han.n.a Re: Coś dla ochłody 06.07.12, 23:52 Dobre. Zrobilo się nie tylko chłodno, zrobilo się lodowato Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Coś dla ochłody 07.07.12, 17:35 Hm, ja sobie co dzień mówię, nie narzekaj, mogło by być 40*C, a jest "TYLKO" 32*C i od razu mi lepiej, chłodniej Odpowiedz Link
mala200333 Re: Coś dla ochłody 07.07.12, 21:24 Nie mysle juz o upalach, tylko sobie fotki pstrykam.. Odpowiedz Link
han.n.a Re: Coś dla ochłody 08.07.12, 23:00 Pstrykaj sobie fotki, a od jutra już nie będziemy potrzebowali nic dla ochłody. Chłodek miły, da nam sama natura, niebo samo. Odpowiedz Link
marii51 Re: Coś dla ochłody 30.07.12, 05:11 Orzeźwiający napój cytrynowo-limonkowy Składniki: cytryna limonka 1,5 litra zimnej wody mineralnej niegazowanej cukier puder do smaku Przygotowanie: Cytrynę i limonkę myjemy i przelewamy gorącą wodą, dzielimy na cząstki i wkładamy do moździerza razem z cukrem pudrem. Całość ugniatamy tłuczkiem, aby wydobyć więcej soku i rozpuścić cukier. Przekładamy do dzbanka i całość zalewamy wodą niegazowaną, Przechowujemy w lodówce. Napój przygotowałam w dzbanku Termisil, który razem z czterama szklankami tworzy Słoneczny Zestaw Odpowiedz Link