Dodaj do ulubionych

dzieci znanych ,,,,

12.10.22, 11:39

Agata Młynarska przełamuje tabu. Otwarcie mówi o chorobach psychicznych
Młynarska na swoim Instagramie umieściła post, w którym stara się walczyć z tabu, dotyczącym chorób psychicznych. Znana dziennikarka podkreśla, że "chorzy psychicznie to ludzie, którzy kochają, pragną bliskości i zaufania". Zwróciła się ona także bezpośrednio do osób, zmagających się z problemami psychicznymi: "Wszystkim zmagającym się z problemami chorób psychicznych chcę powiedzieć, że ich choroba, to nie wstyd"

.www.fakt.pl/plotki/agata-mlynarska-o-skutkach-choroby-ojca-zrozumiala-ze-musze-zaczac-terapie/99bkrnt
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: dzieci znanych ,,,, 13.10.22, 10:36
      www.pudelek.pl/weronika-rosati-o-kosztach-zycia-w-los-angeles-najtrudniej-jest-jak-masz-dziecko-i-sama-na-nie-zarabiasz-6822163816741728a
      • marii51 Re: dzieci znanych ,,,,corka Gessler 14.10.22, 14:17

Lara Gessler i jej partner tworzyli tzw. "rzymskie małżeństwo".
        Wiemy, co to oznacza
        ps tylko,że wg prawa w POLSCE .. NAWET W SZPITALU NIE ODWIEDZISZ itp
        --może kiedys takie małżęństwa rownież nabiorą prawnych cech ..a póki co KONSTYTUCYJNIE ..NIE !
        plejada.pl/newsy/lara-gessler-i-piotr-szelag-tworzyli-tzw-rzymskie-malzenstwo-co-to-oznacza/490lqzp
        • pia.ed Dzieci znanych rodzicow... 21.10.22, 13:52
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29053493,pijany-posel-prawa-i-sprawiedliwosci-lezal-przy-przystanku.html#s=BoxOpImg4

Poseł Prawa i Sprawiedliwości Przemysław Czarnecki trafił w nocy na izbę wytrzeźwień... Ratownicy medyczni znaleźli go, gdy leżał na ulicy, przy jednym z przystanków w Wilanowie... miał ponad dwa promile alkoholu w organizmie.
          Przemysław Czarnecki w ławach sejmowych zasiada drugą kadencję. Jest zastępcą przewodniczącego komisji spraw zagranicznych, członkiem komisji obrony narodowej oraz podkomisji stałej do spraw współpracy z zagranicą i NATO. Prywatnie jest synem europosła Ryszarda Czarneckiego.
          • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow... 21.10.22, 17:09
            Przemysław Czarnecki w ławach sejmowych zasiada drugą kadencję.
            Jest zastępcą przewodniczącego komisji spraw zagranicznych,
            członkiem komisji obrony narodowej
            oraz podkomisji stałej do spraw współpracy z zagranicą i NATO
            .

Prywatnie jest synem europosła Ryszarda Czarneckiego.
            powinna byc bardzo wysoka kara

wyborcy wybrali go dali mu wiarę,że bedzie o nich dbał !!!
            takie incydenty nadają się do zabrania mu wszystkich uzyskanych dochodów !!!
            musi byc porządna kara..

. niedawno podczas Sylwestra miał incydent z okaleczeniem
            nożem jednego z gości w jego domu

wiadomo, nic nie ukarano go i mówią ze nadal trwa dochodzenie .
            ----..taki pupilek tatusia ,a tatus tez ma niejedno na sumieniu !!
            • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow... 21.10.22, 17:12
              Przemysław Czarnecki leżał pijany na przystanku. "
              J. Kaczyński zawiesił posła w prawach członka PiS"
              zaraz znajdą dla niego takie zajęcie jako niezależny poseł.. w Sejmie,
              że więcej zarobi niż do tej pory!!!Tekst linku
              • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow... 24.11.22, 14:33
                strona o znanych
                tiny.pl/wdf76
                • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow... 29.12.22, 11:30
                  www.instagram.com/p/CkerNWWJsdE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
                  Joanna Krupa chciała, żeby Asha zaśpiewała "Sto lat". To się

Joanna Krupa (43 l.) opublikowała w sieci nagranie z córką w roli głównej. Z racji tego, że Asha świętowała trzecie urodziny, modelka zachęcała, by razem z nią odśpiewała "Happy Birthday" w języku polskim. Jak zareagowała dziewczynka? Na nic zdały się prośby gwiazdy.
                  www.se.pl/wiadomosci/exclusive/joanna-krupa-chciala-zeby-asha-zaspiewala-sto-lat-po-polsku-to-sie-przeliczyla-aa-bDNj-QSUK-Ns5P.html
                  • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow...córka o GRABOWSKIM 06.02.23, 12:39
                    https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-KnPQ-XkdV-xo2X_katarzyna-grabowska-994x828.webp
                    Córka Grabowskiego szczerze o ojcu. Duże zaskoczenie, tego się po nim nie spodziewałeś
                    ps
                    KAŻDY MUSI CZAS OD CZASU ODPOCZĄĆ
                    Tekst linku
                    • marii51 Re: Dzieci znanych rodzicow.Henry CURÓS I FARELLA 15.03.23, 12:42
                      mowiono ..do Mamy podobny
                      https://bi.im-g.pl/im/06/31/1c/z29562630IH,Screen-z-IG-Alicja-Bachleda.jpg

Farell ma TEŻ córkę 27... OPOWIEDZIAŁA JAKIE MIALA DZIECIŃSTWO.. trudne, ..
                      ile chorob przeszła i wini ojca Lecz Farell nie zostawił jej
                      to ALCJĘ ZOSTAWIŁ I DOJAZDOWO TYLKO Z SYNEM SIĘ SPOTYKA
                      a teraz zabrał syna
                      www.plotek.pl/plotek/7,154063,29562338,czy-henry-tadeusz-mowi-po-polsku-alicja-bachleda-curus-wyjasnia.html
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych rodzicow.Henry CURÓS I FARELL 15.03.23, 12:59
                        Fascynuje mnie nieco fascynacja innych ludzi takimi sprawami. Możesz naświetlić ze swojej perspektywy?
                        • marii51 Re: Dzieci znanych SYN Edyty 22.03.23, 20:58
                          asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a):

> Fascynuje mnie nieco fascynacja innych ludzi takimi sprawami. Możesz naświetlić
                          > ze swojej perspektywy?

TAK ZWYCZAJNIE
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 09:31
                            No może złego słowa użyłem - nie chodzi mi o jakieś zauroczenie kimś - tylko właśnie samo zainteresowanie informacjami o kimś.
                            Ja mam zupełnie inne podejście do aktorów/pieśniarzy/pisarzy dowolnej płci itp itd. Mnie interesują dzieła - a nie osobowość autorów.
                            Owszem, jak czasem trafię na dokument o kimś, to sobie z przyjemnością obejrzę - ale żeby tego aktywnie szukać? Po co MI to?
                            • pia.ed Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 11:50

Okazuje się, że syn Edyty Górniak wyobraża sobie swój ślub jako spektakularne wydarzenie,
                              które zarówno jemu, jak i jego przyszłej małżonce zostanie w pamięci już na zawsze.

– Każdy chłop chce zrobić coś spektakularnego, co nie? […] Jak to miałoby się już wydarzyć,
                              to powinno to być niesamowite i zapadłoby nam w pamięć do końca życia – wyjaśnił Allan Krupa.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 11:59
                                pia.ed napisała:

> Każdy chłop chce zrobić coś spektakularnego, co nie?

Nie, a już osobliwie ślub to miał być cichy spokojny ale! krok po kroku teściowie doprowadzili do imprezy na przeszło 100 osób. A jak tak, to sprowadziłem całe towarzystwo ze studiów. Przynajmniej miał mnie kto bronić, jak się wkuwriłem na jakiegoś takiego debila ze strony żony big_grin
                            • marii51 Re: Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 12:04

> No może złego słowa użyłem - nie chodzi mi o jakieś zauroczenie kimś - tylko wł
                              > aśnie samo zainteresowanie informacjami o kimś.
                              > Ja mam zupełnie inne podejście do aktorów/pieśniarzy/pisarzy dowolnej płci itp
                              > itd. Mnie interesują dzieła - a nie osobowość autorów.
                              > Owszem, jak czasem trafię na dokument o kimś, to sobie z przyjemnością obejrzę
                              > - ale żeby tego aktywnie szukać?

Po co MI to?pytasz się zbiorku literek?

> forum to dowolnośc w uczestniczeniu jak i
                              zajmowanie dowolnymi tresciami ,wiadomościomiotd
                              ----oby nie naruszać netykiety
                              --------wątki albo usypiają szybko albo wg uczstnikow forum rozwijają się ..
                              moje zastanawianie się... a co mi tam... to i owo to i tamto.. klikamysmile
                              -------dopoki życie trwa.. lalalalasmile
                              a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 12:11
                                Nie nie... ja mówiłem po co mi zainteresowanie autorami/aktorami itd. Właśnie wręcz przeciwnie - chętnie czytam co piszesz tutaj, poznaję nowe obszary.
                                • pia.ed Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 13:07

...chętnie czytam co piszesz tutaj, poznaję nowe obszary.

O Edycie i jej synu niewiele wiedzialam do chwili, kiedy zaczales temat rap... Dzis natrafilam
                                  na wywiad z Edyta, gdzie mowi o problemach z dziadkiem syna, ktore doprowadzily az do
                                  rozprawy sadowej... Niezbyt zrozumialam, dlaczego az tak daleko zaszlo, a nie mialam ochoty
                                  odsluchwac tego drugi raz... wink
                                  Badz tak mily i napisz z grubsza o co chodzilo, bo ja musze sie zajac czym innym...

www.youtube.com/watch?v=Q7LKOwgoFCE
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych SYN Edyty 23.03.23, 13:16
                                    Przepraszam, ale nic nie rozumiem. Rap to wiem co tam mniej więcej grałem - ale jakoś nie kojarzę w tym Edyty G. No owszem, czegoś mogłem zapomnieć - ale daj proszę jakieś rozjaśnienie.
                                    • pia.ed Dzieci znanych ludzi... Video Allana 23.03.23, 17:39
                                      Dwudziestoletni syn Edyty postanowil zostac raperem, ma zdolnosci på rodzicach ... pisze muzyke i teksty.
                                      W zwiazku z jego debiutem wzroslo zainteresowanie jego matka wink, ktora zostawila meza... " Wywiad ktorego dobrze nie zrozumialam , jest o dziadku rapera... Edyta twierdzi, ze jak najbardziej chciala sie wlaczyc w rodzine, ale jej sie nie udalo z powodu "zlych" dziadkow...
                                      www.youtube.com/watch?v=8cG7vblvOLw

> Przepraszam, ale nic nie rozumiem{...) daj proszę jakieś rozjaśnienie.

• pia.ed Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 23.03.23, 23:17
                                        ALLAN KRUPA...

www.se.pl/temat/allan-krupa,tg-Cdq8-xpwt-tmFR/

NIE WIEDZIALAM, ZE EDYTA GORNIAK MA ZA SOBA MIEDZYNRODOWA KARIERE...

en.wikipedia.org/wiki/Edyta_G%C3%B3rniak
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 24.03.23, 06:30
                                          www.fakt.pl/plotki/dziadkowie-allanka-pozwali-gorniak/3lbnksw
                                          • pia.ed Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 24.03.23, 11:04
                                            Wlasnie ta informacja byla dla mnie wazna, bo o tym ze ojciec Allana zostal skazany na dlugie lata w wiezieniu, za zabicie kobiety poczas prowadzenia samochodu bedzac pod wplywem narkotykow, gdzies juz przeczytalam, ale nic nie bylo o dziadkach... wink

> www.fakt.pl/plotki/dziadkowie-allanka-pozwali-gorniak/3lbnksw

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/oPpk9kpTURBXy9hYTRjNTk1NWI2MDViODBmZjk5ZjM1Y2EwMTJkMTZhMC5qcGeRkwLNA0jNBCPeAAKhMAWhMQE

To byl kiedys sliczny chlopiec, podobny do mamy, a teraz pewnie zaczyna przypominac ojca...

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 24.03.23, 11:38
                                              Wujek google wszystko wie. No dobra - nie wszystko smile
                                              • marii51 Re: Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 24.03.23, 12:23
                                                a tu tak super dyskutanci się ukryli.. https://media.tenor.com/9JRluN3VckUAAAAC/tic-tac-tak-trzyma%C4%87.gifsmile
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzieci znanych ludzi... Allan Krupa 24.03.23, 12:35
                                                  No JA pardą się nigdzie nie ukrywam big_grin
                                                  • marii51 EDYTA - o zamiarach syna .. zamieszkał zakocany 25.03.23, 09:56
                                                    Syn Edyty Górniak (50 l.) dopiero za kilka dni skończy 19 lat, a już wiedzie bardzo dorosłe życie. Allan Krupa mieszka w stolicy, z dala od mamy. A do tego jest szaleńczo zakochany i razem ze swoją partnerką Angeliką Dziedzic (19 l.) poczynili poważny krok w ich związku – zamieszkali razem. Okazuje się, że chłopak myśli już nawet o ślubie. Mama Edyta Górniak nie jest zadowolona... https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-2TGe-1a6D-rEzH_edyta-gorniak-nie-zgadza-sie-na-slub-syna-664x442.webp

Tekst linku
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: EDYTA - o zamiarach syna .. zamieszkał zakoca 25.03.23, 10:35
                                                    No pewnie, że nie. Gdzie by tam miało być coś cicho, zgodnie, spokojnie. Edycia musi z czymś latać do mediów, bo przecież już nie z muzyką smile
                                                    Oj coś Pani chyba nie lubię smile

• marii51 Re: EDYTA - o zamiarach syna .. zamieszkał zakoca 25.03.23, 18:29

> No pewnie, że nie.
                                                    Gdzie by tam miało być coś cicho, zgodnie, spokojnie. Edycia
                                                    > musi z czymś latać do mediów, bo przecież już nie z muzyką smile
                                                    > Oj coś Pani chyba nie lubię smile
                                                    >

oj tam oj tam to ne ona tylko była EWĄsmile
                                                  • marii51 Niepokoje Lecha Wałęsy 01.04.23, 17:42
                                                    Każdy pragnie zakładajac rodzinę, mieć dzieci zdrowe, mądre itd itp

życie sprawia różne inaczej ukladane losy
                                                    Lech po za tym,że malo poświęcał czasu swoim dzieciom..
                                                    a idee patriotyzmu oddania swoich sił na Ojczyznę
                                                    KTO MA NAJPIEKNIEJ WYCHOWANE DZIECI........? TEN KTO ICH NIE MA, NIE WYCHOWYWAŁ NIE POSIADA A NIE RAZ DRWI Z TYCH RODZIOW KTORYM CZASEM NIE WSZYSTKO SIĘ UDAŁO......
                                                    Tekst linku
                                                  • marii51 MARIA WIKTORIA corka Lecha Wałęsy 31.03.25, 17:24

SPORO czasu minęło, gdy wiele o niej pisano..
                                                    --teraz dowiemy się obecnie
                                                    wydarzenia.styl.fm/851145.corka-lecha-kiedys-brylowala-w-show-biznesie-tak-dzis-wyglada-maria-wiktoria-porownujemy-zdjecia?fbclid=IwY2xjawJXkdFleHRuA2FlbQIxMAABHcySLXcKopeRuux5PWgI7Za70QYLBu8AhzV5yrvt6xeFR2UmVEG0rRCilA_aem_is5_Ko7KbnTzXVRbLtP3FA

• marii51 Re: MARIA WIKTORIA corka Lecha Wałęsy 18.04.25, 19:45
                                                    Helena Englert wcieliła się w rolę Ofelii w "Hamlecie" wyreżyserowanym przez Jana Englerta. W kontrowersyjnie obsadzonym spektaklu zagrała u boku swojej mamy – Beaty Ścibakówny. Mimo początkowych głosów krytyki, widzowie byli pod wrażeniem. Sama Ścibakówna zdradza, jak wyglądała ich praca za kulisami.

www.se.pl/wiadomosci/exclusive/helena-englert-jako-ofelia-w-spektaklu-ojca-zagrala-z-matka-i-uciszyla-sceptykow-scibakowna-wyznaje-aa-3BEz-Gikd-ggS3.html
                                                  • pia.ed Bogdan Wałęsa, najstarszy syn Lecha Wałęsy 20.04.25, 21:14

www.fakt.pl/polityka/syn-lecha-walesy-opowiada-o-trudnym-dziecinstwie-i-relacji-z-ojcem/qgffx2s
                                                  • marii51 Re: Bogdan Wałęsa, najstarszy syn Lecha Wałęsy 21.04.25, 00:17
                                                    Chyba najbardziej podobny do ojca
                                                    z tych ktorych do tej pory zdjęcia widzialam
                                                    DANUSIA miała bardzo cięzko, tką gromadkę wychowywć
                                                    nawet gdy czasem był w domu,, a bardzo rzadko,, polityk,,sławny..
                                                    to też chciał odpocząć,,wiadomo.. sam o tym opowiadał Wałęsa,,
                                                    ------
                                                  • marii51 BARDZO SMUTNE 11.05.25, 21:55

Nowe ustalenia w śledztwie dotyczącym śmierci Sławomira Wałęsy
                                                    Zwłoki 52-letniego Sławomira Wałęsy policja odkryła w jego mieszkaniu na toruńskim osiedlu Rubinkowo 30 kwietnia. Przybyła tam po zgłoszeniu od sąsiadów, których zaniepokoiło to, że dłuższy czas już nie widzą mężczyzny. Wszyscy wiedzieli, że od wielu lat trawi go alkoholowy nałóg. Mimo wszystko jednak ponad tydzień niewidzenia sąsiada zaniepokoił już lokatorów wieżowca, nazywanego w mieście Czeczenią.a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51
                                                  • marii51 Re: BARDZO SMUTNE 11.05.25, 21:59
                                                    LOSY //www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/tak-w-czeczenii-mieszka%C5%82-s%C5%82awomir-wa%C5%82%C4%99sa-nowe-fakty-w-%C5%9Bledztwie-dotycz%C4%85cym-zgonu/ar-AA1Elw5X?ocid=winp1taskbar&cvid=8ef41e3edd7b40dee2e95a2a30b732d2&ei=10
                                                  • marii51 AGATA MŁYNARSKA 12.05.25, 14:33
                                                    PEWNA BYŁAM ZE DZISIEJSZY ARTYK

ALE LINK ÓW ZAGIIBIŁAM BO COŚ WIE DOPIERO TERAZO ojcu www.google.com/search?q=AGATA+C%C3%93RKA+M%C5%81YNARSKIEGO&rlz=1C1GCEU_pl&oq=AGATA+C%C3%93RKA+M%C5%81YNARSKIEGO&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORifBdIBCjEzNTg4ajBqMTWoAgiwAgHxBc2obyApXt8W8QXNqG8gKV7fFg&sourceid=chrome&ie=UTF-8
                                                  • marii51 Re: AGATA MŁYNARSKA 12.05.25, 14:35
                                                    wróce jak odnajdę,,
                                                  • pia.ed AGATA MŁYNARSKA 12.05.25, 16:05

Agata Maria Młynarska
                                                    Jest znaną dziennikarką i prezenterką w telewizyjnej "Dwójce", prowadziła wiele koncertów.
                                                    Córka aktorki Adrianny Godlewskiej oraz piosenkarza i autora tekstów Wojciecha Młynarskiego,
                                                    siostra dziennikarki i aktorki Pauliny Młynarskiej, urodziła się 23 marca 1965 roku w Warszawie.

Na co jest chora?
                                                    Agata Młynarska od lat zmaga się z chorobą Leśniowskiego-Crohna, przewlekłym
                                                    schorzeniem zapalnym jelit. W wywiadach otwarcie mówi o trudach życia z chorobą,
                                                    edukując i wspierając osoby zmagające się z podobnymi problemami.
                                                    Ponadto cierpi na fibromialgię, która powoduje przewlekły ból mięśni i zmęczenie
                                                  • marii51 zaadaptowany syn KAROLA Nawrockiego 02.06.25, 12:45
                                                    JUŻ ZORGANIZOWAŁ ...

polityka.se.pl/wiadomosci/daniel-nawrocki-naprawde-to-zrobil-ojciec-ledwo-wygral-a-on-juz-zaszalal-to-przejdzie-do-historii-aa-MELu-cB6F-BnDw.html
                                                  • marii51 Re: zaadaptowany syn KAROLA Nawrockiego 05.06.25, 19:17
                                                    kolejne wiadomości o pasierbie Nawrockiego Karola
                                                    historia ojca powtórzy się,,, ?
                                                    wszystkomoliwe ,, to brzmi bardzo poważnie,,
                                                    www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/daniel-nawrocki-pokaza%C5%82-dziewczyn%C4%99-to-m%C5%82oda-mama-i-modelka/ar-AA1G9tn1?ocid=winp1taskbar&cvid=b0eb33f6f3784bfafe93a0b154f650ef&ei=13
                                                  • marii51 Re: zaadaptowany syn KAROLA Nawrockiego 15.09.25, 21:12
                                                    zatrudniony w telewizjii //

ale zrezygnowano z tego programu

• marii51 SYN aktorów.. 15.09.25, 21:26
                                                    Colin Farrell zabrał Henry'ego Tadeusza na rozdanie Emmy. 16-latek to kopia mamy
                                                    kolejny raz NA CERWONYM DYWANIE Z OJCEM

Tekst linku

> a_
                                                    > gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51

• pia.ed Adoptowany syn KAROLA Nawrockiego 15.09.25, 21:57
                                                    Bardzo dobrze, ze mu sie nie udalo, bo jest niczym,
                                                    a probowal zrobic kariere na nazwisku ojca!!!

• marii51 Re: Adoptowany syn KAROLA Nawrockiego 16.09.25, 16:57
                                                    powiedzie mu sie .. ojciec zatrudni w pałacu i już
                                                    on taki sprytek w pis tez działa //
                                                  • marii51 Wnuk piosenkarza GRZEGORZA MARKOWSKIEGO 25.11.25, 18:58
                                                    corka rownież jest piosenkarką więc jej syn idzie w slady ..

www.plotek.pl/plotek/7,111485,32424134,syn-markowskiej-i-kopczynskiego-zaczyna-kariere-pojawil-sie.html

• marii51 Re:SYN O matce 01.12.25, 14:19
                                                    https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA1RnytB.img?w=612&h=345&m=6&x=1292&y=308&s=298&d=298www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/syn-agnieszki-maci%C4%85g-przerwa%C5%82-milczenie-po-%C5%9Bmierci-matki-po%C5%BCegna%C5%82-j%C4%85-we-wzruszaj%C4%85cych-s%C5%82owach-mama-tego-nie-chcia%C5%82a/ar-AA1RnctL?ocid=winp1taskbar&cvid=692d937acc58400daaf96085299b43cd&ei=10
                                                  • marii51 najstarsza córka MARTY KACZYNSKIEJ 04.12.25, 00:20
                                                    Tak teraz wygląda córka Marty Kaczyńskiej.
                                                    została modelką w Korei! Jest niepodobna do reszty rodziny!

Tekst linku

[url=https://forum.gazeta.pl/forum/f,86794,a_gdyby_tak_nieb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka