amityr 27.09.14, 17:03 Może sam siebie uzdrowiciel nie może uzdrowić, ale jakby się udał do drugiego uzdrowiciela po fachu , to jeden drugiego mogliby uzdrawiać i nigdy by nie umarli. Co wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Uzdrowiciele 28.09.14, 20:59 Calkiem logiczne myślenie ... O ile wiem, to fryzjerka sama sie nie strzyże tylko idzie do koleżanki-fryzjerki ... chirurg sam siebie nie operuje ... a ginekolozka sama siebie nie bada w lusterku. Odpowiedz Link
alfredd Re: Uzdrowiciele 20.10.14, 23:01 A ja na to, że dopóki się nie skorzysta z takich usług, to nie można być sceptykiem. W Warszawie jest bioenergoterapeuta, Z. J. Popko, który cieszy się dobrą opinią, więc ja się nie nastawiam negatywnie. Prowadzi konsultacje osobiste i telefoniczne. Odpowiedz Link
amityr Re: Uzdrowiciele 21.10.14, 11:25 Ciekawe gdzie się leczy ? Może u Zbyszka Nowaka. Odpowiedz Link
marii51 Re: Uzdrowiciele 30.10.14, 14:21 amityr ty nasz uzdrowicielu--wracaj i nie cuduj tylko odzywaj sie.... bo nie usprawiedliwie-zoobaczysz! Odpowiedz Link
super.222 Re: Uzdrowiciele 30.10.14, 14:31 Marii - przecież ja się mogłam mylić ... co nie? (Jest to moja replika w związku z urodą @amityr., nie widziałam, nie wiem, czucie takie mam ... ) Odpowiedz Link
amityr Re: Uzdrowiciele 30.10.14, 18:45 Dobry bajer pół sukcesu.Ale powiem wam, że zaglądam jak skuterek tu i tam a nawet gdzie indziej. W życiu też zjechałem pół polski albo i więcej, mając na uwadze dłuższe pomieszkiwanie. Nie znam zupełnie Mazur. Chociaż mieszkałem przez pewien czas w Mazurach. Odpowiedz Link
agnes8112 Re: Uzdrowiciele 29.01.15, 12:15 Słyszałam o tym Z.J.Popko, który prowadzi konsultacje w Warszawie. Moja koleżanka była u niego na warsztatach i bardzo go chwaliła. Miała doła, a dzięki warsztatom zyskała nową energię do życia. Odpowiedz Link
marii51 Re: Uzdrowiciele 29.01.15, 13:18 Może sam siebie uzdrowiciel nie może uzdrowić, ale jakby się udał do drugiego uzdrowiciela po fachu , to jeden drugiego mogliby uzdrawiać i nigdy by nie umarli. Co wy na to? Odpowiedz Link
marii51 Re: Uzdrowiciele 30.01.15, 10:41 amityr nico sobie nie popatrzę bo nie wgrywa mi się violka Odpowiedz Link