocławiu, której spod przejrzystej bluzki wyglądała Luna Avocado. Odpowiedz Link
ochanomizu Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 23.06.13, 19:05 Pozdrowienia dla pani widzianej na Jarmarku Dominikańskim w szarej Gomerze BiuBiu. No i dla bywalczyni basenu na Bobrzej, w dobrze dobranym Cleo. Odpowiedz Link
genepi Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 19.09.14, 13:50 Pozdrawiam śliczną lobbystkę, która w zeszły piątek wsiadała w Warszawie do tramwaju na przystanku Centrum a tramwaj był w kierunku dworca. Lobbystka miała na sobie bluzkę Biubiu, z narzuconym miodowym bolerkiem i wyglądała świetnie. Bluzka była z dawnej kolekcji, z długimi rękawkami, w etno wzory w jesiennym kolorach - nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link