pia.ed 18.01.13, 00:54 Juz po północy, a na polankę przyszło 7 żubrów ... Kilka z nich je na leżąco. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Żubry ... kamerka 18.01.13, 00:58 Koniecznie trzeba oglądać je późnym wieczorem, bo w dzień zamiast żubrów pokazuje się ptaki. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: Żubry ... kamerka 19.01.13, 00:11 Śpią chyba 7 ? wcześniej jadły jeszcze na leżąco ```````````` jakoś tak zawsze zdawało mi się chyba ,że żubry i zwierzęta leśne śpią w jakichś kniejach leśnych, bo tam cieplej-- - Odpowiedz Link
pia.ed Re: Żubry ... kamerka 19.01.13, 00:59 Nie wyobrażałam sobie, ze żubry kładą się do snu ... i to na boku ... W tej chwili tylko jeden je. Obok niego lezą trzy sztuki, a po prawej stronie przy sianie śpią trzy inne. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Re: Żubry ... kamerka 19.01.13, 18:14 Żubry chyba właśnie zaczęły jeść ... Wszystkie 7 stoi. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Re: Żubry ... warto o nich poczytac 26.01.13, 13:20 Na oczekujące na swoja kolej sarenki próbowały nawet napadać wilki ... www.lasy.gov.pl/zubr www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/zubry-online-nowy-rok-z-krolem-puszczy Odpowiedz Link
marii51 Re: Żubry ... warto o nich poczytac 26.01.13, 14:18 PIĘKNIŚ JAK ZACZNIE WALCZYĆ O ""DZIEWCZYNY" Jak zacznie walczyć o dziewczyny jak nic zgubi Odpowiedz Link
marii51 Re: Żubry ... warto o nich poczytac 26.01.13, 14:31 mam z 13 stycznia film" żubry kontra wilki" powiększyłam i rzeczywiście wyłoniły się wilki www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/zubry-tanczace-z-wilkami ale co to za zwyczaj ? - Odpowiedz Link
pia.ed Re: Żubry ... 27.01.13, 02:14 Sarenki widziałam kilkakrotnie razem z żubrami ... ale o probie napadu na sarenki tylko czytałam. W tej chwili dwa żubry smacznie chrapią przytulone do stogu siana, a w pobliżu hasają zające ... www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link