pia.ed 19.02.12, 12:16 Czy wiesz co jest z Maria, dlaczego sie nie odzywa, czy nie jest czasem chora? Chyba masz jej telefon i mozesz zadzwonic ... brakuje nam jej ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattos Re: Do tropem_misia1 19.02.12, 13:38 Dzwoniłem do Marii51 i dostałem komunikat o treści: Połączenie nie może zostać zrealizowane. Jeśli taki komunikat dostaje się w telefonie to znaczy że ma telefon wyłączony. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do tropem_misia1 19.02.12, 14:06 Sprobuj jeszcze raz ... Niemozliwe zeby nagle wylaczyla telefon, chyba ze numer na ktory dzwoniles jest juz od dawna nieaktualny, tylko Ty o tym nie wiedzialas... Odpowiedz Link
mattos Re: Do tropem_misia1 19.02.12, 15:27 Telefon jest aktualny. Gdyby był nie aktualny to bym usłyszał komunikat: Nie ma takiego numeru. Wiem że ostatnio 13.02.2012r zwierzyła mi się że jest mocno przeziębiona. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sory 19.02.12, 19:59 dopiero teraz zajrzałam na forum. Nie wiem co się dzieje z Marią. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Sorry ... 19.02.12, 20:38 A telefonu do niej nie masz? Maria specjalnie stworzyla tematdla wszystkich ktorzy maja zamiar zniknac na pewien czas, a sama zapomniala sie tam wpisac ... Jesli masz do niej telefon to zadzwon, jesli nie masz to podam Ci go na poczte. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sorry ... 19.02.12, 20:57 Nie mam telefonu do Marii. Nie wiem czy życzyłaby sobie byś dawała mi jej numer. Ja nigdy nie daję numeru tel. innej osoby bez jej zgody. No chyba,że jest to hydraulik lub elektryk, wtedy wiadomo z jakich względów. ale jeśli taka wola Twa...spróbuję do niej zadzwonić, choć nie mamy ścisłych kontaktów Odpowiedz Link
pia.ed Re: Sorry ... 20.02.12, 00:56 Myslalam, ze macie scisly kontakt i dobrze sie znacie skoro wspolpracujecie ... to w takim razie poczekamy, az Maria sama sie odezwie ... Odpowiedz Link
mattos Re: Sorry ... 20.02.12, 09:30 Poczekajmy bo może wszyscy wyjechali na jakiś czas i dlatego telefon wyłączyli sobie? Odpowiedz Link
marii51 Re: No to juz jest ... 21.02.12, 14:52 Kochani bardzo was przepraszam, ale podczas wizyty u lekarza okazało się,że wskazane jest leczenie szpitalne jak najszybsze- kilka wzmacniających specyfików-a zajęło to prawie 7 dni, nawet lepiej ,że tak natychmiast i ok. a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No to juz jest ... 21.02.12, 18:56 To dobrze Dobrze też ,że juz jesteś Odpowiedz Link
skuter44 Re: No to juz jest ... 21.02.12, 23:50 Życzymy Ci szybkiego powrotu do pełnego zdrowia. Odpowiedz Link