czuk1 25.07.11, 15:46 Pozostanie w naszej pamięci na zawsze. [*] [*] [*] www.youtube.com/watch?v=bKtCCef4Eb8&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Zmarł Janusz Gniatkowski.... jeden z wielkich 25.07.11, 15:52 A jeszcze 5 miesiecy temu jedna z forumowiczek czekała na spotkanie z Artystą, w Poraju.. Pisała tak na forum: Bardzo ciepły aksamitny głos Janusza Gniatkowskiego działa jak balsam na serce. Wciąż pielęgnujemy nasze wspomnienia z niezapomnianymi piosenkami Wspaniałego Wykonawcy i dobrą pamięć o Nim. Czekamy na spotkania w Poraju na kolejnych Festiwalach Piosenek Janusza Gniatkowskiego i na spotkanie z Nim i Jego Małżonką. halinaborowiec Śpiewał też w duecie : www.youtube.com/watch?v=6NNiuIvItaQ&feature=related Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zmarł Janusz Gniatkowski.... jeden z wielkich 25.07.11, 17:11 Na wszystkich filmikach ktore znalazlam wyglada bardzo staro, tak jakby nigdy nie byl mlody Osobiscie doskonale pamietam jego piosenki, ale jego wygladu zupelnie sobie nie przypominam, tak jakbym widziala go po raz pierwszy. Odpowiedz Link
super.222 Re: Zmarł Janusz Gniatkowski.... jeden z wielkich 25.07.11, 17:34 Dla Ciebie Pia... zachowaj. Na wstępie inny wielki - Lucjan Kydryński. Artysta występuje wraz z żoną Krystyną. Po wypadku, któremu uległ Pan Janusz, ona zrezygnowała z występów, poświęcając się całkowicie pielęgnacji i rehabilitacji. Wielkie słowa uznania...takich kobiet ze świecą szukać. www.youtube.com/watch?v=aT4KqkZF-6o&feature=related Odpowiedz Link
marii51 Re: Zmarł Janusz Gniatkowski.... jeden z wielkich 26.07.11, 07:04 SORRKI---- umknąŁ mi przed laty, ja od 3 lat dopiero po zwrócniu uwagi mojego znajomego z mojej klasy- poznałam twórczość Janusza Gniatowskiego mam w archiwum wątek Odpowiedz Link
marii51 Re spiewa Kordek 26.07.11, 07:24 [*]"pamiętajmy kochać ludzi- oni tak szybko odchodzą " nadal szukam autentyku ale póki co--- www.youtube.com/watch?v=fWgRUgf7zew a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link